Bli veckans blogg



Okej, nu kör vi igen. Vill du bli veckans blogg hos mig? Ja, då är det bara att kommentera detta inlägget. Glöm inte länka till bloggen. Så det är bara att kommentera om ni vill vara med, så håller vi tummarna för att just du vinner denna gången! :)  Just det, denna gången kommer jag lägga ut 5 finalister så att ni läsare får rösta om den bästa!
2011-01-31 - 19:29:07
Veckans blogg - 10 Kommentarer


Vinnare i veckans blogg

Detta är så hilma svårt, att välja ut veckans blogg. Nästa vecka och framöver, så kommer jag göra så att på torsdagen väljer jag ut 5 stycken som ni sedan får rösta på, och den som får flest röster vinner. Denna veckan hade jag riktigt svårt att välja ut, för alla är så bra, så jag valde ut tre stycken bloggar, en modeblogg, en vardagsblogg och en fotoblogg. Ni som inte kom med denna veckan, ni behöver inte deppa ihop, haha, för redan imorgon kör jag igång en ny, och då kommer jag alltså välja ut 5 stycken som ni får rösta på.

Vinnarna denna veckan är......

veronicahagstrom.blogg.se

 

 

anniethorbjornsson.blogg.se

 

lisavictorias.blogg.se

 

Grattis till er tre, och ni andra, klicka in på min blogg imorgon igen så kan ni vara med då också!

2011-01-30 - 21:45:36
Veckans blogg - 4 Kommentarer


Havet på vintern

Jag och pappa var och fotade vid havet innan idag, och landskapet där var riktigt häftigt nu när det var massa is. Det hade bildats typ "isberg" och lite sånt. Fotade lite för att visa er, men tog inte kort på något "isberg", men på lite annat. Filmade även en liten snutt, så den kommer upp här snart!

 

Foto: Tilda Johansson

 

Det blev riktigt fina färger av solljuset och det blåa havet. Man får ju passa på att fota det, eftersom det bara är vinter en gång om året, och inte såå måga månader (även om det är vinter alldeles för länge), och det är ju inte alltid det blir såhär, jag har aldrig sett det förr. Det kommer mer naturbilder från idag, men lite mer macrobilder och sånt då, men det kommer antagligen imorgon!
2011-01-30 - 20:37:57
Natur - 0 Kommentarer


Söndagskväll i tvsoffan

 

Jag älskar söndagar. Det är alltid massa bra program på tvn, så nästan alla mina söndagskvällar tillbringas framför tvn, och oftast datorn också. Men nu ska jag kolla på solsidan, börjar nu! Ni missar inte det va? ;)

2011-01-30 - 20:05:52
Musik & Film - 0 Kommentarer


Självporträtt

 

Foto & Modell: Tilda Johansson

 

Var ute och fotade lite självporträtt innan med nya kameran, gick sådär, men blev några helt okej bilder faktiskt. Var meningen att jag skulle "slänga upp" snö så att det kom över mig, men antingen kom ingen snö med, eller så kom all snö mitt framför ansiktet. Enda bilden som blev okej med snön är den ovanför. Mina fingrar dog lite också, men det gick över när jag duschade!

 

 

2011-01-30 - 18:41:56
Självporträtt - 2 Kommentarer


Canon 7D

JAG ÄR SÅ GLAD! SÅ HIMLA GLAD!
Jag har varit och köpt en ny kamera, en Canon EOS 7D. Fattar ni att jag är glad? Yeaaaah.

Foto: Tilda Johansson

 

Jag har testat fota, jag har testat filma, jag har testat olika inställningar, imorgon ska den testas på riktigt!! Hoppas det blir bra fotoväder, haha.

2011-01-29 - 18:56:33
Inköp - 3 Kommentarer


Vad händer nu då!?

Jo, nu ska jag åka iväg och göra något ... sjukt. Haha, låter som värsta grejen, men aa.. Den som gissar rätt först på vad jag ska åka och göra nu får en länkning i bloggen, så det är bara att gissa! ;)
2011-01-29 - 10:41:52
Dagbok - 1 Kommentarer


I rymden finns inga känslor

 

Nu ligger jag i sängen, klar för att sova, och har precis satt igång denna filmen, I rymden finns inga känslor. Jag har hört både bra och dåligt om den, så vi får väl se vad jag tycker!  Godnatt på er! :)

2011-01-29 - 00:21:02
Musik & Film - 1 Kommentarer


Mysfredag

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen, och har bara fikat lite och duschat, och just nu sitter jag med myskläder och tittar på film. Ska nog snart börja göra mig iordning lite, ska till stan och äta med några kompisar, och känner att lite måste jag nog ändå fixa mig, även om jag inte orkar! ;)
När jag kommer hem blir det nog tv/film-mys hela kvällen, kanon ju.


Påtal om inget annat, så började det snöa när jag var påväg hem från skolan. Inte okej!!

Länk till bilden

2011-01-28 - 16:14:07
Dagbok - 1 Kommentarer


Ugglan

Kicks, 129:- eller 149:- , kommer inte riktigt ihåg

 

Detta ugglehalsbandet är ett nytt favorithalsband. Köpte det vid jul ungefär, och jag bara älskar det. Jag har på mig det idag, och det piffar upp en outfit riktigt mycket faktiskt. Like!

2011-01-28 - 09:30:00
Dagens outfit - 1 Kommentarer


Grönt Thaibalsam

 

 

Jag har varit hemma två dagar nu och varit förkyld och så, jobbigt. Men för en stund sen så satte jag lite grönt Thaibalsam, ungefär som tigerbalsam/liniment, under näsan, och helt plötsligt släppte allt! ;) haha, kanske inte så konstigt då det luktar ganska starkt och så, men nu är jag inte tät någonting längre. Så det rekomenderas verkligen! Haha :)

2011-01-27 - 17:09:21
Tips & Trix - 2 Kommentarer


New Shoes

Tänkte bara visa mina nya skor som jag fick i födelsedagpresent. Jag älskar dom verkligen, och tycker dom är riktigt sköna att ha på sig och att gå i. Kommer nog inviga dom på riktigt första gången nästa helg då jag ska till Skåne på fest! Längtaar!

Fick aldrig någon riktigt bra bild, men det är vanliga svarta mocka-kilklackar.



2011-01-27 - 13:05:56
Nytt i byrån - 3 Kommentarer


Desert Haze

 

Tänkte bara tipsa om nagellacken från E.L.F! Har färgen Desert Haze på mina naglar just nu, och jag älskar den. Det var lätt att applicera, och täckte bra. På bilden har jag målat med det två gånger, för att jag ville ha helt täckande. Dom är billiga, endast 18 kronor styck, och rätt stora flaskor. Rekomenderas!

2011-01-26 - 18:20:04
Tips & Trix - 1 Kommentarer


Datorskärm eller TV?

Jag fick lite sladdar igår av pappa i födelsedagspresent, så att jag ska kunna ha tv'n som datorskärm. Skitbra när man tittar på playkanaler, alltså typ tv4 play och alla dom, eller om man tittar på Voddler.

Just nu sitter jag och redigerar bilder, lite kul när man ser det så stort då faktiskt. Men ska nog sätta på en film och dricka en kopp te så att min hals blir bättre!

Haha, färgen på tvbilden blev lite knaaas!

 

Spotifyyy!

2011-01-26 - 16:04:00
Dagbok - 1 Kommentarer


Smink från E.L.F

Jag beställde hem lite produkter från E.L.F för några dagar sen, och igår kom dom. (Passa ju perfekt att få det på sin födesledag ;).

Jag har inte testat allt, men jag är nöjd med beställningen. Allt kom med och det kom flera dagar innan de lovat att det skulle komma. De skulle ta 7-10 dagar, och det kunde ta ännu längre tid om man beställde under 500:- vilket jag gjorde, men tog bara 5 dagar och allt var med i paketet. Det är också riktigt billiga produkter, och vad jag har hört ska dom var väldigt bra!

Detta var vad jag beställde:

1. Nagellack i färgen Desert Haze. Såg ljusare ut på hemsidan, men jag gillade faktiskt den riktiga färgen mer.

2. Läppbalsam, Therapeutic Conditioning Lip Balm Vanilla Créme, 18.30 kr

3. Ansiktsprimer, Mineral Infused Face Primer, 73.20 kr

4. Rougeborste, Bronzing brush, 18.30 kr

5. Stor fluffig borste, Total Face Brush, 18.30 kr

6. Concealerpensel, Concealer Brusch, 18.30 kr

7. Mineralconcealer, Färgen Light, 42.70 kr

8. Mineralfoundation, Färgen Light 42,70 kr

9. Mineralrouge/blush, Färgen Rose, 42.70 kr

 

Borstarna kändes väldigt sköna, perfekt storlek och perfekt mjukhet. Läppbalsamet gjorde läpparna jättemjuka och luktade asgott. Nagellacket var jättefint och lätt att applicera. Ansiktsprimern har jag bara testat lite snabbt, och den sjönk in snabbt och gjorde huden mjuk och len, dock vet jag inte hur mycket den hjälper att hålla sminket hela dagen, men det får jag se lite senare. Mineralsminket (concealer, foundation och rouge) har jag inte testat, men kan ju skriva vad jag tyckte om dom när jag testat de några gånger. Hoppas bara det är rätt färg!

 

 

2011-01-26 - 15:34:06
Nytt i byrån - 0 Kommentarer


Veckans blogg hos Cornelia

oNu är det såhär, att jag blivit en av vinnarna i veckans blogg hos Cornelia. Om ni tycker att jag ska bli veckans blogg, så är det bara att gå in här och rösta på mig, nr 5. Skulle bli superglad!

2011-01-26 - 13:04:34
Tävlingar - 1 Kommentarer


FÖDELSEDAGSBARNET

NU ÄR JAG 15 16 ÅÅÅÅÅR! :D

Har haft en riktigt, riktigt bra födelsedag faktiskt. Frukost på sängen (smoothie), med paket och sånt. Skola, slapp dag, mest raster kändes det som. Thaimat med några av de bästa vännerna istället för fiskpudding i skolan. Middag med familjen nu ikväll, och snart blir det tårta!

Jag skulle fotat mina presenter, men det var så mörkt, så ska se om jag kan göra det imorgon, annars gör jag det i helgen! Blir mörkt när jag kommer hem, så himla tråkigt!

Just de, när jag kom hem gick jag ut med hunden, och hämtade posten, och i brevlådan låg mina saker jag beställt hem från E.L.F , happyyyyy!

weheartit

2011-01-25 - 20:13:36
Dagbok - 1 Kommentarer


femtonåringen

Har precis tagit min sista dusch som femtonåring, ätit min sista middag som femtonåring och nu sitter jag i min säng och tittar på tv, min sista myskväll som femtonåring. FÖR IMORGON BLIR JAG 16! WIHOOOO!

När man fyller 16 händer ju inget nytt direkt, mer än att man får börja övninsköra bil, och det ser jag verkligen framemot. Beställt tid på körskolan för kurs och så.

Jag hoppas på en toppendag imorgon, och får se lite hur dagen blir och vad jag ska göra! :)

2011-01-24 - 20:12:04
Dagbok - 3 Kommentarer


Bli veckans blogg

 

Okej, nu kör vi igen. Vill du bli veckans blogg hos mig? Ja, då är det bara att kommentera detta inlägget. Glöm inte länka till bloggen, någon hade glömt fylla i det förra veckan, och jag kunde alltså inte se bloggen, och där fanns ingen mejl heller. Så det är bara att kommentera om ni vill vara med, så håller vi tummarna för att just du vinner denna gången! :)

2011-01-24 - 09:00:00
Veckans blogg - 15 Kommentarer


Nu säger jag Godnatt

Ja, det är precis vad jag gör. Har haft en riktigt bra helg, med vänner, familj och släkt. Jag har verkligen kommit ifrån skolan denna helgen, så nu känner jag faktiskt att jag orkar med denna veckan också.

Idag har jag ridit på pluttisen, kollat innebandy med Elinor, mamma och pappa, Warberg-Sirius, och Warberg vann med 12-6, men det var faktiskt en riktigt rolig och spännande match. Kanske inte i slutet, men annars så var den spännande. När vi kom hem åt vi lite mat, och sen har jag kollat på Handboll, Solsidan, Time Out och Minuten, och fixat med Veckans blogg, så nu ska jag lägga mig sova, ska bli såå skönt!

Godnatt sötnosar, hörs imorgon!
2011-01-23 - 22:27:06
Dagbok - 0 Kommentarer


Veckans blogg

Nu har jag valt ut veckans blogg, och det var riktigt svårt att bestämma sig. Men tillslut så var jag ju ändå tvungen att välja ut en, och det blev josefinb.blogg.se. Ni andra har chans igen imorgon, då jag startar en ny veckans blogg!

http://josefinb.blogg.se/ , riktigt söt blogg!


2011-01-23 - 21:57:44
Veckans blogg - 1 Kommentarer


Morning sunshine!

Just nu ligger jag i min säng, fast jag borde gå upp och äta och åka iväg till stallet, men det är ju så himla skönt att ligga kvar i sängen. Och igår hade vi ju kalas för mig här, så jag la mig inte så tidigt, så är lite småtrött idag faktiskt. Visar vad jag fått i födelsedagspresenter när jag har fått alla, eftersom jag fyller år på tisdag, så har jag ju inte fått alla! :)

Lånad bild, klicka här

2011-01-23 - 10:30:51
Dagbok - 0 Kommentarer


Funderingar

Jag funderar fram och tillbaka. På vad undrar ni nu.. Jo, jag funderar på att köpa en ny kamera. En efterlängtad Canon EOS 7D. Det skulle varit så himla kul, och jag skulle verkligen utveckla min fotografering ännu mer.

Det är mycket pengar, det är de verkligen, men jag är nästan säker på att det är värt de. Eftersom jag har jobb som fotograf också, så skulle det vara ännu roligare med en riktigt bra kamera, och kunna lära sig den ordentligt, för det finns väldigt mycket mer på den än den jag har nu, 400D. Men får väl fundera lite till, eftersom det är så mycket pengar! :)




En sån här i mina små händer, det hade inte varit helt fel!

2011-01-22 - 14:52:01
Inspiration - 1 Kommentarer


Gekååås

Är i Ullared nu, har precis varit inne på Gekås och handlat lite, och nu ska vi äta lite thai. Asgott! Ska hem och fixa lite senare, och ikväll så kommer farmor och farfar, mormor och morfar för att fira mig, efter som jag fyller år på tisdaaag. Bloggar nog mer när jag kommer hem, för lite jobbigt att skriva på mobilen!
2011-01-22 - 14:06:31
Dagbok - 0 Kommentarer


Ny design

Nu håller jag faktiskt på med en ny deisgn. Sitter och pillar lite, och den ser ut att bli rätt bra faktiskt, men har inte ens gjort klart grunden, så det tar ett tag till innan den kommer upp här! :)
2011-01-20 - 17:37:23
Dagbok - 2 Kommentarer


Hallonsmoothie

Dålig webcam bild! ;)

 

Just nu sitter jag och dricker en asgod smoothie som jag gjorde precis. Den godaste jag druckigt nån gång faktiskt. Gjorde bara lite, så vet inte riktigt, men kan ju säga på ett ungefär om ni vill göra en ni med!

 

receptet är alltså bara på ett ungefär...

2 dl frysta hallon

1 dl hallonsorbet

1/2 - 1 dl apelsinjuice

mjölk så att konsistensen blir som du vill ha den

lite socker, ca 1 tsk

mixa och det är KLART!

 

 

Nu ska jag sätta mig och plugga lite, och sen ska jag titta på någon mysig film tills jag somnar! :)

2011-01-19 - 20:41:07
Godsaker - 7 Kommentarer


Bruno Mars

2011-01-19 - 17:10:43
Musik & Film - 2 Kommentarer


H&M för hemmet

 

Gick in på H&M's hemsida, och hittade lite fina/mysiga saker till rummet. Dom har inte bara fina kläder!


GLÖM INTE VECKANS BLOGG!! KLICKA HÄR!
2011-01-18 - 19:13:42
Inspiration - 4 Kommentarer


Bli veckans blogg

 

Nu tänkte jag köra en liten "veckans blogg" här hos mig. Första gången, men någong gång ska ju vara den första. Det är bara att anmäla sig, ni har fram till söndag, 23 januari på er, och på kvällen där så väljer jag ut en vinnare som kommer publiceras här på min blogg.

Hoppas många vill vara med och att ni tycker det är kul! :)


Syslöjd

Jag och Sofie när vi väntade på att få hjälp på syslöjden, och har fortfarande inte fått hjälp, och slutar snart. Men vi klarar oss fint, går ju att göra annat! ;)


Solsidan 20.00

 

ÄNTLIGEN!

Som jag längtat efter detta underbara programmet. Jag kommer sitta bänkad framför tvn klockan åtta ikväll kan jag säga. Detta är humor! Haha. Älskar Ove Sundberg, den tröga, snåla, jobbiga tönten! ;)

Någon mer som inte kommer missa det?

beautiful rings

Ringar från Cocoo.se

 

Kikade in på Cocco's hemsida, där jag hittade några riktigt fina ringar. Vissa har jag sett innan, men inte alla. Älskar allihopa riktigt mycket, så himla snygga!!


Underbart bra fredag

Idag har varit en riktigt bra dag. Har skrattat riktigt mycket, och goa lektioner och aa, helt enkelt en toppenfredag.

På Hemkunskapen gjorde vi olika efterrätter och fika, så dukade vi upp det så alla fick ta av alla. Älskar våra hemkunskapslektioner, vi har alltid så mysigt/roligt. Det är något av det jag kommer sakna mest av klassen när vi slutar, faktiskt, en av alla tusen saker såklart.

Efter skolan åkte jag hem och duschade och fixade mig lite, och åkte in till stan och åt pizza och kollade lite hotell med Nathalie, Elin, Saga och Lisaa! Efter det gick vi till På G, ett café i stan. Jättebra att dom har öppet till 9, om man är i stan och vill ta en kvällsfika liksom. Så satt vi där i två timmar och bara pratade skit och vissa fikade lite, jag orkade inte efter all pizza, men det var riktigt mysigt iallafall. På vägen hem så kom det massa folk från Ullared också, som skulle med bussen!


En bild från förra terminen på min halvklass när vi hade hemkunskap, utan lärare, då hade vi riktigt mysigt.

Alla är inte med på bilden!




Turkiet och värme!

Jag ligger i min säng och ska börja plugga lite. Fryser, fast än jag har ett tjockt duntäcke på mig. Det är inte okej! Plus att det snöade inatt, så idag var det mer snö igen, och kallare. Vill ha vår, massa inspiration, något att fotografera förutom vit snö, och speciellt - få mer lust att blogga, vilket jag alltid får på våren!!

Foto: Jag

Jag vill bara komma härifrån. Till värmen. Till mitt paradis! Åh vad underbart det skulle varit. Gillar verkligen inte detta vädret.

Nyckeln till frihet

Sitter i skolan nu, och har Svenska nu. Bara idrott kvar efter denna, och nu ska vi titta på film. Nyckeln till frihet!

 

Oj, nu börjar filmen. Måste hänga med, eftersom vi ska skriva och prata om den. Men bloggar mer när jag kommer hem! :) Puss

 


är på toppenhumör

Jag är på riktigt bra humör. Kom hem, och mamma hade gjort våfflor, så tog en mysig fika med henne. Nu håller jag på och förbereder för ett litet hemmaspa. Så himla skönt. Hade idrott innan och slutade så sent så hann inte duscha så noga, så kände att det var ett perfekt tillfälle, jag har tid och ska ändå duscha.  Efter det tänkte jag slänga mig i sängen och bara titta på tv och mysa.

Nu sak jag återgå till mitt, och bara ha det bra. Vi höres och synes, puss

drömmer mig bort

 

Sitter just nu och drömmer mig bort till detta underbara ställe, även till Istanbul. Åh, varför bor jag i detta äckliga, kalla, slaskiga landet för?

Hoppas, hoppas, hoppas! Gud vad underbart, och gud vilken lycka.


Sista terminen

Nu tänkte jag gå och tvätta ansiktet, borsta tänderna och fixa allt innan sängen, och lägga mig och läsa eller titta på film. Imorgon börjar ju skolan, och därför måste jag försöka somna rätt tidigt ikväll, vilket kan bli svårt då jag inte somnat innan långt in på natten hela jullovet, och sovit ganska länge.

Ja, somsagt, imorgon börjar skolan. Sista terminen i nian. Sista terminen på denna skolan. Sista terminen med klassen. Usch, det känns så hemskt att säga, men ändå så skönt. Jag längtar till gymnasiet, men vill samtidigt gå kvar, med min goa klass. Jag hoppas att det blir en bra sista termin med klassen, och att det händer mycket roliga saker, och det tror jag det kommer göra. Bara våren kommer så blir allt mycket roligare, och alla mycket gladare!

Men nu måste jag fixa mig inför sängen, vill inte se helt död ut imorgon ju! ;) Godnatt på er!

Lite fix på rummet

Jag håller just nu på att fixa lite på rummet. Har döljt alla sladdar till tvn, (okej, pappa har gjort de) och fixat lite annat runt omkring.



Ni får se en dålig bild, tagen med datorn, så får ni se en bättre bild lite senare när allt är fixat. Ska t.ex inte ha dvdn där, utan ska fixa en annan sak så att det slipper ta så mycket plats. Mer om det får ni veta om ett tag.

Nyår för andra gången!?

Igår firade jag nyår för en andra gång kan man säga, för de vi brukar fira med, en av dom familjerna var i Thailand (inte alls avundsjuk!!) på nyår, så vi firade det igår istället.

Nu sitter jag och drömmer mig bort till något underbart, varmt och härligt land. Åh, vad underbart!! Men istället för att ligga och sola, så beger jag mig nu ut i kyland och rider. Fast det ska bli skönt, komma ut lite.

Skriver mer senare, puss

Längdskidåkning

Fick ett ryck och kände för att träna lite, så jag tog långskidorna och åkte några kilometer, dock var det inte så bra väg, men det gick okej ändå. Kändes skönt att få lite luft och motion faktiskt.

Nu ska jag nog träna lite styrka här hemma, och sen hoppa in i duschen eller göra hemmaspa (de låter bättre) göra en god fruktsallad med glass och sätta mig och titta på någon grym film. Har en ny tv förresten, så nu kan jag sitta på mitt rum och titta, riktigt skönt faktiskt!

Nej, nu ska jag gå och träna lite styrka! ;)

Helt oredigerad iphonebild från när jag åkte snowboard förra året i Isaberg. Åh, vill göra det nu!!

 


Filmkväll med Elinor

Sitter just nu i sängen, brevid mig sitter elli, och vi har varsin dator i knät. Datanördar? Ja.

Vi fick iallafall lust att ha filmkväll, så där spontant, perfekt ju! Vi tänkte först titta på en film som heter Sebbe, som tydligen ska vara riktigt bra. Kan skriva senare vad jag, eller vi, tyckte om filmen. Får se vilken/vilka mer filmer vi tittar på.


Inspiration: Vitt

 

Satt och tittade runt lite på internet för att leta inspiration, till allt, kläder, mitt rum, foto, ja, de mesta. Hittade massa fina bilder på rum i olika hus på weheartit.com, en jättebra hemsida om man vill ha inspiration.

 

Jag älskar när det är mycket vitt i ett rum. Vitt och lite gammaldags och mysigt, men ändå fräscht, då är det perfekt!


Nytt år, nya tag

Eftersom det är nytt år, tänkte jag ta nya tag med bloggen, och försöka göra den lite roligare. Jag börjar förståss med att fixa den snygg, och det tänkte jag börja pyssla med redan idag.

Så just nu sitter jag och kollar runt på lite olika sidor, letar inspiration och lite så. Hoppas jag blir nöjd denna gången. Kanske behöver ta lite nya bilder, ah, vi får se vad det blir för något!

H&M Spring

 

Kikade in på H&M's hemsida, och såg massa fina vårkläder. Jag måste säga att nu när både jul och nyår är över, så längtar jag riktigt mycket till våren. Lär ju dock gå ett bra tag till innan snön försvinner och det blir varmare.


Mitt 2010

Tänkte nu göra en liten sammanfattning av mitt år, alltså 2010. Jag kommer såklart missa en jädra massa, men får hoppas att det mesta kommer med!

 


Januari

Det var mycket snö ute, så det blev många promenader med hunden i snön, åkte även skidor efter hunden. Skitkul! Fotade mycket snö, och fick låna hem ett macro-objektiv från pappas jobb och fotade extrema närbilder på snön och blommor (inomhus). Jag var i jönköping med familjen hos några vänner, var och shoppade på A6. Åkte också snowboard i Isaberg. Jag fyllde 15 och fick god frukost på sängen, och var glad att snart få moppekörkort.

 

Februari

Hittande inte så mycket bilder härifrån. Skolan hade börjat, barngympan hade börjat även den, och en eftermiddag så fotade jag Felicia i snön innan vi skulle till gympan. Jag var med familjen på en shoppingtur i Varberg. Det hände nog inget speciellt vad jag kan minnas.

 

Mars

Nu började det hända lite saker. Det blev varmare - vår. Jag åt fruksallad med glass och chokladsås ofta efter skolan, gjorde massa goda smoothie's. Jag bakade också en del. Det var prao i två veckor, jag praoade hos en fotograf. Första vår/sommarskorna köptes - mina älskade gladiatorskor som användes flitigt på sommaren.

 

April

Det blev ännu varmare och blommorna kom - mycket att fota. Vi fick lov en vecka, direkt efter praon, och direkt efter lovet åkte jag till hemsedal på skidresa med konfirmationen. Några riktigt lyckade dagar med riktigt härligt folk, herregud vad kul vi hade. Saknar!   De två sista bilderna är Joannas som jag lånade, men lisa har tagit den i backen!

 

Maj

En dag hade vi friluftsdag i skolan, och dom som hade hästar fick vara hemma och rida om de ville, så jag och Lisa passade på att ta en riktigt lång tur i skogen med hennes två pollar. Vi hade galopprace, stannade och fikade och hade riktigt mysigt. Var nog ute i fyra timmar om jag inte minns fel. Det började bli sommar på riktigt nu också, skolan var snart slut. Jag konfirmerades, så himla skönt!

 


Juni

I juni hände det mycket. I början av juni stack familjen + Anna till våra kompisar i Turkiet - Istanbul. Hade en riktigt bra vecka (eller en och en halv vecka) där, fast de sista dagarna regnade det så sjukt mycket, men då blev det shopping. Åh vad jag älskar Istanbul! Vi kom hem, och två dagar efter slutade vi skolan. Jag klarade moppeprovet på första försöker, och tog såklart moppen ner till stranden, men där var inget folk, men solen var där, så där stannade jag den dagen. Jag tillbringade dagarna på stranden med härliga kompisar, både på Skrea strand och i Glommen. Gick hem till Amanda en dag när det inte var fint väder och vi tänkte vart på stranden, där fanns det en söt liten kattunge som somnade på min arm. Vi stack till stan och köpte B&J!

 

Juli

Även i Juli hände det mycket saker. Det blev många pannkaksfrukostar med färska jordgubbar (!!!), många kvällar i hängmattan, och även en hel del självporträtt togs. Tillbringade alla fina dagar på stranden med härligt folk, och vissa kvällar tillbringades också vid havet. Jag och några kompisar stack på Lars Winnerbäck konsert, där Melissa Horn också var. Jag stod på V.I.P listan och hade ett band som gjorde att vi fick stå längst fram. GRYM KVÄLL! Drog också till Götet för en dags shopping med några kompisar!   Sista bilden är fotad och redigerad av Sara Norrhede.

Jag fotade också Brolle på vallarna, riktigt kul var de. Vissa av dom bilderna kan du se här och här.

 

Augusti

Fotade lite självporträtt, man fick ju passa på innan sommaren var över. Grillkvällar, blandannat i Glommen med riktigt härligt folk. Tillbringade några dagar i stockholm med mycket shopping och hade det allmänt trevligt.

Vädret blev sämre, och skolan satte igång. Det blev plugg och en massa turkiskt té om kvällarna.

 

September

Gjorde mest vardagssaker. Skolan var i full gång, och det blev mycket plugg. Jag färgade håret mörkare. Det blev en mysig kväll på Ästad gård med HKRK's Dressyr-elitlag. Jag lyckades sitta kvar längts på tjuren. Mitt lag vann!

 

Oktober

Hittade inte alls många bilder från Oktober. Var iallafall och fotade på ett jättemysigt ställe, pappa fotade mig för en gångs skull, brukar ju för det mesta vara jag som fotar andra. Dock trivs jag bäst bakom kameran kan jag säga. Köpte nya converse, vita, perfekt nu när hösten var påväg, haha!

 

November

Det blev kallare. Kallt. Åkte till Jönköping till några kompisar, (samma som vi gjorde i Januari) och shoppade och hade det bra. Jag köpte ny plattång som fungerar super. Det blev riktigt mycket plugg och därför kom bloggen i kläm. Med det lönade sig på betygen!

 

December

Julmånaden kom insmygandes, och jag hade julkänslor väldigt tidigt. Vi hade klassfest. Jag gjorde mitt första riktiga fotojobb, som var riktigt kul. Jag fick en riktigt härlig lön, både av fotojobbet och av barngympan, och även en julklapp från barngympan, 500:- presentkort på Intersport. Skolan slutade, och avslutningen var så himla bra och mysig. Tur det, eftersom det var sista julavslutningen med våran klass. Blev riktigt glad när jag såg betygen, och jullovet startade bra med shopping i Varberg. Julafton blev så himla bra, men god mat och släkt! Nyårsafton var den bästa nyårsafton jag haft, fest med nästan alla mina vänner, och jag hade så himla kul.

 

Och 2010 blev 2011, och detta året ska jag göra bäst, bäst, bäst!! Ser verkligen fram emot ett riktigt bra år, och det enda jag vill är att jag ska få vara med nära och kära, och att alla i min närhet ska få vara friska och glada!

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0