My to-do list

 

Som ni ser har jag en del saker som ska fixas. Storstäda rummet ska jag göra idag, för det är inte så bra väder. Jag ska också börja lite på den nya designen. Fota gör jag någon dag när det är fint och körkortet hämtar jag ut imorgon tror jag.

 

Och så är det ju en liten sak kvar... Fota med Tema. Jag ska fota någon person, fast med något speciellt tema. Är det någon som vill bli fotad?   Har ni något förslag på något roligt tema? :)

2010-06-30 - 11:35:36
Övrigt - 1 Kommentarer


Sitter just nu och grillar

Just nu sitter jag och grillar nere i olofsbo. Jag och emma åkte hit vid lunch och åt middag på strandkanten med mormor, morfar, mormors syster och två av mina sysslingar. Sen har vi legat på stranden och varit i Varberg. En toppendag alltså. Efter maten så ska jag och Emma åka till stallet och rida. Mysigt att rida på kvällen tycker jag!
2010-06-29 - 19:28:51
Dagbok - 0 Kommentarer


La playa

Bild tagen med iphonekameran

 

Nu har jag kommit hem, eller kom hem igårkväll. Har haft en jättebra midsommar med kanonväder.

 

Nu ska jag alldeles strax åka till tandregleringen, efter det så ska jag till stranden och vara där hela dagen. Ikväll kanske det blir ridning. Så ser planerna ut för dagen, men får väl se lite, ta dagen som den kommer.

2010-06-28 - 09:18:21
Dagbok - 0 Kommentarer


Midsommarfirande

 

Har precis ätit midsommarlunch (lax, sås och potatis) hos våra grannar, som vi gör varje år och har gjort så länge jag kan minnas. Jag är så himla mätt nu.

Nu åker jag till Jönköping, till några kompisars stuga och firar midsommar där. Stannar hela helgen och har ingen dator med mig, så inget bloggande. Kanske något litet inlägg från mobilen.

 

Ha en kanonbra midsommar helg, :)

2010-06-25 - 14:58:02
Dagbok - 0 Kommentarer


Härligt väder

Tagen med mobilkameran, därför dålig kvalité.


Jag och min söta vovve ligger ute på gräsmattan på ett täcke och solar. Jättefint väder idag, nästan synd att inte vara på stranden. Men detta blir bra det med! Har en del saker att göra, jag ska packa, för imorgon åker jag till Jönköping och firar midsommar, jag ska städa mitt rum och klippa klart gräset för att göra mamma och pappa glada och tjäna lite pengar. Sen ska jag också rida. Men allt detta får bli efter jag solar, för man måste ju ta vara på vädret!
2010-06-24 - 14:40:07
Dagbok - 1 Kommentarer


Det stora gula varuhuset

Go'kväll på er sötnosar!

Idag har jag haft en bra dag, sov dock en aning länge, inte bra, inte bra. När jag vaknat så kom min kära kusin. Vi snackade, bakade cornflakeskakor och myste.

Nu ikväll har jag varit på Gekås, köpte lite bra-att-ha-saker. Köpte två skitgoa tröjor, en av dom var från Jacson, ett ridmärke, och den andra vet jag inte, dom var i vilket fall riktigt sköna. Köpte också dag/nattcreme, body butter, ansiktsrengöring, vitt nagellack och lite annat. Var inne i väskaffären och tittade på väska och plånbok, hittade ingen väska som jag gillade, men hittade en plånbok iallafall.


Lite av det jag köpte. Plånboken i den bruna färgen, och tröjan i den blåa.

Nu vill jag ha en väska, en jeansjacka. Gärna dom två känningarna/linnena jag la in i förra inlägger också, men speciellt en jeansjacka och en väska!
2010-06-23 - 23:04:55
Inköp - 1 Kommentarer


Please, give me



Jag vill verkligen ha detta, jag vill, jag vill, jag vill. Inte just den väskan och plånboken, men en väska och plånbok iallafall. Jag vet inte om de supersöta 'klänningarna/linnena' finns kvar, och inte jeansjackan heller, men så himla fina är dom. Vill verkligen ha det!
2010-06-22 - 21:44:28
Inspiration - 1 Kommentarer


Godmorgon sunshine

Jag har nu vaknat, i tid för en gångs skull. Klockan är halv 9, och jag har varit vaken i ungefär en halvtimma, vaknade klockan 8.

Jag ska nu äta lite frukost och göra mig iordning. Sen kör jag in till stan och fixar lite saker, ska bland annat till tandläkaren och fixa en sak och så ska jag hämta mitt körkort som har kommit.

Jag är nog antagligen på stranden hela dagen tror jag, för det är jättefint väder, så hoppas att det håller i sig hela dagen!


Hoppas ni får en jättebra dag i solen, ta hand om er! :)


Bild från skrea förra året, oredigerad och dålig kvalité.
2010-06-22 - 08:42:01
Dagbok - 0 Kommentarer


Frappe Latte

Webcamera-bild

 

Sitter just nu och dricker en Frappe Latte. Drack det i Turkiet på Caffe Nero, så himla gott. Mamma och pappa köpte en ny espressomaskin för några dagar sen, så jag gjorde en koffeinfri latte och mixade det med is i mixern, superenkelt och supergott,  och smakar inte alls mycket kaffe, toppen! :)

2010-06-20 - 17:27:28
Godsaker - 0 Kommentarer


Min fina vän

Är med Sofie just nu, hon är mkt, mkt braoo! :D


SÖT!!

 

2010-06-20 - 00:35:09
Porträtt - 1 Kommentarer


Bröllopet



Bilder lånade från svt.se

 

Idag gifter sig kronprinsessan och Daniel, som säkert ingen kan ha missat. Sitter vid tvn, men tittar inte på det direkt, tycker inte det är så intressant! ;)

 

Daniel ser verkligen ut som Robert i boxer-reklamen. Dom är så sjukt lika så det är inte sant. Någon som håller med mig? ;)

2010-06-19 - 17:20:06
Musik & Film - 3 Kommentarer


En sommardag

Första veckan på sommarlovet har gått, gud så fort tiden går. Än så länge har sommarlovet varit riktigt bra.

Idag har det varit fint väder, men väldigt blåsigt. Jag har legat ute och solat på våran altan där det var lä, och det var riktigt skönt.

Hoppas på en lika fin dag imorgon, men det ska inte bli så fint väder tyvärr, men man kan ju alltid hoppas. ^^

2010-06-18 - 22:37:53
Natur - 0 Kommentarer


Stranden hela dagen

Har precis ätit god mat hos mormor och morfar i olofsbo.

Åt lunch och fikade hos farmor och farfar igår, och sen åkte jag till stranden, och sen och hälsade på min älskade kusin. Så himla underbart med sommarlov, speciellt när man kan ta sig vart man vill! :)




frääsch bild på tjockismage :D haha



Alla bilderna är tagna med min Iphone, därav lite dålig kvalité. På bilden i mitten ser ni också min nya bikini som jag köpte i turkiet!

Nej, nu ska jag köra till min kusin , ha det bra så bra. Puss
2010-06-17 - 12:56:09
Dagbok - 2 Kommentarer


Äntligen är körkortet mitt

Igår åkte jag och syster ner till halmstad för att jag skulle skriva upp körkortsprovet för moped. Det var 70 frågor, och jag fick godkänt, så nu äntligen har jag körkort för moped.

När jag kom in i bilen när jag hade klarat det så hade Emma varit och köpt blommor och cider medans jag skrev upp. Lite roligt om jag inte hade klarat det. Haha. Hon är så söt, min älskade syster.




Så nu kan jag köra vart jag villl, när jag vill, hur jag vill.. Så himla skönt!
2010-06-16 - 22:39:08
Tilda själv - 1 Kommentarer


Sommarkläder

Bara för att det är sommarlov nu så tänkte jag att jag får väl klä mig lite somrigt idag. Det är inte jättefint väder, men det regnar inte iallafall, så dessa kläderna får duga.


Meningen var att bilden skulle se lite sådär gammal och sliten ut, men nja, det lyckades inte.

Jeansshorts - Turkiet
Tröja - Indiska
Linne - JC
Sjal- Turkiet
Armand - Pandora & ett från mina gudföräldrar
Ring - Turkiet 

Nu: Långpromenad med vovven!
2010-06-14 - 14:57:05
Dagens outfit - 0 Kommentarer


Ändringar på bloggen

Det kommer ske lite ändringar på bloggen framöver. Jag kommer inte lägga in massa onödiga och tråkiga inlägg, utan försöka göra lite roligare och istället inte så ofta. Ibland kommer det såklart komma många på en dag, men inte bara för att jag ska skriva, utan isåfall kommer det komma med lite mer bilder och sånt.

Jag ska även försöka fixa något photoshoptips, så vad vill ni ha för tips? Och är det något annat ni vill ha mer av i bloggen?


Kommer också göra en ny design, kanske något liknande, men förhoppningsvis blir det något helt annat. :)
2010-06-13 - 18:03:12
Bloggen - 1 Kommentarer


Juste, jag har en blogg

Jag har verkligen inte haft tid att blogga, men nu har vi fått sommarlov, och då ska de bli bättre med det. 

Igår så var det skolavslutning, tittade när vissa sjöng och så, sen fikade vi med bästa klassen, tårtaaa. Efter det så gick niorna ut till sina vagnar. När det var slut så tog jag och Sofie bussen in till stan och käkade thaimat med familjen och åkte och handlade mat till kvällen. På kvällen var vi hos maja på typ grillfest med några från klassen + lite mer folk. Jag hade riktigt roligt, så tack för en kanonkväll Maja och alla andra. :)

Nu har jag sovit ut och ska gå ner och äta frukost, sen ska jag städa mitt rum och packa upp väskan från Turkiet, som jag förövrigt saknar väldigt mycket.
2010-06-12 - 12:44:30
Dagbok - 0 Kommentarer


I love Istanbul




Internet är riktigt konstigt här. Det går av och på, av och på, och är väldigt segt. Dom vet inte riktigt vad det är, så dom kan inte fixa det. Eftersom det är så segt och stängs av så har det inte blivit så mycket bilder och inlägg, men nu har ni fått några bilder att titta på! :)

Idag har vi shoppat hela dagen, och ska göra imorgon med! När vi kom hem så haglade det och regnade skitmycket, så jag tog på mig bikini och badade i poolen där ute, skitgött var det, sen gick jag in och badade i innepoolen och sen tog jag en varm, lång dusch.

Men nu ska jag lägga mig så att jag orkar upp och shoppa imorgon. Idag köpte jag inte jättemycket, några pandoraberlocker i en silveraffär och lite annat smått och gott.
2010-06-07 - 21:36:27
Världen runt - 2 Kommentarer


Lite bilder








Det kommer mer bilder senare! :)
2010-06-05 - 10:59:00
Världen runt - 1 Kommentarer


wunderbar


Det här är området där i bor. I ett likadant hus, inte helt fel faktiskt.

Utsikt från ett ställe vi var på idag.


Lite mat vid havet idag.

Såg massa delfiner idag när vi satt och åt. Säkert 50 sycken. Riktigt coolt! Fick ingen bra bild tyvärr.

På bilderna ser inte vädret bra ut, men vi har det kanon. 39° och sol, riktigt varmt. Har blivit många dopp i poolen idag kan jag säga. Har också varit nere vid havet nu på kvällen, men blev bara fötterna som svalkades, men ska bada i havet på torsdag tror jag.

Till frukost blev det amerikanska pannkakor med sirap, massa goda färska fruker och gott bröd och massa annat. :)

Jag kan inte skriva ner allt som händer, men ska försöka uppdatera er vad som händer och sker här nere i paradiset. Jag står ut här några dagar till kan jag lova.

Nu ska jag dra mig till kojs, imorgon blir det upp tidigt för att åka och shoppa, shoppa och shoppa heeela dagen.

Godnatt :)
2010-06-01 - 20:57:19
Världen runt - 4 Kommentarer


RSS 2.0