Ansiktsprodukter

Jag tänkte skrica ett litet inlägg om vad jag använder för dagliga ansiktsprodukter.

Vi får se hur detta går, för min dator har gått sönder, eller inte datorn, men något i datorn, så det är en stor rand mitt i skrämen, så ser inte riktigt vad jag skriver, men hoppas det inte blir för mycket fel! ;)


 

Här är rengöring från Loréal, serien Tripple Active.

Jag börjar med att skölja ansiktet med varmt vatten, tar en liten klick av "Hydrafresch Cleansing Gel" och tvättar ansiktet noga. Sen sköljer av med varmt vatten igen och torkar med en handduk.

Sen tar jag "Tripple Active Cleansing milk" på en bomullspad och tvättar ansiktet, sen gör jag samma sak med "Tripple Active Refresching toner".

 

 

På morgonen använder jag dagkrämen "Tripple Active Day".

 

På kvällen använder jag "Pure Zone Hydra Pure".

Den är verkligen jättebra om man har finnar. Jag änvände den en gång och märkte verkligen skillnad dagen efter. Men man ska inte använda den för mycket, då den kan torka ut väldigt lätt.

 

Det var lite vad jag använder och så, och denna serien funkar bra för mig, och är ganska billig också. Har testat många olika, både dyrare och billigare, men denna är den bästa av de jag testat. De är också väldigt dryga. Sen använder jag en "Eye Make-up Remover" från samma serie, som också är väldigt bra.

 


2010-10-31 - 20:18:52
Övrigt - 0 Kommentarer


Glöm inte att ställa tillbaka klockan

Nu får ni inte glömma att vi ställt om klockan en timme. Skönt att få sova en timme längre. ;)

Dålig bild, men det var så mörkt, därav högt ISO!

 

Jag ligger och sover, detta är ett tidsinställt inlägg, men när jag vaknar så kommer det komma upp ett inlägg om vad jag använder för rengöringsprodukter och lite så. I hope you like it!

2010-10-31 - 08:00:00
Dagbok - 1 Kommentarer


HÖSTLOV

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN!
HÖSTLOOOOOOV!

Gud vad jag längtat, så himla underbart. En vecka med bara slapp och sovmorgon varje dag typ. Det är jag värd tycker jag.

Ska försöka hitta på mycket med kompisar o.s.v. men även vila upp mig. Efter lovet är det prao, så två veckor utan skola, kanon!


Har precis lagat trerätters till mamma och pappa, (och mig såklart), har bara efterrätten kvar att äta, men den får vänta, annars går det inte ner! ;)
2010-10-29 - 20:32:57
Dagbok - 1 Kommentarer


Öppet hus på Drottning Blanka

Ikväll har jag varit på öppet hus på Drottning Blanka. Tycker verkligen det var en supermysig skola. Funderar på Turism&resor eller Frisör. Har också funderat på Samhäll-Media, men vet inte riktigt.

Men det känns somsagt väldigt mysigt och trevligt på DB, så funderar verkligen på att gå där! Men det finns ju såklart nackdelar med. Så svårt med alla dessa program och skolor.

 

ÄR DET NÅGON SOM GÅR PÅ DROTTNING BLANKA?

SÄG ISÅFALL GÄRNA VAD NI TYCKER, SPECIELLT OM NI GÅR TURISM ELLER FRISÖR!

2010-10-28 - 21:47:28
Skola - 1 Kommentarer


Lite höstmys från H&M

2010-10-25 - 07:43:00
Inspiration - 3 Kommentarer


My new, lovely Converse

© Tilda Johansson (jag)

 

Har helt och håller glömt bort att visa mina nya fina, älskade Converse! Inte så smart att köpa vita nu på hösten kanske, men äh, skitsamma. Jag har köpt till en varmfodrad sula som ligger i, så att dom inte är så kalla!


Och ja, skorna står i ett fönster på bilden, men det var bara för att det regnade ute, och på golvet var det inte tillräckligt bra ljus, (hatar att det blir mörkt så fort nu).

 

2010-10-24 - 22:30:00
Nytt i byrån - 0 Kommentarer


Längtar till julen!

© Tilda Johansson (Jag)

 

Sitter just nu och äter pepparkakor, clementin och lyssnar på julmusik m.m. Jag längtar faktiskt till julen nu, och tiden innan jul, då man ska gå runt och leta julklappar, när man sitter inne med en filt på kvällarna och dricker glögg/varm chocklad och äter pepparkakor. Åh, vad mysigt.

 

Ja, jag har somsagt redan börjat, haha. Även fast det är lite för tidigt, men äsch, det spelar ingen roll, så hilma mysigt! ;)

2010-10-24 - 21:35:00
Dagbok - 1 Kommentarer


Wonderful night

Pizza + Idol + Vänner = Riktigt bra kväll!

Snart ska jag, Elinor, Sofie och Maya ta bussen in till stan och käka pizza, sen hem och titta på idol. Kan inte bli ett bättre slut på en skolvecka full av läxor och prov. Kanon!


2010-10-22 - 16:06:24
Musik & Film - 1 Kommentarer


Levande ljus och plugg

Jag är trött och sleten, men så kan det va! Älska kvalitén på webbkameran.

 

Gick hem från bussen, det blåste och var svinkallt, så när jag kom hem tog jag ut hunden en snabbis och sen gjorde jag krabbelurer och varm oboy, (och även julmust, muuums).

 

Nu sitter jag på mitt rum, med massa levande ljus, två filtar, ett täcke, massa kuddar och en dator framför mig som är full med plugg. Snart är det mat, och sen dags för plugg igen.

2010-10-20 - 18:24:24
Dagbok - 0 Kommentarer


I will miss you, sister.

 

Imorgon flyttar min syster ner till skåne, i ungefär ett år (som det ser ut nu iallafall). Det kommer kännas väldigt tomt här hemma, som om något saknas!?

 

Jag har inte riktigt fattat att det är så snart, men det är imorgon, verkligen imorgon, då jag antagligen inte hinner träffa henne, och ikväll kommer hon hem sent. Känns fakitkst inte så bra att inte få säga hejdå på ett riktigt och bra sätt. Men jag kommer såklart träffa henne lite då och då, och jag tror det är väldigt bra för henne att komma dit ner, komma bort härifrån.

 

Jag kommer sakna dig. Kommer sakna våra bråk. Det kommer kännas tomt. Jag hoppas verkligen att du får det bra, och att allt går bra med företaget, och skolan. Jag håller alla tummarna för dig, eller för er!

 

I LOVE YOU SISTER!

 

 

2010-10-17 - 20:02:57
Dagbok - 3 Kommentarer


Bloggpaus?

Ja, som ni märker är det väldigt lite bloggande, men jag har ju sagt varför.

Blir bara mer och mer plugg känns det som. Har fortfarande saker som jag kom efter med när jag var sjuk, och det kommer nytt hela tiden. Sen har jag ju ridningen som jag vill hinna med, och kompisar, och hinner knappt med annat, därför måste bloggen komma i efterhand. Tyvärr!

Jag bloggar för att jag vill det.. och jag vill ha inlägg som är intressanta att läsa och med bilder och spännande saker i, inte bara massa tråkig text om mitt skolarbete hela tiden. Därför låter jag bli att skriva när jag inte har något att skriva nu. Kände bara skriva detta...

Men, jag kommer snart tillbaka och då blir det förhoppningsvis mycket bättre bloggande, och ska fixa designen (kanske en ny?) så att man blir glad när man kommer in här. :)
2010-10-14 - 21:14:13
Dagbok - 3 Kommentarer


Vattendroppar

Skulle testa att fota vattendroppar, eftersom jag sett så många andra som gjort det så var jag sugen på att testa. Jag hade inte så mycket tid, och inget tålamod, så det blev ganska dåligt om jag ska vara ärlig. Men.. ni får ändå se två av bilderna.


 

 

Ska testa någon mer gång då jag har med tid och tålamod, och kanske ett bätter objektiv än det jag hade. :)

2010-10-10 - 12:22:21
Övrigt - 2 Kommentarer


My new lovely jacket

 

Beställde hem en ny jacka i måndags, från bubbleroom.se, (från rut m. fl.). En vinterjacka, men ingen skidjacka. Perfekt tyg, perfekt färg, perfekt varm. Den är perfekt! Älskar den. Den är från märket kebnekaise.


Bilderna är helt oredigerade, bara förminskade, eftersom färgen inte skulle ändras på jackan! :)
2010-10-09 - 14:44:04
Nytt i byrån - 0 Kommentarer


Fall

Foto: Tilda Johansson (jag)

2010-10-07 - 20:30:40
Natur - 0 Kommentarer


Problem med designen

Märkte precis att menyn ligger konstigt på alla sidor utom förstasidan. Ska fixa bloggen såfort jag hinner och orkar. Mycket plugg eftersom jag varit (är fortfarande!?) sjuk. Stå ut, det kommer bli bra.
2010-10-05 - 16:57:51
Dagbok - 1 Kommentarer


Höstförkylning

Skolan idag var seg, även fast det var kort dag och en av de slappaste dagarna. Mådde inte så bra, förkyld, ont i huvudet och frös, ville bara hem. Nu är jag äntligen hemma och ligger nerbäddad i sängen och halvsover. Vill bli frisk nuu!

Foto: Anders Johansson (Pappa)     Modell: Tilda Johansson (Jag)

2010-10-05 - 16:55:56
Självporträtt - 1 Kommentarer


Shopping i Göteborg

Nu sitter jag och min bästa vän, Sofie, på tåget påväg upp till Göteborg för en hel dag med shopping. Vi har studiedag, och passade därför på.

Tyvärr så kan jag ju inte ta bilder och lägga upp med iphonen, förutom mms då, (eller det kanske är någon som vet hur man gör? Säg till direkt isåfall!) Så det kommer antagligen inte bli så mycket bloggande idag.

Sofie på bilden, Tagen av mig i somras med lilla kameran.

 

Vi ska ha en toppendag här, hoppas ni också får det! :)

2010-10-04 - 09:41:34
Dagbok - 0 Kommentarer


Let it be

 

Foto: Anders Johansson  Modell: Tilda Johansson (Jag)  Stylist: Tilda Johansson (Jag)

 

Jag, mamma och pappa tog bilen och körde på en liten fotorunda idag. Jag måste bara säga, att jag är mer till för att stå bakom kameran, inte framför. Hittade iallafall perfekta ställen som jag bestämt att jag ska fota Sara på!

 

Update: Såg nu att det ser ut som jag gråter på första bilden.. hmm, måste blivit ngt konstigt med kvalitén när jag laddade upp den... Så ser det inte ut på datorn. Skumt!

2010-10-02 - 21:03:19
Självporträtt - 0 Kommentarer


Macro

 

 

Foto: Tilda Johansson (Jag)

Bläddrade igenom bildarkivet och hittade lite macrobilder från i vintras.
Första bilden är på en blomma, pistillen (höhö, heter det så?) i blomman alltså.
Andra bilden är tagen på en liten ponny, som ni säkert ser.
Tredje bilden är tagen på snö. Hade ett superbra macroobjektiv så kom alltså så nära. Det är alltså snöflingor.
2010-10-01 - 12:19:23
Natur - 2 Kommentarer


RSS 2.0