Veckoplanering

Jag har börjat få lite struktur i mitt liv nu, och det kan behövas. Jag har börjat göra "scheman" varje vecka, så att jag gör det som måste göras, skriver alltså upp vad jag har för läxor, när vi har prov/läxor, träningar (rida, hemmaträning, ut och gå/springa o.s.v) och saker jag ska kolla upp eller annat jag ska göra. Det är ett väldigt bra tips till er som har mycket att göra, använd en almnacka eller gör ett eget schema, på allt du ska göra varje dag. Man har koll på vad man ska göra, och glömmer inte av läxor/prov.

Såhär ser mitt schema ut för denna veckan:

Jag har rätt mycket plugg denna veckan (glömde skriva med spanskaprovet som är imorgon, när jag gjorde schemat). Så nu ska jag plugga spanska, och efter det så ska jag börja planera min egna idrottslektion!

2011-03-31 - 17:55:43
Dagbok - 2 Kommentarer


Beautiful

 

I'm so nervous, please give me an answer.

2011-03-30 - 22:31:52
Dagbok - 0 Kommentarer


Mot Stallet

Stallkläderna påå.

Pikétröja från Lacoste, Polotröja från Tommy Hilfiger, ridbyxor (som inte syns) från Horsefarm

 

Detta inlägget är till ELIN EMMOTH , bara för att hon tycker jag ska uppdatera bloggen mer. hihih. Jag måste åka till stallet nu, så detta är ett väldigt onödigt och oseriöst inlägg, med en äckelbild, men gör det bara för att hon är så söt!

2011-03-30 - 15:52:57
Dagbok - 1 Kommentarer


Let my dream come true...

© Tilda Johansson,  bilden får inte kopieras


2011-03-29 - 22:43:39
Dagbok - 2 Kommentarer


Monki

Skulle inte vart fel om dessa kläderna hängde i min garderob imorgon när jag vaknade, inte alls fel faktiskt!
Enkla, vardagliga, men oj så snygga kläder!
2011-03-28 - 20:55:12
Inspiration - 0 Kommentarer


My lovely friends

 

Har varit lite off här på bloggen då jag haft mycket de senaste dagarna. Har varit på klassresa, på ett jättemysigt ställe där vi gjorde fångarna på gården (som fångarna på fortet) och hade spa på fredagkvällen när det var mörkt ute, med undervattensbastu, ångbastu med vatten på golvet och badtunna. Jag och sju andra tjejer från klassen (de jag umgås mest med) bodde i ett jättefint hus. Bilden är tagen när vi kom dit, på alla våras skor; Conversegänget! ;)

 

Tänkte bara berätta varför jag varit så off. Nu ska jag sova, godnatt på er.

2011-03-27 - 23:00:51
Dagbok - 0 Kommentarer


Mysig ridtur



 

Bild 1: min nya (eller köpt för två veckor sen) dunväst, nya ridbyxorna och nya vantar. Byxorna har swarovskistenar på baken, haha!

 

Jag tog med pappa till stallet idag, så att han kunde fota oss när vi red. Skrittade ut en runda, men tog lite trav och galopp på en åker också. Mysigt! När vi kom hem hade mamma gjort våfflor, och vi kollade på Hämnden. Kvällen har gått åt till att kolla på tv. Är trött, så ska sova nu. Puss & godantt!

2011-03-20 - 20:54:01
Dagbok - 1 Kommentarer


Tjockiskväll

 

Elinor har precis kommit hit, så ikväll blir den en tjockiskväll med henne, med pizza, godis, massa god frukt och grönsaker med dipp till några bra filmer. Kan det bli bättre? Hoppas ni har det lika bra som oss, pussss

2011-03-19 - 17:48:59
Dagbok - 2 Kommentarer


Clothes from H&M

Kikade in en snabbis på H&M, hittade massa snyggt. Gjorde ett litet collage iallafall.


Ååh vad jag längtar tills man kan springa runt i sånna här kläder, ge mig sommar, och ge mig kläderna, tack!
2011-03-18 - 20:12:38
Inspiration - 0 Kommentarer


Vår eller vinter?

Sitter just nu och funderar på vad det är för årstid egentligen. Ena dagen är det jättefint väder, strålande sol och verkligen vår, andra dagen snöar det? Det stämmer inte. Nu är det snart April, alltså ska det inte snö, det ska vara vår. Det snöade inatt, rätt mycket också, så nu ligger det snö på marken igen, men det trotsar jag totalt och ger mig ut på en långpromenad med två av mina bästa vänner, hunden och ipoden!

Foto: Tilda Johansson

2011-03-18 - 17:22:23
Dagbok - 0 Kommentarer


water

Foto: Tilda Johansson

 

Har nog bara visat er två eller tre vattenbilder från när jag fotade för några veckor sen, så kände att någon mer kan jag ju visa, med tanke på att jag fotade över 200 biler!

 

Nu blir det lite plugg,  hugs

2011-03-17 - 16:41:34
Natur - 1 Kommentarer


Gillar vädret!

Foto: Tilda Johansson  Modell: Felicia Nilsson  Stylist: Tilda Johansson

 

Jag verkligen älskar detta vädret som varit både igår och idag, och hoppas verkligen det håller i sig, för man blir så mycket gladare av det.

 

Klarat av två Nationella prov i Fysik idag, gick inte så bra, men visste det redan innan. De mesta var sånt vi inte gått igenom, men hoppas att det gick OK iallafall.  Hur gick det för er, alla 9:or?

2011-03-16 - 20:49:03
Porträtt - 4 Kommentarer


En styck Felicia

Foto: Tilda Johansson  Modell: Felicia Nilsson    Styling: Tilda Johansson

2011-03-15 - 19:04:03
Porträtt - 0 Kommentarer


Inspiration: Pull & Bear

Inspirationscollage från Pull & Bear

 

Nu: Följa syster till bussen och säga hejdå. Plugga. Duscha. Barngympa

2011-03-14 - 14:28:22
Inspiration - 1 Kommentarer


I'm on my own way




Foto: Tilda Johansson (Jag)

Igår var det fest, och innan det var jag och några härliga tjejer hemma hos Emmy och åt och kollade melodifestivalen och lite så. Trevlans!

Nu åker jag och familjen till Ullared, och äter thai och går in en sväng på Gekås. Puss
2011-03-13 - 12:36:01
Natur - 0 Kommentarer


En liten tagg på en tråd

Foto: Tilda Johansson (Jag)

2011-03-12 - 13:31:55
Natur - 3 Kommentarer


Adobe Photoshop CS3

Äntligen har jag ett annat photoshop. Har kört på Elements på min skoldator, då vi inte får ha olagliga saker på den (hihi), så nu har jag fått ett lagligt photoshop av pappa, eller egentligen av pappas jobb. Jag kanske ska jobba lite hemmifrån åt dom, och då är det ju mycket bättre med CS3 än elements, eftersom det finns mer saker o.s.v.


2011-03-11 - 18:53:39
Dagbok - 4 Kommentarer


Våfflor och fruktsallad

Kom hem från skolan för ungefär två timmar sen, och då gjorde jag en liten fruktsallad och värmde även en våffla som mamma gjorde till fika igår. Nyttiga våfflor dessutom, som var jättegoda.

Det har snöat här idag också, och regnat, och blåst. Jag trodde ju faktiskt att våren var påväg, men nu ligger det slask på marken igen. Dock inte så mycket, men ändå för mycket. Det ska bli vår nu, så att det kan bli sommar!!

Foto: Tilda Johansson (Jag)

2011-03-09 - 18:06:41
Dagbok - 3 Kommentarer


36 dagaaar...

Jag är glad, för jag upptäckte precis att om 36 dagar, så...

 

sliten men glad tjej ...

åker denna skiten bort ur min mun och ner i soptunnan. 36 dagar går fort. Gud vad skönt det ska bli att slippa den, att kunna le på riktigt. Ja, ni som har haft/har tandställning förstår nog precis, men ni andra tror jag inte riktigt förstår hur skönt det ska bli. Haft den i snart 2 och ett halv år! Låt tiden gå riktigt fort.
2011-03-08 - 19:44:24
Dagbok - 1 Kommentarer


Dunväst

 

Igår när vi var på kungsmässan och shoppade så köpte jag denna dunvästen att ha när jag rider. Invigde den idag, och den var riktigt skönt. Dunväst när man rider - Våååårkänslor.

 

Har faktiskt hunnit med riktigt mycket idag, även om jag inte planerat någonting. Jag har färgat mammas hår, varit i stallet och ridit i över en timme, solat på balkongen i en timme, tränat lite styrka här hemma, fixat lite på nya designen, pluggat och fixat lite på rummet. Nu kollar jag på solsidan, är paus, men det börjar snart igen.

 

Hoppas ni har haft en lika bra söndag som mig, och att även ni fått massa vårkänslor! pusss

2011-03-06 - 20:17:26
Nytt i byrån - 0 Kommentarer


Ny mysig säng

Var ju som sagt på Ikea idag, och fick köpt lite saker, och såklart en ny, större säng! Skönt med en lite större säng. Köpte även lite blommor till rummet, en slags skål att ha smycken/toffsar i, och lite nya saker till min toalett. Innan Ikea var vi på Kungsmässan, och även där fick jag köpt lite saker, men visar det imorgon, då det var lite för mörkt för att fota det nu.

Nya sängeeen,

 

 

2011-03-05 - 20:22:44
Inköp - 0 Kommentarer


Mot Ikeaaa

Nu åker vi till Ikea och kollar ut en ny säng till mig. Tänkte även kolla på lite andra grejer där, man får så mycket inspiration när man går där och kollar i alla rummen, och vill göra om hela huset! Jag satte ihop ett litet kollage på vad jag tänkte kolla på, men kanske inte köper något av det, men hoppas på att jag hittar en säng som jag vill ha iallafall. Vi ska även åka och shoppa, så kanske får med lite nya kläder hem till garderoben också. Toppen!

Bilder från Ikea

2011-03-04 - 23:44:30
Inspiration - 1 Kommentarer


Ben & Jerry

Skulle egentligen varit på fest ikväll, men var så himla trött och seg, så stannade hemma istället. Tittat på tv hela kvällen och ätit thaimat och Ben & Jerry, muums!



Vilken Ben & Jerry är eran favorit? Min är nog Half Baked, av dom jag smakat!
2011-03-04 - 22:06:24
Godsaker - 0 Kommentarer


Abercrombie & Fitch

bilder från Abercrombie&Fitch

 

Äntligen helg. Har haft väldigt mycket plugg denna veckan, så det ska bli skönt med lite helg nu, även om jag måste plugga i helgen med. Har kollat lite sommarkläder nu, och hittade massa söta från Abercrombie & Fitch. Älskar det märket, har massa söta/sköna sommarkläder därifrån i min garderob. Väldigt enkla, men så sköna och söta!

2011-03-04 - 16:09:43
Inspiration - 0 Kommentarer


Ny månad, nya tag



Världens bästa Pandora, och virre



Finaste Star



Busar lite...



Lilla Bassee

Gud vad jag skulle vilja göra om mitt lov, som var riktigt bra. Vill att det ska vara måndag, första dagen på lovet, så att jag skulle åka ner till skåne imorgon. Saknar det så mycket, syster, hästarna, att vara ledig, allt! Men får väl åka ner och hälsa på igen på nästa lov också kanske! ;)  Red alla dessa hästarna när jag var nere, riktigt roligt att rida olika hästar, och den gråa på översta bilden var riktigt stor, men det var kul.

Sitter just nu och pluggar på en massa, har ett SO-prov imorgon, och både engelska och Svenska som ska vara inne ikväll. Sen har jag också engelska, matte och spanska denna veckan. Puuuh, gäller att ta tag i det! Pusss


2011-03-01 - 17:30:42
Dagbok - 0 Kommentarer


RSS 2.0