280412

Är just nu i stan och fixar lite saker. Köpte lunch på torggrillen, sååå gott, heheh!

Ska till stallet och fixa och rida sen, efter det blir det mys med tjejerna hos Lisa!

2012-04-28 - 13:26:58
Dagbok - 0 Kommentarer


Fredag och ledig

Godmorgon!
Är ledig idag, precis som alla andra fredagar, helt underbart verkligen. Vaknade till klarblå himmel och strålande sol, dock är det inte riktigt lika fint nu, jag som tänkte lägga mig och sola lite. Jaja.

Ätit god frukost och kollat på tv, och nu tänkte jag fixa lite saker här hemma.



2012-04-27 - 11:19:39
Dagbok - 0 Kommentarer


Hemmaspa

När jag kom hem från stallet var jag verkligen helt pissblöt och kände mig riktigt ofräsch. Men efter en lång, varm dusch och lite hemmspa så känner jag mig piggare och fräschare.

Tänkte bara dela med mig lite av mina favoriter när jag gör hemmaspa. Använder mig ganska ofta av naturliga saker och gör maskerna/inpackningarna m.m själv. Favoriterna är helt klart olivolja och honung som funkar superbra till både håret, huden och läpparna. Finns massor med bra saker för huden/håret som man knappt vågar prova, men som ska vara riktigt bra. Jag har provat en hel del konstiga saker och det mesta funkar så mycket bättre än alla produkter man kan köpa.

 

Peeling
Blanda lite olivolja, socker och honung. Huden/läpparna blir superlena efteråt, men var noga med att skölja bort det ordenligt. När jag använder detta använder jag ingen ansiktsmask eftersom jag inte känner att det behövs efter detta.

 

Håret
Fuktar håret lite och "gnider" sen in olivolja i topparna. Tvätta sen som vanligt, med schampoo och balsam. Har man torr hårbotten kan man ha det i hela håret men då får man nog tvätta med schampoo två gånger för att få bort det.

 

2012-04-26 - 18:45:44
Tips & Trix - 0 Kommentarer


El paso med goa vänner

Unnade mig lite tacos på El paso efter nationella uppsatsen. Åt med Sofie, Elin, Sofie, Julia och Elin, Goa tjejer de där!

Nu har vi snart matte och sen tar jag långhelg 5 dagar, underbart!

 

 

2012-04-26 - 11:51:29
Dagbok - 0 Kommentarer


Nedräkning till sommarlovet

Bara 47 dagar kvar till sommarlovet, och inte ens hälften är skoldagar för mig. Hur skönt som helst verkligen!

2012-04-26 - 10:42:06
Dagbok - 0 Kommentarer


Sleep tight

Lägger mig nu med lite go musik i hörlurarna och försöker sova.

2012-04-25 - 22:24:10
Dagbok - 0 Kommentarer


Abercrombie and fitch

Jag skulle vart med mamma i Göteborg och shoppat idag, men eftersom jag var sjuk så orkade jag ju inte det. Skulle verkligen behöva shoppa lite nya vårkläder, men vi ska åka upp en annan dag, får hoppas på att det blir snart.

Gick in på Abercrombie and fitch (en av mina favoritaffärer) och kikade runt lite, och hittade en hel del som jag skulle kunna klicka hem. Här är några godingar iallafall.

2012-04-25 - 22:11:59
Dagbok - 0 Kommentarer


Hemma från skolan idag

Är hemma från skolan idag eftersom jag mådde skit när jag vaknade. Har vart förkyld väldigt länge nu men inatt blev det ännu värre. Är helt tät i både näsan, halsen, öronen och skitont i huvudet. Men det går väl över snart förhoppningsvis!

Ligger just nu och kollar på tv på min älskade iPad, försöker vila upp mig.

2012-04-25 - 13:13:13
Dagbok - 0 Kommentarer


Älskade vår

Haft en riktigt go dag idag. Hade nationellt prov i Svenska 1 i skolan och sen en mattelektion och efter det slutade vi. Åkte och köpte lite fika och åkte hem med Sofie och satt och pratade och fikade i några timmar. Efter det så åkte jag till stallet och fixade lite där, skitfint väder så de var riktigt skönt att va där faktiskt. Snickarna har hunnit med riktigt mycket också, tror det kommer bli hur bra som helst. Kommer bilder!

Mysfika med min bästa


2012-04-24 - 20:47:37
Dagbok - 1 Kommentarer


Ny vecka, nya chanser

Har haft en riktigt bra måndag. Hade två svenskalektioner och slutade sen vid 11. Fick mat hos mormor och morfar och sen har jag försökt vila upp mig från min förkylning i eftermiddag. Åkte till stallet också och fixade där, och tog med mig båda ponnysarna ut på en kvällspromenad i solnedgången så de fick sträcka lite på benen. Riktigt mysigt!

Imorgon är det dags för nationella i svenska 1, så ska sova nu så jag är lite pigg imon iallafall. Godnatt!

2012-04-23 - 22:30:51
Dagbok - 1 Kommentarer


Goodmorning sunshine

Tänkte bara säga godmorgon. Har precis ätit en god frukost och ska snart åka till skolan. Går kort dag idag, slutar 11. Hur skönt som helst. Snickarna är här nu och ska börja fixa lite på mitt rum. Kan visa före och efter-bilder när det är klart så får ni se vad det är dom fixar med.

pic

2012-04-23 - 07:13:00
Dagbok - 0 Kommentarer


What doesn't kill you makes you stronger

Oj vad längesen det var jag skrev här. Men jag tänkte faktiskt försöka börja blogga igen, får se om jag hinner med det med det ska nog gå bra. Gjorde en väldigt enkel design som jag tänkte ha tills jag får inspiration till en ny, så denna får duga så länge.

Har fullt upp på dagarna nu för tiden, alltid något att göra känns det som, men jag gillar det. Har ett riktigt bra schema i skolan nu, vilket är väldigt skönt. Slutar 11 på måndagar och är helt ledig på fredagar, slutar innan två både tisdag och onsdag, så har bara en dag då jag går länge och så kommer det se ut ända fram till sommarlovet.

Tränar och tävlar för fullt med ponnyn också, och det går bara bättre och bättre för varje dag vilket är superroligt. Var på tävling idag och det gick bra, framsteg för varje tävling också. Fick mitt första kval till derbyt, sen satsar vi vidare!

Nu tänkte jag ta en dusch och sen lägga mig i sängen och kolla på tv och bara ta det lugnt tills jag somnar, gick upp tidigt och har varit i full gång hela dagen så det ska bli väldigt skönt.

2012-04-22 - 21:42:16
Dagbok - 0 Kommentarer


RSS 2.0