Packning

Håller just nu på att städa och packa, eftersom att jag senare idag tar tåget ner mot skåne och Dagstorps Derby, stannar tills på söndag. Det är en stor hästtävling, och jag kommer bo i husvagn tillsammans med min syster, min kompis och henne mamma. Om jag hinner tänkte jag förbereda några tidsinställda inlägg!

Vi har fått hem en ny ponny, så det tar lite extra tid om dagarna nu, men det är riktigt kul, så det gör inget.. Ja, vad gör jag mer? Tar väl vara på sommarlovet och är med kompisar. Hoppas sommarvädret kommer tillbaka så man kan få lite färg innan skolan börjar.


Har också hunnit med att kolla/lyssna på när min grymt fina och duktiga syssling sjöng i en talangtävling.

2011-07-28 - 13:28:19
Allmänt - 0 Kommentarer


Like a bird in the sky

Photo: Tilda Johansson (Me)

 

Ett litet smakprov från gårdagens lilla självporträtts-fotografering. Har inte hunnit kolla igenom dom ännu, så tog en av de första. Hoppas det blev några bra, och om det blev de så kommer dom ut här.

 

Blir jobb ikväll med, så troligtvis inget mer bloggande ikväll, kanske något tidsinställt isåfall. Puss

 

2011-07-19 - 15:17:41
Självporträtt - 0 Kommentarer


Påväg till jobbet!

Sitter just nu bilen och ska till jobbet. Mer om mitt jobb kommer senare, i ett eget inlägg, antagligen imorgon eller ikväll/inatt. Hoppas regnet håller sig borta eftersom det är utomhus.. Tänkte bloggat innan jag åkte och visat lite självporträtt jag tog innan, men hann inte.. Undra när blogg.se's iphone-app kommer!? Väntat gaaanska länge på att den ska komma.. Aja, puss..
2011-07-18 - 17:27:22
Dagbok - 0 Kommentarer


Fullt ös, medvetslös!

Har verkligen haft fullt upp med allt nu den senaste veckan. Har tagit vara på de dagarna då det har varit sol - genom att ligga på stranden. Jag har varit med mina underbara vänner, jobbat, festat och bara haft det bra. Jag har tränat för fullt med min fina ponny, inför tävlingarna denna helgen.

Idag har jag varit i Jönköping hela dagen på tävling. Red två klasser och den första gick bra, andra gick sådär. Mer än så tar jag inte här eftersom att de flesta kanske inte fattar något om dressyrtävlingar alls.

Just nu ligger jag i en säng i Glommen, har varit nere på kräftfestivalen en stund, men sen gick jag hem eftersom jag antagligen behöver sova, eftersom jag gick upp tidigt och ska på tävling i Helsingborg på söndag igen. Är riktigt taggad!

Kommer upp lite mer bilder och så när jag kommer hem härifrån, och har varit på tävlingen, så håll ut, det kommer! ;)
2011-07-16 - 01:19:22
Dagbok - 0 Kommentarer


Justeja, bloggen...

... Det var ju här jag skulle börja blogga. Skriva vad som hände i Turkiet. Ja, det blev ju som det blev med det. I Turkiet var det något knas med internet, men det kommer ett enskilt inlägg om Turkiet med bilder snart.

Jag lever livet, tar vara på sommarlovet. Jag solar, badar, är med vänner, slappar, jobbar, rider, ja, allt vad man kan tänkas göra på sommaren.

Har också hunnit med att vara i Bohuslän med bästa vän i tre dagar, jättemysigt var det!

För sista gången nu, nu ska jag faktiskt börja blogga. Vi får se hur mycket det blir, men jag ska iallafall börja igen!

Mysig kväll ute på klipporna i Bohuslän med bästa vännen , älska sommaren!


2011-07-07 - 01:47:01
Dagbok - 2 Kommentarer


RSS 2.0