Bra vs dåligt

Jag har haft en bra dag, ganska slapp. Bakade bullar på hk'n, på musiken så bara spelade vi lite själva, och på No:n fick vi sluta efter typ 20 minuter. Snart ska jag börja göra mig klar inför kvällen, leta fram kläder och duscha, sminka mig och lite så.

Här kommer lite bra och lite dåliga saker!


+ Det är exakt en månad tills vi åker till Turkiet... Riktigt skönt ska det bli!
+ Mamma och pappa kom precis hem med min nya moppehjälm. Kommer kanske bild senare.
+ Det är fredag, helg och valborg - ett tecken på att det är riktig vår!

- Vädret, riktigt tråkigt väder.
- Mina sista saker från H&M har inte kommit.
- Mitt körkortstillsånd har inte kommit.
- Min konfirmationsklänning har inte kommit.
2010-04-30 - 16:48:41
Dagbok - 0 Kommentarer


Dagens fråga


Själv så ska jag till mormor och morfar, eftersom mormor fyller år. Grattis!
Det är inte alls roligt väder, blåser och regnar, så ganska skönt att man inte ska iväg på något. ;)



2010-04-30 - 16:42:45
Frågor & Svar - 0 Kommentarer


Posten är seg...

Eller, kanske inte posten, men allt man ska skicka/beställer tar så himla lång tid.
Fast det kanske bara är jag som har otur, vad vet jag. Jag har iallafall väntar på tre saker just nu, en moppehjälm, en klänning till konfirmationen och körkortstillståndet. Det är riktigt segt, har väntat två månader, och när mamma ringde hade dom ju slarvat bort det, så jag fick skicka in nytt, och när vi skulle skicka in det nya så saknades det en lapp, så fick beställa nytt.. Det skickades idag, och jag får varken övningsköra på körskolan eller skriva upp teoriprovet, som jag skulle beställa tid till idag. Jag blir så himla sur!

Jaja, jag hoppas att allt kommer snart, men hjälmen ska komma på fredag, så det hoppas jag på. Även klänningnen ska komma denna eller senast nästa vecka. Jag håller tummarna!



Foto: Jag
2010-04-28 - 20:07:13
Dagbok - 0 Kommentarer


Har någon sett den?



Paranormal activity.
Jag hade tänkt se denna filmen, för den verkar bra. Jag ska se den snart, det har jag bestämt, vet bara inte när. Kanske ser den med någon annan, eftersom den verkar väldigt läskig. ^^

Någon som sett den? Är den bra? Ska man se den eller inte?
2010-04-27 - 19:46:12
Musik & Film - 4 Kommentarer


Moppehjälm



Åkte in till körskolan idag efter skolan, och satte mig och pluggade. Gjorde tre prov, ett repetition, ett slutprov och ett Mcprov, och fick godkänt på alla, känns faktiskt riktigt bra. Trodde inte jag skulle få godkänt på dom. Ska in imorgon också, efter jag varit hos tandläkaren, och sen ska jag nog beställa tid att göra provet. :)

Efter det så gick jag till mammas nya jobb, för att se hur det såg ut, och sen åkte jag, mamma och pappa och tittade på en moppehjälm till mig.. Ska beställa, men har bara inte bestämt vilken. Tror det blir någon av dom på bilden, tror till och med jag vet vilken av dom. Men vilken tycker ni? :)
2010-04-26 - 21:40:46
Dagbok - 2 Kommentarer


Godnatt

Nu tänkte jag gå och lägga mig och titta på någon film, och sen sova. Är ganska så trött, så känns skönt att lägga sig i tid för en gångs skull.

Imorgon är det ju skola, och efter skolan så tror jag faktiskt att jag ska åka in till körskolan och sätta mig och plugga lite på teorin. Fick godkänt på träningsprovet eller vad man ska kalla det. Man gör prov där inne, som man får öva på tills det riktiga provet, och fick godkänt på det, så hoppas att jag kan fortsätta med nästa prov imorgon isåfall, eller göra mc-frågorna som vi också ska göra!

Mycket babbel där, om ingenting, ingenting intressant iaf.

Men nu ska jag somsagt gå och lägga mig, hoppas ni sover gott. Godnatt!
2010-04-25 - 21:20:38
Dagbok - 0 Kommentarer


Härligt väder




Foto: Jag

Idag är det riktigt skönt väder ute.
Kom hem från stallet för någon timma sen, där jag red en lång runda i solen. Det var riktigt varmt ett tag. Jag älskar verkligen det här vädret.

Nu har jag legat ute och solat i ungefär en och en halv timma, i bikini. Det blev lite kallt nu, för solen började gå i moln och det började blåsa lite mer, men ändå, bikini... superskönt!

Nu är jag nyduschad och fräsch och tänkte ta tag i mitt stökiga rum. Sen ska jag plugga lite matte hade jag tänkt, och även lite på körkortsteorin.

Ha en underbar kväll, så hörs vi lite senare!  :)
2010-04-25 - 17:50:33
Natur - 0 Kommentarer


Flowers

 

Foto: Jag

 

Var ute och fotade lite blommor innan vi åt. Det var varmt, solen lös och det var fullt med blommor, jag fick vårkänslor. Underbart!

 

2010-04-24 - 20:44:32
Natur - 2 Kommentarer


Annie & Sofie


Foto: Jag   Modell: Annie


Foto: Jag   Modell: Sofie

Två av bilderna som jag fotade idag på Annie och Sofie. Det var riktigt kul att träffa dom, och att fota. Det blir säkert så att vi gör om det någon mer gång.

Annie är min barndomsvän, även min gudfar och gudmors dotter. Sofie är en gammal klasskompis, från 3-5 på Ljungbyskolan.

Efter vi hade fotat, så cyklade jag till stallet, och sen red jag dressyr, ute i paddocken för första gången i år, riktigt härligt, och Sol var jätteduktig idag, riktigt kul. Sen cyklade jag hem och nu har vi precis ätit thaimat, och ska titta på film.
2010-04-24 - 20:06:16
Porträtt - 2 Kommentarer


Black & White



Lite inspiration såhär på fredagskvällen skadar väl aldrig. Jag älskar byxorna, riktigt snygga vårbyxor tycker jag. Tycker också väldigt mycket om solglasögonen och tröjan. Ja, denna outfit skulle alltså gärna få vara min. ;)

Imorgon så ska jag antagligen fota Annie och Sofie, hoppas det blir som vi planerat. Ska bli riktigt kul om det blir av. Nu håller jag på att leta lite inspiration för bilder som vi isåfall ska fota imorgon. :)
2010-04-23 - 21:30:55
Inspiration - 2 Kommentarer


Duktiga Tilda




Foto: Tilda

Har nyss varit ute och sprunigt en runda med Ebbot, så nu har jag precis kommit ut ur duschen. Känns riktigt skönt!

Jag har också pluggat idag, så nu har jag inte lika mycket plugg kvar, känns också riktigt bra. Jag är duktig idag!

Ang. bilderna ovanför, så tycker jag inte dom är sådär jättebra, men jag gillar dom på något sätt. Inget speciellt allt med dom, men det kan nog vara färgen som jag gillar, bara för att grönt är V Å R ^
2010-04-23 - 18:47:08
Dagbok - 0 Kommentarer


Spring

Foto: Jag

 

Jag sitter just nu och pluggar på No, inte alls kul, men känns faktiskt helt ok. Ska lägga mig nu och läsa igenom lite i kemiboken, och sen tror jag att jag klarar det imorgon, eller hoppas iallafall.

 

Lämnade in alla Engelskauppgifter idag, och fick tillbaka en av dom, uppsatsen. Jag fick inget betyg eller omdöme om den, men det var inte alls mycket att rätta, bara sju stycken små saker, så det kändes bra.


Var på körskolan innan, och pluggade till provet, och tog även ett nytt syntest, för det krånglar med körkortstillståndet och transportstyrelsen, men så saknades det ett papper så får vänta ytterligare några dagar, sen kan jag skicka in det, och sen får jag vänta på att jag får tillbaka det, och sen kan jag börja övningsköra. Men jag satte mig och pluggade på provet i två timmar, och fick 59 rätt ena gången, och 57 rätt andra gången. 58 är godkänt när man gör provet tror jag.

 

Bilden som jag la ut fotade jag innan vi åt, och fotade lite andra bilder också, så dom kommer nog upp imorgon.

 

Puss, Godnatt!

 

2010-04-22 - 21:06:55
Dagbok - 3 Kommentarer


Står i Cafét

Igår stod jag i skolans café med Isabell, och idag står jag med John. Det är typ tråkigt, för här är inget folk.

Jag har fått gjort en hel del av läxorna.. har fortfarande mycket kvar, så kommer nog bli ganska dåligt bloggande resten av veckan också, men inte säkert! ;)


Foto: Jag  , gammal bild
2010-04-21 - 10:27:42
Dagbok - 1 Kommentarer


Väldigt mycket plugg - lite bloggning

Jag hinner inte riktigt blogga just nu.
Jag har väldigt mycket plugg just nu i skolan, och så fick jag reda på från transportstyrelsen att det blivit fel och sånt när jag skickade in mitt grej till körtkortet, så nu har det blivit helt konsitgt så måste plugga till det också..

Just nu pluggar jag på spanska, och sen om jag hinner ska jag plugga Engelska, och sen har jag massor av annat som jag kommer få göra imorgon och resten av veckan, och helgen.

Därför vet inte jag hur mycket jag hinner blogga, men till helgen är jag tillbaka som vanligt, och kommer då uppdatera med lite roligare inlägg, och förhoppningsvis med massa fina vårbilder. I think! ^^

2010-04-19 - 18:45:55
Dagbok - 0 Kommentarer


Skånekebab

Nu har vi precis lämnat hästen i stallet där hon ska vara under helgen nu när dom ska tävla. Sitter i bilen och väntar på att pizzan som vi beställt ska bli klar, så vi kan åka hem till mina sysslingar som vi ska bo hos. Jag skriver mer ikväll, men vet inte när! ;) Nu kom pizzan, så nu ska vi åka!
2010-04-16 - 21:23:53
Dagbok - 1 Kommentarer


Skåneland

Tänkte bara säga att jag måste börja packa nu, så hinner inte blogga just nu, för idag ska jag till skåne med familjen. Min syster ska tävla, så vi åker ner och bor hos mina sysslingar över helgen. Så nu måste jag packa, för det är inte länge tills vi åker.

Jag slänger upp en dagens outfit om jag hinner sen, annars så bloggar jag nog ikväll eller påvägen.. Tar med datorn iallafall! :)

2010-04-16 - 15:21:40
Dagbok - 1 Kommentarer


Runnbäckens Solstråle



Jag red lektion innan, för Carro, det gick faktiskt ganska bra. Ulrika var med Sol hos tandläkaren igår, och hon hade ne skada på en tand längst in, så det är därför hon har krånglat lite och så. Tycker synd om henne, för hon har inte visat det så mycket så att vi har trott att det varit något, men hon måste haft väldigt ont. Hon är så himla underbar som ställer upp på allt.

Nu ska Ulrika prata med försäkringsbolaget och massa sånt, så vi får se hur det blir, men jag hoppas det blir bra och att Sol blir helt frisk. Det var ingen fara att rida henne nu, och det är skönt!

Jag älskar dig, underbara ponny!

2010-04-15 - 20:29:44
Djur - 1 Kommentarer


Home sweet home

Nu är jag hemma igen.
Har haft ett riktigt bra konfirmationsläger i Norge, riktigt bra.
Vi har haft strålande sol hela tiden, riktigt skönt.

När vi kom upp i söndags så åt vi trerätters på restaurangen, och sen fixade vi iordning i våra lägenheter som vi bodde i. I måndags gick vi upp tidigt och åt frukostbuffé och sen åkte vi till backen och åkte skidor hela dagen. På kvällen åt vi kvällsbuffé med massa god mat, och efterätten... Det fanns typ 10 olika sortes glass, och olika "glass-såser", kladdkaka, massa färsk frukt som vattenmelon, annanas och honungsmelon, persikorhalvor, päronhalvor, några typ andra saker som jag inte vet vad det var men som var jättegott. Efter det tittade vi på Änglar & Demoner, men jag var trött och somnade, inte bra, eftersom vi ska redovisa. ^^

Igår gjorde vi typ samma saker, och på kvällen tittade vi på Da vinci-koden, och jag lyckades faktiskt hålla mig vaken. Senare på kvällen hade vi riktigt, riktigt kul, orkar inte berätta allt, men som sagt, hela lägret har varit bäst!


Ganska mycket text, men det bara blev så. (a) Bilder kommer säkert lite senare, när jag har packat upp väskan och fått fram kameran.
2010-04-14 - 20:34:02
Världen runt - 0 Kommentarer


Fucking åmål

Sitter i bussen nu , ska nog stanna och äta om ungefär en halvtimma - timma. Vi tittar på fucking Åmål , men jag tänkte passa på att blogga nu innan vi kommer över norska gränsen, för jag vet inte riktigt hur långt vi har kommit. Jag har en liten Lisa som sitter och gör mig sällskap, och äter en massa godis och dricker Loka. ;) Detta är nog sista inlägget på flera dagar nu tror jag, men ni får ha de bra, för det ska jag! ^^
2010-04-11 - 11:24:33
Dagbok - 0 Kommentarer


Just wanted to say goodbye


Slängde ihop en bild bara, har lite bråttom.. Ser ut som jag är påväg att ramla, men jag skulle vinka! ^^

Nu åker jag till N O R G E , med konfirmationen, vi hörs på torsdag. Eller jag kanske bloggar i bussen, men det är inte säkert. Jag tror det kommer bli riktigt roligt. Ska inte åka snowboard, utan det blir skidor, men det blir säkert kul det också.

Ha det bra, puss!
2010-04-11 - 07:40:10
Världen runt - 1 Kommentarer


Spotify premium


Pappa fixade Spotify premium till mig idag,
tack så mycket. <3

Så  nu  kan jag  lyssna på  massor av  musik i  Norge, utan att
vara  uppkopplad,  riktigt  nice är det!  Har  över 1000  låtar,  så det ska nog inte bli tjatigt. ^^


Kan ju  säga sen  när jag  kommer hem från Norge vad jag tyckte  om det, hur det funkade och så.


Pappa  fixade  också  någon sak åt mig så  att  min  mobil inte kommer  ut på  internet  av  sig  själv  i norge,  så att det inte kommer en  dyr  räkning  utan  att jag varit  ute  på   internet,
och det är ju också riktigt bra! :)






2010-04-10 - 21:36:44
Musik & Film - 0 Kommentarer


Jag och min tacos

 

Sitter här helt ensam och äter tacos, bara Ebbot (vovven) som gör mig sällskap. Haha, nej, så farligt är det inte, men har varit ensam hela dagen, och ska vara till typ klockan 9, och sen ska jag typ lägga mig tidigt, så aa, inte mycket sällskap idag. ;)

 

Jag har nästan packat klart, så nu efter jag ätit ska jag hoppa in i duschen, sen fixa lite och bara ta det lungt.

 

 

2010-04-10 - 18:53:06
Godsaker - 2 Kommentarer


Inte så mycket bloggande

Jag kommer nog inte blogga så mycket idag, för jag har väldigt mycket att fixa idag, eftersom jag åker till Norge imon. Jag håller på att ladda musik och packa för fullt just nu!

Jag kommer packa klart och göra klart allting annat, sen kommer jag sätta mig ute (om det fortfarande är lika fint väder, fast det ser ut att bli väldigt molnigt, så kanske inne) och plugga, och sen bara ta det lungt. Sen ska jag också duscha och göra hårinpackning och sånt, och sen ska jag försöka lägga mig tidigt ikväll.

Hoppas ni har det bra denna vackra vårdag, hörs sen! :)
2010-04-10 - 14:09:54
Dagbok - 0 Kommentarer


Sol och värme

Det har varit riktigt fint väder hela dagen. Jag la ut en filt och massa kuddar på min balkong, tog med mig täcket, solgladsögon, dator, telefon och pluggsaker och la mig i solen och pluggade. Riktigt skönt, förutom att det blåste lite, men annars var det kanon.

Har fortfarande saker jag måste plugga på, men kom iallafall någon vart, tummen upp på det. Men imorgon så ska jag ta tag i allt, även packning och allt annat, ska snart lägga mig, så att jag orkar upp tidigt imorgon och hinner fixa allt. Känner dock inte någon stress, för jag har redan börjat packa lite smått, och även köpt allt utom baguette och frukt som jag och pappa ska köra in och köpa i den lilla fina staden på förmiddagen imon.

Nu ska jag fixa lite saker, och sen ta och varva ner lite innan jag somnar, och kan sova skönt inatt. :)


Funkade inte att ladda upp bilder , gör det det för er? :/
2010-04-09 - 20:53:52
Dagbok - 0 Kommentarer


Gekås

Nu har jag kommit hem från Gekås, och det var hur mycket folk som helst. Man fick typ panik där. Det tog inte så lång tid, två timmar kanske. Jag köpte inte så mycket, men lite blev det iallafall..

Jag köpte..
Nattcreme
Dricka (till norge)
Godis (till norge)
Tvål
Deo (som luktar skitgott)
Toffsar och spännen
Tuggummi
Bh
Två stora vita t-shirtar att sova i
Sporttopp

Sen kanske något mer, kommer inte ihåg exakt, men jag tror jag har allt jag behöver till Norge iaf, så det är ju bra!

Nu ska jag plugga, måste göra klart Matten och Engelskan idag, och fortsätta med födjupning i Andra världskriget och Norska. Sen om jag hinner måste jag fixa en sak till bilden, en rolig sak. :)
2010-04-09 - 13:42:03
Dagbok - 2 Kommentarer


21.49

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, är trött och har ingen anledning till att vara uppe, så därför känns det onödigt.

Imorgon åker jag, Sara, Lisa, Saga och kanske Nathalie till Gekås och köper lite småsaker till Norge. Efter det så ska jag tvätta det sista, plugga och även börja packa.

Bloggar nog innan jag åker imon, om jag har tid. Annars gör jag det när jag har tid helt enkelt. ;)


Godnatt på er! :)
2010-04-08 - 21:56:51
Dagbok - 0 Kommentarer


To do for the day



Okej, när jag skrev "Jag måste tvätta alla saker som ska med till Norge" , så menar jag "Jag måste lägga fram alla kläder så att mamma kan tvätta dom". ^^

Sen mitt rum, det står en extra säng, sen när Sara sov här, och jag har inte tagit bort den, för jag tycker det är så mysigt att ha två sängar ihop, så att det blir som en stor. Men, jag har märkt att den samlar på sig massa saker som egentligen borde hänga i min garderob, - kläder! Och även en massa annat, så nu måste den bort. Sen ligger det lite saker här och var, så nu ska det blir rent och fint igen.


2010-04-08 - 13:53:54
Dagbok - 1 Kommentarer


A little bit more

Ska precis gå och fixa mig inför sängen.
Sen tänkte jag lägga mig och titta på någon film en stund. Tänkte lägga mig tidigt idag, och gå upp tidigt imorgon, och även lägga mig hyfsat tidigt alla dagar fram till söndag så att jag är riktigt utvilad till norge.

Idag har vi grillat ute för första gången i år. Vårkänslor.

Var även på den sista teorilektionen innan, så nu väntar jag på mitt körkortstillstånd, så att jag kan börja övningsköra och sen göra provet när jag har tränat tillräckligt.


Foto: Tilda Johansson (Jag)
2010-04-07 - 21:31:14
Dagbok - 1 Kommentarer


Nytt i bloggen...

Det blåste rätt mycket ute, så det var inte så lätt att fota macro-bilder, så jag gick in och fixade en liten nedräkning i menyn. Ni kan ju titta själva vad jag räknar ner till. Det är iallafall inte länge kvar tills Norge nu, längtar!!

Har även fixat så att det är storleken större på texten här i inläggen, tyckte att det blev bättre. Men har lite småsaker kvar att fixa, så kanske gör det ikväll.


2010-04-07 - 12:21:17
Bloggdesign - 4 Kommentarer


Welcome spring

Idag är det sånt där fint vårväder. Jag älskar det. Vaknade vid 10, låg i sängen till halv 11, och nu är jag snart ute. Jag tänkte nämligen ta min kamera och gå en liten promenix och fota lite macro-bilder.

Senare, om en timme ungefär, så ska vi till mormor och morfar och äta lunch, och sen ska jag bara vara ute hela eftermiddagen tror jag, tills jag ska till körskolan då. Sista teorilektionen idag, men har fortfarande inte fått mitt körkortstillstånd, dom är sjukt sega på transportstyrelsen.

Jag hoppas att jag kommer kunna uppdatera med foton senare, men det tror jag, borde ju finnas något att ta kort på! ;)

2010-04-07 - 11:25:39
Dagbok - 1 Kommentarer


Sunes Jul

Just nu ligger jag nerbäddad i min säng och tittar på Sunes jul. Hahaha! Har borstat tänderna, tagit på sovkläder och fixat allt som ska göras innan jag kan sova, så nu kan jag titta på det tills jag somnar.

Ibland bara älskar jag mitt rum. Ibland är det riktigt, riktigt mysigt. Som t.ex nu, massa kuddar, gosigt varmt täcke, en fårskinnspläd, levande ljus med doft och en film. Jag älskar't.


Godnatt, Sov gott!
2010-04-06 - 22:34:10
Musik & Film - 1 Kommentarer


Snälla, hjälp mig

Som ni vet, så ska jag till norge på söndag...
Och jag måste ju ha iphonen proppad med massa bra musik. Men jag kom på det att jag kan köpa spotify premium en månad, så kan jag lyssna hela tiden. Eller?

Någon som har det, som kan säga säkert att man kan lyssna utan att vara uppkopplad? För jag kommer nämligen stänga av internet helt på telefonen, för jag vill inte ha räkning på typ 20.000, eftersom Norge är utomlands, så är det ju så himla dyrt med telefonräkningarna, och den kan ju "koppla upp" sig själv, utan att jag går in på internet, så jag kommer helt enkelt stänga av internet helt. Kan jag ändå lyssna på spotify och söka nya låtar och sånt när jag är i Norge, eller måste jag ha tillgång till internet?

Snälla, hjälp mig någon!!
2010-04-06 - 21:20:51
Musik & Film - 2 Kommentarer


Påsklov

Godmorgon på er.
Eller, ja, morgon och morgon, klockan är 12.
Jag har lov denna veckan, så första lovdagen idag. Sov ut till klockan halv 11, och sen gick jag upp och åt en god frukost med Te, macka, mannagrynsgröt och juice. Brukar inte äta så mycket mat på morgonen, för jag brukar inte få ner någon frukost, men idag var jag sugen på riktig frukost när jag vaknade.

Har precis kommit in från en promenad med vovven. Det är jättetråkigt väder ute, riktigt "film-tittar-väder", så jag ska nog gosa ner mig i soffan och sätta på en bra film.

Igårkväll så var jag hos Sara, med Lisa och Saga. Det var mysigt. Vi skrev en packlista till Norge, läääängtar! Vi snackade, flummade, skrattade, åt tacos, spelade gitarr och massa annat. Ni är braoo!


Jag hittade en suuupersöt bild på Lisa! Den är gammal, haha.
2010-04-06 - 12:16:57
Dagbok - 3 Kommentarer


Påskmiddag

Nu åker vi strax på påskmiddag i Glommen, hos farmor och farfar. Det ska bli väldigt gott, är hungrig.

Håller på att fixa oss nu, men lägger ut en bild på hur jag såg ut i "huvudet" igår, för ungefär så tänkte jag se ut idag med, så ni kan ju få se. ;)

Solljuset från fönstret gör mig kritvit!

En slarvig knut och en slapp fläta i luggen. Får se om jag har det så idag, eller om jag har utsläppt! ;)

 

2010-04-05 - 12:06:17
Dagbok - 1 Kommentarer


Vackert hår

 

Min kusin har sjukt långt och fint hår. Blont (och hon tycker det ser grönt ut på bilden, det tycker inte jag, men det är det inte iallafall). Jag älskar hennes hår. Har precis "våfflat"/krusat det, och sen gjort en inbakad fläta runt hela huvudet. Hon har krusat mitt hår också, och det blev sjuuuuukt stort som vanligt, haha, ser ut som ett troll.

 

Jag har världens bästa kusin!

2010-04-05 - 00:19:14
Dagbok - 1 Kommentarer


Rullar, sura rullar

Just nu sitter jag och min älsklingskusin och äter godis och skrattar. Titta in hennes ny blogg, sarasofie.devote.se (länkade på älsklingskusin också ^^).

Vi har ätit mat, som jag har lagat, vet inte riktigt vad hon tyckte om det, men hon sa att det var jättegott, men jag tvekar. ;) Vi har också varit ute och gått en promenad med hunden, i mörkret!


Foto: Tilda (jag) Modell: Sara (kusin)

2010-04-04 - 23:13:52
Porträtt - 1 Kommentarer


En regnig söndag

Jag ligger just nu i min säng och gör inte alls mycket. Mamma åkte precis till jobbet, så jag är ensam hemma. Skulle varit det hela kvällen/natten också, om det inte varit för att världens bästa kusin kommer hit! :)

Nu tänkte jag fixa lite på mitt rum, för jag har inget bättre för mig, och sen gå ut med vovven, även fast det regnar ute!

Har inget att säga, därför jag inte bloggat något idag, men det kommer! ;)
2010-04-04 - 15:33:43
Dagbok - 0 Kommentarer


Vårväder

Det är riktigt fint väder ute, ganska varmt också. Äntligen är våren här. Eller?

Jag har tagit på min nya skinnjacka, (som jag kommer visa här i bloggen någon gång under dagen, eller dom närmsta dagarna) och tagit ut cyklen, för jag och mamma tänkte cykla till Ästad och fika.

Emma och pappa åker iväg på tävling nu, ska vara borta hela påskhelgen, kommer hem på mådag kväll. Får väl önska dig lycka till, världens bästa syster!

2010-04-03 - 14:14:59
Dagbok - 4 Kommentarer


Glad påsk


Foto: Jag

Jag har precis vaknat, eller för en halvtimma sen, och ska strax gå ner och äta god frukost. Stekt ägg och bacon! Mums. Jag tänkte bara önska er en Glad Påsk, för det är ju påskafton idag, som säkert alla vet! ;)

Bilden är tagen för ett år sen, ganska exakt, den 5:e April 2009, och är på min syster. Tittade bland mina bilder och hittade blandannat denna, men även massor på när jag var ute och solade och det var jättefint väder vid denna tiden förra året. Det är det ju idag med, men inte så varmt så man kan ligga ute i bikini och sola!

Nu ska jag äta frukost somsagt, och sen får vi se vad jag hittar på, haha! ;)
2010-04-03 - 10:04:54
Dagbok - 0 Kommentarer


Talang 2010

tv4.se/talang

 

Har bara tagit det lungt idag. Fixat lite på mitt rum, nördat Sims, vart ute med hunden, kört lite moppe och ätit påsklunch med familjen.

 

Nu: Talang 2010, bara för att jag inte har något bättre för mig. ^^

 

 

 

2010-04-02 - 20:14:55
Musik & Film - 2 Kommentarer


Goodnight sweeties

Nu har jag nördat Sims ett tag, och tänkte gå ner och hämta lite dricka, och sen fixa iordning mig för natten. Ska bli skönt att krypa ner under det varma gosiga täcket.

Jag laddar upp bilder på det jag köpte imorgon istället, för jag orkar inte fota nu + att jag måste jag ta blixtbilder isåfall, och det blir inte bra! ;)


Godnatt på er, hoppas ni sover gott! :)
2010-04-02 - 00:13:14
Dagbok - 0 Kommentarer


The Sims 3


Hittade lite saker på Gekås iallafall, blandannat Sims 3. (a) Nu tänkte jag nörda mig, så håller på att installerar det nu. Laddar också in bilder från kameran, från kvällen med Linnéa och Anna. :)

Jag lovar att skriva mer senare ikväll, lär vara uppe ett tag till, eftersom vi har påsklov nu, och jag sov i 12 timmar inatt, ;o fattar inte hur jag kunde sova så länge, men det behövdes verkligen!

Laddar upp bilder på lite mer saker från idag, så om ni vill se kan ni kika in lite senare, eller imorgon!
2010-04-01 - 21:32:45
Inköp - 1 Kommentarer


Påväg till Gekås

Sitter just nu i bilen och är påväg till Gekås. Behöver massa saker, så får hoppas att jag hittar det jag behöver. Innan så red jag lektion, det gick dåligt i början, hon var dum, men i slutet gick det ganska bra. Kom hem kl 5, och fixade mig och nu är jag snart i Ullared. Snabba ryck här! ;) Fick sluta praon kl halv 12 idag, och åkte och klippte mig. Sen åkte jag och mamma till stan och åt. Jag uppdaterar mer ikväll, så vi hörs senare. Puss
2010-04-01 - 17:40:27
Övrigt - 0 Kommentarer


RSS 2.0