Varmt väder!

Har jobbat idag, så har inte hunnit skriva. Igår på eftermiddagen åkte familjen ner till havet och solade lite, sen hämtade vi pizza och åt det hemma. Lite senare på kvällen cyklade jag och mamma en runda också, mysigt.

Idag har jag somsagt jobbat, håller på att prismärka om allt i hela butiken, så nu tjänar jag pengar. :) Och det blir ruskigt billigt också, så om ni vill köpa billiga kläder så kom till Kräftfestivalen i Glommen. ;)

Nu ska vi äta, och sen ska jag upp till stallet och rida lektion för Alma, hoppas det går bra. 



Ha det bra!
2009-06-30 - 17:24:07
Allmänt - 1 Kommentarer


En toppen helg!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte varit hemma, så har inte kunnat skriva. :)

Jag och Sofie har varit nere i Olofsbo och sovit i villavagnen, (typ blandning mellan husvagn och stuga). Vi har haft det toppen, verkligen. När vi kom dit så åt vi middag, och sen cyklade vi ner till stranden, köpte godis, cyklade till Glommen och sen hem. Vi tittade på film, "I taket lyser stjärnorna". Sen gick mormor och morfar till några dom känner, och vi var ensamma hela kvällen. Vi cyklade ner till stranden, sen hem och bytade om och gjorde oss i ordning, sen cyklade vi ner och åt pizza. När vi hade ätit så cyklade vi och köpte chips och läsk och sen ner till stranden. Sen spelade vi minigolf och jag vann! :D Fick två  spik också! ;) Sen cyklade vi ner till stranden igen, och det var varmt i vattnet, så vi cyklade hem och bytade om till bikini och sen ner och badade, tog kort och hade "vattenrkrig". När klockan var typ kvart i 11, så cyklade vi hem, med bara bikini.. Då är det sommar, om man kan cykla i bikini klockan 11 på kvällen. ;p Vi satte oss och tittade på film, och när den var klar så la vi oss och tittade på ännu en film. ;) 

Idag så cyklade vi en runda och sen åt vi. Mamma och pappa kom och vi låg på stranden hela eftermiddagen. Sen spelade vi minigolf också, det .. inte bra idag. hahaha, jag förlorade, och försämrade mitt resultat. ;p Sen åkte vi hem och lämnade Sofie och sen red jag Pandan. Nu har vi ätit, grillat marshmallows också, och duschat. Nu ska jag nog snart sova, för jag är riktigt trött. Imon blir det sol kan jag tro. Jag vill bli brun, men jag blir typ inte brunare känns det som. Blää! :(

Tack för helgen, bästa vän. Den var toppen! <3



Sov gott, det kommer bilder från helgen imon!
2009-06-28 - 22:34:08
Allmänt - 1 Kommentarer


Aj, min tå!

Sitter ute i solen nu, har har väldigt ont i min tå. Har tagit en tablett och smörjat på voltaren, men det hjälper ju inte. Den är svullen och röd! Det känns som om jag har väldig otur.. Jag har skoskav på 5 ställen, sen så ramlade jag i trappan igår och slog i båda smalbenen + knät, på eftermiddagen/kvällen igår så slog jag då i min tå, väldigt hårt, och så när jag låg och solade idag, och skulle gå in, så var jag tvungen att böja mig ner, och när jag reste mig upp så slog jag i framhuvudet. Undra vad som kommer härnäst. 

Jaja, nu ska jag lägga ifrån mig datan och sola lite, så jag får mer färg och blir brun och fin. Ni är väl också ute i det fina vädret? Man får ju passa på, man vet ju inte hur länge detta vädret stannar. Det blåser lite ute, men det är sköna sommavindar. Det är också lite moln här och där, dom kunde gärna fått försvinna, menmen, man ska inte klaga. 



Ha det bra, sola försiktigt!
2009-06-26 - 11:51:07
Allmänt - 12 Kommentarer


Vart tog det superfina vädret vägen?

Idag vaknade jag tidigt, eller iaf ganska tidigt, och åt frukost med mamma. Sen åkte vi och red, red ut idag för mamma skulle plocka fläder. Mysig runda är det iaf! :) Sol har blivit väldigt lugn och snäll, det är bra. :) När vi kom hem så åt vi glass på altanen och sen satt jag ute i solen lite. 

Efter maten så kom Sofie och vi har varit vid Ljungsjön hela eftermiddagen. Mysigt. Badade för första gången i Ljungsjön i år. Vi fikade och pratade en massa. Det blev mulet och vi cyklade hem och fixade naglarna. När jag skulle hämta nagellack så slog jag i min tå/fot vääääldigt hårt, så nu kan jag knappt gå, har svinont. :(


Hoppas det superfina vädret är tillbaka imorgon, för jag vill sola! :)



Sov gott.
2009-06-25 - 20:19:33
Allmänt - 2 Kommentarer


Heldag med Mamma!

Idag blev det en heldag med mamma, mysigt vart de! Vi åkte till Gekås efter att jag tagit en skön dusch och ätit frukost. Hittade mycket smått och gott som är bra att ha på sommaren. När vi var klara inne på gekås, så gick vi och lämnade sakerna i bilen, och gick till Sko-boo och köpte Crocs och några "skydd" för flippflopp så att jag inte ska få mer skav. Jag har skoskav på tre ställen på fötterna, har haft i två veckor snart, och mellan stortån (av flippflopp) och uppe i knävecket, ett ganska stort, av ridstövlarna, så jag vill inte ha ännu mer. ^^

När vi hade köpt det, så gick vi och åt mjukglass, mums! Och sen åkte vi hem. Vi åt lite lunch och sen åkte vi in till stan och lämnade cyklarna och gjorde lite ärenden. Sen körde vi ner till Slöinge. Först åkte vi till gudmundsgården och köpte kött och så, och sen till Eriks hästshop och tittade på lite saker till mig. Det blev en Kavaj, helt okej för mig var den, satt bra och var ganska så fin, så jag är nöjd. Det blev bara den, för jag behövde typ inget annat, men tittade på lite annat. Sen åkte vi till Sia glass och köpte massor av glass och strössel och sen körde vi hem.

Vi har precis gått ut och gått med Ebbot, fast jag cyklade och nu håller mamma och pappa på att göra mat, grillspett med paprika, champinjoner och rödlök och klyftpotatis till tror jag det blir, älskar det! MUMS! (:



Ha det bra i det underbara sommarvädret! :)

2009-06-24 - 19:05:52
Allmänt - 0 Kommentarer


Bra dag vid havet!

Det blev en dag i nere vid havet idag, härligt. Vi åt hos mormor och morfar, och solade där, sen ner till stranden och sen tillbaka till dom och åt glass. Gott! Imon blir det typ samma tror jag, fast Gekås på morgonen/förmiddagen. Toppen! När vi kom hem från stranden åkte jag och mamma ut och red Sol, det var mysigt, varmt och skönt, vi red ut. Det var ganska mycket blinningar och flugor och sånt, men det gick. Till och med mamma blev sugen på att rida, ;o hahaha!

Foto: Jag       - © tilda johansson

Skriver mer imon! :)

2009-06-23 - 20:57:23
Allmänt - 3 Kommentarer


Sommaren har kommit nu!

Jag orkar faktiskt inte sitta här inne vid datorn och skriva bara för att jag ska skriva, inte när det är så fint väder ute. Jag har ätit frukost och legat och solat lite på min balkong, min älskade balkong, och ska dit ut nu igen. I eftermiddag så ska vi nog till stranden, bara det att jag har ett skavsår i mitt knäväck, som gör väääldigt ont, och jag tror inte jag kan bada, speciellt inte i saltvatten, och då kan det ju bli lite varmt, men, whatever, det är stranden vi pratar om, höhöh! 

Eftersom mamma har jobbat alltid innan på sommaren, varje dag typ, så har vi aldrig haft en sommar där vi har legat på stranden mycket och sånt, så det har mest varit att jag har varit hemma, vart med kompisar, och förra året så var jag och Sofie väldigt mycket vid ljungsjön, men i år ska det blir stranden vill jag lova! :D


Nej, nu ska jag gå ut igen, det är ju verkligen underbart väder, och titta här:



Det ska bli fint hela långa veckan, perfekt! (y)
2009-06-23 - 11:01:43
Allmänt - 0 Kommentarer


Jag älskar vädret!

Denna  sidan verkar väldigt bra tycker jag, får hoppas att den är det också! Bli medlem ni också? Klicka på länken här för att bli medlem, det är helt gratis!


Idag har jag varit med Nathalie, trevligt. Tog lite kort vid ljungsjön som kommer upp någon gång när jag har fått bilder av nathalie! :D Det har varit underbart väder ute, strålande sol och varmt. Ska nog till stranden imon hoppas jag. Ska rida också, får se när det blir.. vill så gärna till stranden, men vill ju rida också, men jag hinner nog både och! :)

Nu tittar jag på tv, och sitter och redigerar lite bilder.. Glöm inte detta! ;)


puss

2009-06-22 - 20:10:21
Allmänt - 0 Kommentarer


Pandan är underbar!

Nu har jag ridit, duschat och ätit! Vi åt pastasallad och grillat lött, och sen så blev det jordgubbar till efterrätt, mums! 

Ridningen gick bra, eller, när det gick dåligt så gick det ganska dåligt, men när det gick bra så gick det faktiskt riktigt bra, så det var kul.. Nu blir det väl att anmäla sig till tävlingen och fixa allt som ska fixas antagligen. Ska bli roligt! Måste också passa på att säga att pandan är en annorlunda häst mot Sol, men hon är så sjukt underbar att rida när man får igenom henne och så, jag älskar´t! :D

Ska nog ut och fota lite nu, eller följa med mamma och pappa när dom går ut och går med hunden, så kan jag antingen cykla eller gå med och ta kort, för jag vill ta kort... men vet inte på vad iofs. ;) 

Imon blir det antagligen Nathalie, kul, det var ett tag sedan nu, så det ska bli skojjigt!: ) 
2009-06-21 - 21:04:03
Allmänt - 1 Kommentarer


Jag kommer inte på någon rubrik!

Jag har precis ätit frukost, och klockan är 13.28, jag är lite sen, (a) Vi ska nog snart åka hem, för jag ska rida Pandan idag, får se hur detta går! ;) Får väl skriva ikväll hur det gick. Haha! Igår så gjorde vi Norsk Karaoke och sen vid halv 3 så tittade vi på tabbar i tv typ, hahaha, mycket skratt!

Jag har faktiskt inget mer att skriva, men ville ändå skriva, haha!





Ha det bra, skriver ikväll!
2009-06-21 - 13:30:34
Allmänt - 1 Kommentarer


Ännu en redigerad liten bild!

Nu har vi ätit, det blev någon slags Thaimat ute på altanen, gott vart de! (:

Vet inte vad vi ska göra ikväll, barnen kanske spelar "Med andra ord" eller något,  gå ut och gå kanske, titta på film.. ja, vad vet jag, vi får väl se (;

Sitter och tittar på något, hmm.. speciellt program, hahahaha!

Här kommer en bild som jag redigerade innan, och ja, vad säger man!


2009-06-20 - 19:00:17
Allmänt - 0 Kommentarer


En liten bild!

Fixade en bild idag,    resultatet blev sådär, men helt ok, men ni får se den iaf! 







2009-06-20 - 13:13:50
Allmänt - 2 Kommentarer


Veddige nästa!

Nu har vi varit nere hos grannarna och ätit, som vi gör varje midsommar och har gjort i 12 år i år, ;o Alltid lika gott iallafall! ;)

Snart ska vi åka till Veddige, där vi ska fira midsommar, hmm.. Jag tar med datorn, men jag vet inte om där finns internet, men vi kan ju hoppas så kan jag skriva lite där också! :D



Nu funkar bilderna, och då blir jag GLAD! :D









2009-06-19 - 15:41:02
Allmänt - 2 Kommentarer


Krångel med blogg.se?

Det funkar fortfarande inte att ladda upp bilderna, någon som vet vad det är för fel, krånlgar det för alla?

Ska iväg nu över midsommarhelgen, men skriver imorgon innan jag åker.




Godnatt!
2009-06-18 - 22:52:28
Allmänt - 2 Kommentarer


...

Det funkar inte att ladda upp bilderna, så dom kommer upp imorgon, om det funkar då!
2009-06-17 - 21:43:25
Allmänt - 1 Kommentarer


Sol och bad!

Idag så har jag städat mitt rum, och på eftermiddagen åkte jag, mamma och Emma in till Klitterbadet och solade och badade. Mysigt! Vi träffade också mormor och morfar för dom spelade minigolf där. 

Imorgon så ska jag antagligen rida Sol, och kanske Pandan med, för jag måste börja träna, för jag kanske (eller ska förmodligen) tävla henne i början på Juli. :D  Skitkul ju! :D  

Jag har skoskav, och såren är öppna och äckliga, så vi får hoppas att jag kan rida imon!



Var precis ute och fotade, bilderna kommer senare. Puss!
2009-06-17 - 21:09:47
Allmänt - 0 Kommentarer


Sovdags, natti!

Nu hade jag tänkt sova, och vakna upp och vara frisk. Får se hur det går med det. Hoppas det är fint väder också, fast det ska det inte bli, så vi får se hur det går med det också. haha!


Jag ska lägga mig och läsa nu iallafall, min bok är spännande, snart utläst också, sen får jag se om jag somnar.

Godnatt!
2009-06-16 - 22:18:20
Allmänt - 3 Kommentarer


Inget solande idag inte!

Det blev ändrade planer, ingen frukost på altanen och inget solande på balkongen. Det blåser nämligen ganska mycket, och jag vill inte bli ännu mer förkyld, så därför valde jag att sätta mig på mitt rum och läsa, fast med balkongdörren öppen så att man ändå får frisk luft. 

Nu i eftermiddag har jag varit ute lite, och det är soligt, men ganska blåsigt men faktiskt inte så jättekallt. Nu ska jag städa mitt rum och sen har jag inga andra planer tror jag.. Jo, det har jag, jag ska bli frisk!!!!


Ha det bra mina söta läsare. 
2009-06-16 - 15:11:30
Allmänt - 6 Kommentarer


Sommaren har kommit nu!?

Jag har precis vaknat, och ska snart gå upp och göra lite frukost som jag ska äta ute på altanen, det är superfint väder ute.
Sen, eftersom jag är förkyld och ska vila idag, så ska jag lägga mig på mitt sköna täcke ute på min balkong, och sola. Sen måste jag också städa idag, men jag får väl göra det när jag har piggnat till lite.

Har en hel del saker jag ska fixa på bloggen, men som jag inte orkar göra just nu, så det kommer någon gång framöver! 


Glöm inte att ni kan lägga till mig här! (:
2009-06-16 - 11:54:31
Allmänt - 3 Kommentarer


I taket lyser stjärnorna

Nu sitter jag här i soffan och snörvlar och näsan bara rinner. Nu är jag riktigt förkyld. Har precis tittat på "I taket lyser stjärnorna" med syster, den var riktigt bra tycker jag. Se den, jag kommer se den mer gånger.


Nu ska jag sova så att jag kanske blir frisk, men det blir ingen lektion imon. :(      bläää på det, vill ju ridaaaa! Men jag får väl rida så fort jag blir frisk. 

Om det är fint väder imon så ska jag nog lägga mig på mitt täcke och sola imon, vila.



Godnatt!
2009-06-15 - 22:15:23
Allmänt - 3 Kommentarer


Toppenhelg i Olofsbo/Glommen!

Jag har inte haft tillgång till Internet nu, därför har jag inte heller kunnat skriva något i bloggen.
Igår så åkte jag och mamma ner och åt middag hos mormor och morfar i Olofsbo och sen stannade jag där och har sovit där inatt. På kvällen åt vi pizza. Idag så åt jag frukost där, och sen la jag mig i hängmattan och läste och sen åt vi middag. Efter middagen så cyklade vi till Glommen för jag skulle till min kusin. Vi har haft det trevligt idag. Tog en promenad och gick till Konsum och köpte glass och polly, och sen gick vi vidare till farmor och farfar och hälsade på dom, och sen hem och titta på Saras bilder. (Sara är kusinen min!) Sen så kom Abbe, Saras kompis så stack vi ner till hamnen för dom två skulle bada, men jag var så förkyld så jag badade inte, och inte heller Abbe, för hon tyckte det var för kallt, men min galna kusin badade.

Imorgon så ska jag rida lektion, om inte min förkyldning blir värre, vilket jag inte hoppas. Sara kommer också kanske upp och tittar när jag rider, vi får se! Annars har jag inga planer för imorgon, sola kanske. 

Hade tänkt fixa lite med min blogg nu, och sen ikväll ska jag äta chips och titta på "i taket lyser stjärnorna". 

Skriver kanske mer ikväll, annars skriver jag imorgon, pöss!
2009-06-15 - 17:57:13
Allmänt - 1 Kommentarer


Det krånglar!

Nu har jag precis vaknat, och har bara fixat lite snabbt med arkiven i min meny, men jag får inte det att funka, eller? Står det typ att det är fel, eller "error" eller nått sånt när ni klickar på t.ex Jun i menyn? Det gör det för mig iallafall, men jag ska se om jag kan förstå vad det är för fel! ;)

Mamma sover frotfarande, för hon jobbade natten, och Emma och pappa har åkt på tävling till Båstad, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.

Skriver mera senare , :)
2009-06-14 - 10:55:47
Allmänt - 0 Kommentarer


Ännu en ny design på plats!

Innan idag när jag red, så kom det fina vädret. Det blåste, men var sol och faktiskt riktigt varmt där det var lite mindre blåst. Så det kändes lite mer som sommarlov än igår, och nu ikväll så hjälpte pappa mig att ta lite kort som jag skulle ha till headern.

Som ni säkert ser, så gjorde jag om nästan hela designen igen, och denna gången blev jag mer nöjd, för den är mer sommrig och färsch. Kommentera gärna vad ni tycker om den!

Imorgon så ska jag och mamma åka ner till mormor och morfar i glommen och äta mat och kanske stanna och sola och bada på stranden. Men jag vet inte riktigt hur det blir, annars så åker vi nog till Ästad gård och badar undervattensbastu. Vi får se hur det blir! På måndag så kanske jag ska vara med min älskar kusin, så jag kanske ska sova hos mormor och morfar från söndag till måndag, men som sagt, inte mycket planerat, så jag skriver mer imorgon!

Ni får en bild som jag tog för ett tag sedan. Sov sött!


2009-06-13 - 23:49:31
Allmänt - 2 Kommentarer


Jordgubbar hör till skolavslutningsdagen!

Nu har vi ätit middag, det blev fläskfilé, potatisgratäng, sallad och rödvinssås, mycket gott! Och till efterrätt blev det swartzwaldtårta som jag dekorerade med jordgubbar och sådana där små goda silverkulor, älskar dom! :$
Måste också tillägga att jordgubbarna var nog dom godaste jag ätit, verkligen jättegoda, MUMS!
Jag är mätt, väldigt mätt, men jag är sugen på chips, får se om det går någon bra film annars tar jag inga.
Jag kom precis på att det var Talang finalen idag, och jag missade den! :(

Imorgon om det är sol så ska jag gå ut och ta kort till headern, annars får det vara denna tills det blir tillfälle att ta bilder!

Ne, nu ska jag göra något annat, ha det bra!


Rösta gärna på mig här: http://heeddaas.blogg.se/       om ni vill!
2009-06-12 - 22:17:03
- 11 Kommentarer


Ny design på plats!

Jaha, nu var den nya designen på plats som ni kanske ser.. Den ska inte se ut riktigt så här, och vi får se hur länge jag har den, det beror lite på hur bra den blir den den är klar och hur mycket jag trivs med den. Men nu är den iallafall på plats.
Jag ska inte ha den headern, men jag har inte kunnat ta bilderna, men det kommer någon gång när det blir fint väder!

Jag börjar bli riktigt förkyld, ont i halsen och tät i näsan, ingen bra början på ett sommalov inte. Pappa köpte tårta men jag glömde be han hyra filmen, så det får bli tv ikväll.

Kommentera vad ni tycker om den nya designen, så blir jag glad!

Kram
2009-06-12 - 19:10:14
- 3 Kommentarer


Sommarlov!

Solen skiner, barnen är glada och deras fina sommar-klänningar är på, all sommar-musik är på och... Nae, så är det tyvärr inte. Det spöregnar ute och då blir det ingen riktig skolavslutning. Det var bara 4 stycken tjejer som sjöng, det var fint, men det brukar vara mer. När man kom ut så fick man stå under ett paraply, dessutom var mitt trasigt, men det var väldigt fint när 9:orna kom utspringandes och ganska många grät. Sen gick dom på sina vagnar och vattenkriget började. Det är nämligen så att på våran skola så åker 9:orna på vagnar (typ som på studenten) och så har dom jättemånga vattenballonger som dom kastar från vagnen. Det var en bra och fin skolavslutning, men vädret, njaa.. Det kändes mer som att vi ska ha jullov eller något. Blää! Men vi får hoppas att det blir fint väder snart! 

Jag sa ju att den nya bloggdesignen skulle komma upp den 12:e, och det är ju idag, men jag har inte kunnat ta bilderna, för det måste vara soligt, men jag kanske tänker om och gör en annan header eller något sånt, vi får se!

Ikväll så kommer pappa hem med tårta och det blir antagligen god mat. Ska be pappa hyra filmen "I taket lyser stjärnorna" som alla säger är jättebra. Hoppas han gör det, för då kan man sitta inne och titta på en bra film och äta chips eller godis medans det smattrar på rutan, mysigt!


2009-06-12 - 15:54:41
- 2 Kommentarer


Det smattrar på rutan, dagen innan sommarlovet!?

Idag var sista skoldagen, imon är det ju bara avslutning, och sen blir det sommarlov! Ska bli väldigt skönt. Dock ska det regna, så det känns ungefär som om det är april.. usch. Men nu när jag tittade på vädret ska det i alla fall bli fint söndag och framåt, och det är ju skönt!

Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha för frisyr imon, så jag funderar, men tror jag har bestämt mig snart.

Imon så kommer förhoppningsvis den nya bloggdesignen upp, brors på om jag får tagit foton till headern eller inte, men jag ska försöka! Den ser också lite höstig ut, så ska se om jag kan göra den lite mer till en riktig "sommar-design". 
2009-06-11 - 20:47:11
- 0 Kommentarer


Skolavslutnings-frisyr?

Här kommer  ett snabbt inlägg bara.. Jag och mamma har varit nere hos våra grannar och visat bilder från Turkiet, för det var deras dotter vi var hos. Det tog en timma och nu sitter jag här.

Jag har fixat klänning, skor, tights och kofta till skolavslutningen, men jag vet inte hur jag ska ha håret och vad jag ska ha för smycken, jag testade lite frisyrer idag, och en gillade jag men jag vet inte om den är lite för fin kanske. Vi får se!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen sova, för jag är trött och fryser så jag längtar efter att få krypa ner i min sköna säng och dra täcket över huvudet.



Sov gott , dröm sött!
2009-06-10 - 21:32:20
- 0 Kommentarer


Regn på skolavslutningen?

Jag har ont i huvudet och känner mig febrig, så jag ska snart sova. Vi får litelite sovmorgon imorgon, gött!

Min bikini var blöt igår när vi åkte hem, så jag la den i en plastpåse, och nu när jag tog upp den så hade överdelen färgat av 
sig, så det är rött på underdelen, fint! :(

Och man blir inte på bättre humör när man hör att det regnar utanför, går in och tittar på vädret och ser att det ska regna hela veckan, även på fredag. Bläää! 

Nu ska jag nog packa lite tills Skrea imon, och sen ska jag sova för jag är trött. 

Btw, Jag hoppas att jag kan ta bilder till headern innan på fredag, eftersom jag vill ha uppe headern på fredag. Men vi får se!




Godnatt, :)
2009-06-09 - 20:53:40
- 0 Kommentarer


Snart är sommarlovet här!

Vi kom hem klockan 11 igår kväll så jag orkade inte skriva då. Resan hem gick bra!
Jag orkar inte skriva mer om det, så skriver lite om idag.

Ganska slapp dag idag, hade skattjakt där vi gjorde massa sjuka saker. Sen hade vi en lektion där vi inte gjorde någonting typ och sen var det hem!

Imon så ska vi till Skrea strand med klassen, och sen på torsdag så ska vi nog typ bara rensa skåpet och så var det något mer, och sen på fredag slutar vi. Skönt! Jag vet inte vad jag ska ha för skor på avslutningen, så jag får försöka komma till stan eller nått och försöka fixa ett par fina skor.

Nu ska jag inte sitta här och tjöta mera, utan i stället packa en väska tills imon och kanske ut och springa eller bara vila. Vi får se hur det blir, funderar på ut och springa, men jag orkar typ inte.

Pusshej!
2009-06-09 - 17:14:56
- 2 Kommentarer


Sista dagen!

Hej på er där hemma!

Idag har vi solat och badat nästan hela dagen, jätteskönt väder idag med, 30 grader i skuggan.
Jag har nog bränt mig lite på ögonlocken, det gör så himla ont. Men det går över. 

Idag är sista hela dagen, imon är vi här på förmiddagen och sen går planet någon gång runt 3. Vill stanna kvar här! :(
Men ska bli kul att träffa alla där hemma, ni är riktigt saknade!

Jag och pappa var ute och gick, och jag fotade lite. Lägger upp bilderna här.

Ikväll skulle vi nog grilla och mysa, jag kanske badar, det är ju sista kvällen! 

Skriver mer innan vi åker härifrån, och så skriver jag när jag kommer hem. Hejdå!


En ödla!


En groda!


En groda till!


2009-06-07 - 18:03:11
Turkiet 2009 - 2 Kommentarer


kommer frysa ihjäl hemma i Sverige!

Nu har vi precis kommit hem från en restaurang som vi ätit på. Det var en mexikansk restaurang, så vi  åt tacos. Det var jättegott och nu är jag proppmätt. Det var 30° i luften när vi körde dit, och då var klockan 7, så vi satt ute och det var jätteskönt! Jag kommer ju frysa ihjäl hemma i Sverige! x)

Imorgon blir det sol och bad hela dagen, och på måndag åker vi hem :(

här kommer lite bilder ifrån idag!


Familjekort,  ignorera mig!


Jag och mamma, ignorera mig igen!


Jag, ett glädjehopp från mig till er!


Tårtor som var vid restaurangen!


En tårta som ser ut som ett slott, det är en tårta!


Ett tv-rum, han tittar på fotboll! 


På tv;n är det fotboll som jag sa!                 Alla är riktiga tårtor!

Nu ska jag titta runt på lite bloggar och sen sova!  Skriver mer imorgon, :)
2009-06-06 - 21:40:15
Turkiet 2009 - 1 Kommentarer


Sol och bad hela dagen!

Idag har vi solat hela dagen, det är underbart väder! Har också tagit kort när vi har badat och så, som jag tänkte lägga ut så ni kan se hur underbart vi har det.. Men när jag skulle göra det så hittade jag inte sladden, så jag får leta upp den och lägga in dom ikväll! :D

Camilla har varit på skolan hela dagen, för dom hade någon "fest" där, och Dom har jobbat, så det har bara varit familjen + Josh hemma, men han har suttit på sitt rum hela dagen, så det har bara varit våran familj typ, så Camilla beställde pizza (eller Pide, turkisk pizza, jättegod) som blev hemkörd, så det ringde på dörren och vi fick 4 pide. Däremot så blev det lite svårt, för han kunde inte engelska och började prata på Turkiska, men vi förstod inte, men han skrev hur mycket det blev på en av pizzakartongerna, så det löste sig tillslut iallafall. ;)

Nu gick jag in för att skriva lite i bloggen och så, funderar på att gå ut och bada lite, så jäkla skönt ute ju! Får ju passa på, för det är ju bara en och en halv dag kvar, + denna då, men denna är ju snart slut! :( Men har haft en underbar vecka, så man får ju vara glad, har ju också haft toppen-väder! :D


Ha det bra , så ses vi snart! :D 
2009-06-06 - 15:49:19
Turkiet 2009 - 0 Kommentarer


Den 12:e kommer ny bloggdesign!

Pysslade ganska mycket med designen igår, typ grunden klar.. Men funderar på vad jag ska göra för roligt med headern.. hmm! 

Idag åkte vi till basaren igen, för vi ville shoppa lite till, och jag hittade det jag ville ha. Eller allt förutom en plånbok, men det klarar jag mig med den gamla! 

Jag har inget att skriva :(  Men jag kan skriva mer ikväll, ha det bra!
2009-06-05 - 18:49:25
- 2 Kommentarer


Shopping och fika!

Kom precis hem från shoppingcentret som vi spenderat några timmar av denna dagen på. Det är lite mulet idag, men ändå varmt. Det skulle bli åska idag, men det har inte kommit någon ännu, och resten av dagarna skulle det bli fint, så jag är glad!

Jag köpte två linnen och så fikade vi på ett mysigt café! Sen hämtade vi upp Joshua och två till från skolan och nu sitter jag här och funderar på om jag ska bada eller om jag ska börja på bloggdesignen.. hmm.. Det är ju inte så fint väder, men det är säkert varmt i poolen, så jag vet inte! Får la se hur det blir. :) Jag har också idétorka, har ingen aning om hur den nya designen ska se ut, så vi får la se hur det blir!

Jag har inget mer att skriva, och antar att ni inte vill läsa massa text där det inte står något kul, så jag skriver inte mer!

Ha det bäst hemma i Sverige, saknar er, puss och kram! :)    

Kan ladda upp lite bilder ikväll! :)
2009-06-04 - 16:03:21
Turkiet 2009 - 2 Kommentarer


Varmt väder i Turkiet!

Sitter ute nu, här är jätteskönt väder. Har varit ca 35-40 grader idag, i skuggan! Vi har shoppat massor idag, och jag har solat och badat lite också! Vi var på marknaden och shoppade.  Har ni också haft bra väder idag?


Jag har faktiskt inget att skriva, för det är det enda vi har gjort idag, men jag skriver mer så fort jag kommer på något. ;) 

Tror jag ska göra en ny bloggdesign, antingen så att den kommer upp den 12:e , eller att jag börjar på den den 12:e, vi får se! 

ha det bra!


Till mormor: Hej mormor, kan du göra en sak åt mig? Skulle varit jättesnällt.. Hemma i vårat kök ligger en gul lapp, där vid spisen, där det är ifyllt mitt namn och så, det är angående min konfirmation och måste vara inskickad innan vi kommer hem, tror det var den 5:e, vill du vara snäll och posta den, adressen står på lappen, mamma glömde av det (du vet ju hur virrig hon kan vara). Hoppas ni har det bra, vi har det toppen, hälsa morfar! Kram Tilda! :)

2009-06-03 - 20:04:28
Turkiet 2009 - 0 Kommentarer


Godnatt på er hemma i Sverige!

Här är underbart, men jag saknar alla vänner. Men det är riktigt skönt att komma hemmifrån och bara ha semester, när man vet att man kommer tillbaka! :)

Imon blir det upp tidigt, och shoppashoppashoppa! :D Hoppas jag hittar mycket! 

Uppdaterar imorgon, för nu ska jag sova, puss hej!
2009-06-02 - 21:13:40
Turkiet 2009 - 0 Kommentarer


Bilderna!

Armbandet jag köpte.

Hundar, båda jättelika ebbot.

Emma dricker vattenmelondrink!

Emma i poolen

Emma på stranden!

Stranden

Ett lamm på stranden, fast på gräset precis ovanför.

En hästsko-avtryck på stranden

Inomhus-poolen

Emma i poolen.

Vid poolen!

Den enda bilden som är redigerad, bara för att jag inte hade något att göra!

En sko på stranden, haha

Den sista bilden gick inte att ladda upp , men det kommer mer någon annan dag! :D
2009-06-02 - 20:53:40
Turkiet 2009 - 2 Kommentarer


Nu kommer ganska mycket text...

Nu har solen gått i moln lite, och jag har bränt mig lite, och fått soleksem, så tänkte passa på att skriva lite (eller, okej då, ganska mycket tror jag) 

Jag skrev om söndagen va? Jag har för mig det i alla fall! Tror inte jag skrev om vad vi åt, hmm.. Vi åt iallafall grillad fisk och kött med potatissallad till.. Supergott!

Måndag, igår så skrev jag ju också lite, men vi shoppade lite, var på marknaden nästan hela dagen. Till lunch åt vi typ kebabrulle, som var ca 50 cm lång, men jag orkade bara halva! ;)  Det tog lång tid hem, kom mitt i rusningtrafiken. Men när vi kom hem så åt vi pizza, väldigt gott det också! Det kommer väl antagligen bilder på vad jag köpte när vi kommit hem, men jag kan säga att jag köpte ett väldigt gulligt armband iallafall, tycker jag! ^^

Idag, så kom någon (kommer inte ihåg vem det var (a)) och vi gick ut och la oss och solade, jätte härligt väder..
Vi åt frukost med jättegott bröd (brödet är så himla gott, skulle nog kunna leva på brödet som finns här nere) med jordgubbsmarmelad på, gurka och vattenmelon. Supergott, fick också riktigt sommarkänsla. Efter frukosten så la vid oss vid poolen igen, solade och badade de, jag älskar´t. Drack också vattenmelonsdrink. Vid lunch så gick vi ner till stranden och åt mat, världens tunnaste hamburgare. Haha! Gick ner och kände på vattnet också, ganska skönt faktiskt!
När vi hade gått en runda på stranden, tatt lite kort och så, så skulle vi gå tillbaka till bilen, (det är bara 5 minuter från huset, men Dom körde oss ändå) så var det jättevarmt, trodde det var typ 40 grader. När vi kom vid ett ställe så var där en orm, läskigt, men som tur var så smet den (fast jag hade gärna tagit ett kort på den). Nu har vi varit hemma en ganska lång stund, och jag har badat och så! Tänkte ladda upp lite bilder också, men jag har inte lagt in dom i datorn men dom kommer snart i ett eget inlägg. Pappa går och klipper gräset hos dom, och dom har en gräsklippare som man har en sladd efter, haha! 

Nu ska jag lägga in bilderna, och så laddar jag upp dom sen! Ha det bra, puss.
2009-06-02 - 15:50:35
Turkiet 2009 - 0 Kommentarer


Underbart!

Igår kväll så badade jag, och sen så orkade jag inte skriva. Förlåt! Men jag ska uppdatera så ofta jag hinner, men just nu är det ca 30-35 grader tror jag .. kanske ännu varmare? ingen aning, är iallafall jätte skönt väder, strålande sol, klarblå himmel och vi ligger ute i solstolarna och steker, badar i poolen och har ätit vattenmelon.. Jag skulle bara gå in och hämta lite godis, så jag tänkte bara skriva lite ..

Inga mer planer för dagen, bara : sol,sol, bad, sol, bad och ännu mer sol, TOPPEN! :D

Lovar att skrvia mer någon gång under dagen, om allt vi gjort och  så!

Ha det bäst, nu ska jag ut i det fina vädret!



Det funkar inte att ladda upp bilder, vet inte varför.. Men jag sitter på mammas dator, tar min senare, och gör ett inlägg med bara bilder ikväll, bra va? :D

2009-06-02 - 11:05:29
Turkiet 2009 - 1 Kommentarer


skriver mer senare!

Idag när vi vakna, så var hela himlen grå.. Inget bra, men vi åkte in och shoppade, och där var det skitfint väder!
Det har vart 30-40 grader när det var som varmast.. ca 30 grader hela dagen. 

Nu ska vi äta pizza, och sen ska jag bada! Imon blir det nog sola och bada! 

puss
2009-06-01 - 19:44:11
Turkiet 2009 - 0 Kommentarer


RSS 2.0