Sista dagen på lovet!

Ja, idag är det sista dagen på lovet, om man inte räknar med helgen. Det känns inte bra, eftersom jag blev sjuk i onsdags, på morgonen, och är fortfarande sjuk. Hög feber och hostar nästan hela tiden. Har hostat så mycket så jag har sån träningsverk så kan knappt röra mig. Febern går inte ner fast än jag tar stark alvedon, och därför orkar jag inte göra någonting, ligger bara i sängen hela dagen, och har gjort det sen i onsdags, därför inte bloggande.

Blev inget Göteborg igår, eftersom jag var sjuk, så det får bli en annan dag, hoppas det blir snart!

Nu ska jag sova lite, och sen får vi se hur jag mår. Om jag mår bättre ikväll så bloggar jag.
2009-10-30 - 11:43:13
Allmänt - 3 Kommentarer


I like, i like

Ska ju till gbg med Sofie imon om jag är frisk, och då hade jag mer än gärna haft på mig dessa kläderna. Älskar de! :) haha.

Är lite bättre nu, hoppas, hoppas, hoppas att jag är frisk tills imon.. Annars blir jag ledsen, för jag har sett fram emot det skiiiiiitlänge. Så ska snart lägga mig, så att jag blir frisk och kan åka. Isåfall går tåget klockan 9:10, och hem klockan 18:10, så ingen uppdatering på dagen isåfall. :)

Nu ska jag krya på mig, (a) och bli frisk *önsketänkande* . Puss & Godnatt!
2009-10-28 - 21:13:38
Allmänt - 0 Kommentarer


Sjukling

Jag har fortfarande feber, men mår bättre, och är svinvarm, så man kan ju hoppas att febern är påväg ner. Mamma var i stan innan och köpte någon naturmedicin till mig, som ska göra att jag blir frisk fortare, ska dricka 20 droppar av den varje timme, så får hoppas på att jag blir frisk tills imon.

Jag ligger i sängen, och bara tar det lugnt. Blev sugen på godis innan, och 1 minut efter så kommer mamma upp med en stor godispåse, mums. Tack mamma. <3


2009-10-28 - 16:10:32
Allmänt - 1 Kommentarer


Sjuk, igen!

Jaha, nu var jag sjuk igen, var ju sjuk förrförra veckan, en hel vecka, och nu är jag sjuk igen. Jag hatar det! Jag som skulle fotograferat Sara och Dorontina idag. Jag får helt enkelt bara vila idag, för jag måste vara frisk imon, annars blir jag sur, eftersom jag och Sofie ska till Göteborg och shoppa, så jag bara måste bli frisk.

Men nu får jag ligga här i sängen och sova, läsa, titta på tv och försöka bli frisk.

Hoppas ni mår bättre än mig, puss
2009-10-28 - 10:59:18
Allmänt - 1 Kommentarer


Sov gott, godnatt

Ett litet inlägg från en trött liten Tilda, som ska sova nu. Imon blir det fotografering i Glommen, ska fota min kusin och hennes kompis, som jag skrev igår. Skulle gjort det idag, men red lektion idag, så vi fick skjuta upp det en dag istället.

Jag får gå upp tidigt, för jag ska städa mitt rum imon på morgonen innan jag åker, för Sofie ska sova här imon natt, och på torsdag så blir det shopping i gbg med Sofie, längtar!

Men nu ska jag lägga mig och läsa, sedan sova. Godnatt!


Bilden blev inte så bra, men gillar den ändå på något sätt. ^^
2009-10-27 - 21:22:35
Allmänt - 3 Kommentarer


Frost

Tog bilden på morgonen när det var frost för några dagar sedan. :)

Nu har jag kommit hem, och har ätit lite middag. Haft en bra dag hos Felicia, tack! Och sen var det gympa, och det gick bra, barnen älskade oss, kanske för att vi hade bakat fika åt dom. (a) Haha, dom sprang och kramade oss och ja, älskade oss, haha. Dom är för söta i den åldern. ;)

Nu sitter jag och redigerar lite bilder och gör en bloggdesign. Imon ska jag kanske fotografera lite porträtt, på min kusin och hennes kompis. (som jag inte känner, haha!) Väntar bara på ett sms ifall jag ska på lektion (ridning), och ska jag inte det, så blir det fotografering, och ska jag det, så blir det kanske på onsdag. :)

Nu tycker jag alla ska kommentera... Vad har ni gjort idag? :)
2009-10-26 - 19:30:59
Allmänt - 2 Kommentarer


Bakdag med Felicia!

Ja, idag ska jag baka med min kompis Felicia, jättekul. Vi ska baka till barngympan, som är ikväll. Jag sitter vid hennes dator, så jag har ingen bild att lägga ut. ;)

Jag har inget att skriva om just nu, så jag kanske skriver mer senare idag, annars kommer jag skriva ikväll när jag kommer hem från gympan.

Puss
2009-10-26 - 10:02:19
Allmänt - 0 Kommentarer


Träning.

Bild som jag tog igår.
Har precis kommit hem från stallet, red dressyr, gick skitbra. Nu ska jag iväg på innebandy träning. Skriver mer ikväll. puss
2009-10-25 - 17:40:39
Allmänt - 1 Kommentarer


Heart.

Bild som jag tog igår.

Har precis kommit hem från stallet, red dressyr, gick skitbra. Nu ska jag iväg på innebandy träning. Skriver mer ikväll. puss
2009-10-25 - 17:40:38
Allmänt - 0 Kommentarer


Att leva tillsammans.


Godmorgon, eller, ja klockan är halv 12, men söndag, så vissa kanske precis vaknat? ;)

Iallafall, jag har varit uppe sedan halv 9, och varit i kyrkan. Det var långtråkigt, men bara typ en timma som tur var. Jag kommer gå i kyrkan nästa söndag, och sen varannan söndag.

Jag kommer uppdatera så mycket jag kan idag, minst två gånger till, och jag har bilder som jag kommer lägga ut också, bra va!? ;) Men ni får kommentera mycket, mycket mera! ^^
2009-10-25 - 11:32:01
Allmänt - 3 Kommentarer


Lite höstbilder.

Var ute och fotade lite höstbilder nu innan det blev mörkt. Vissa blev rätt bra, så jag lägger ut några. Alla är inte superbra, men får duga! Jag kom också på att alla är på blad med droppar på. ^^








2009-10-24 - 19:48:07
Allmänt - 1 Kommentarer


A good Saturday!

Ja, som rubriken säger, så har jag haft en bra lördag.. Jag gick upp halv 10 och åt frukost, och sedan åkte jag iväg och red. Red i ridhuset och det gick jättebra.

Jag har också ätit hos mormor och morfar, jättegott. Sen har jag varit med mamma och pappa i stan, på typ, friskvårdsmässa eller nått, typ massage, smink, hudkrämer, hårprodukter, och massa mer. Min faster stod där, så därför åkte vi in, och det var roligt/mysigt. Sen åkte vi och handlade, massor av gott till kvällen, dipp och grönsaker, godis, naturgodis, iste (älskar det!!!!) och så ska vi äta god mat. Mysig lördag tror jag detta kommer bli! :)

Jag hade bestämt mig för att gå ut och fota nu när jag kom hem, men så var batterit slut, :( Så jag får vänta tills det laddat, men senare ska jag gå ut, innan det blir mörkt, så då kommer det väl antagligen bilder senare! Istället för att fota, så tog jag ett stort glas med is och iste, och clementin med romerska bågar (choklad) , ååh, det är sååå gott!

Puss
2009-10-24 - 17:14:40
Allmänt - 1 Kommentarer


Ge mig klänningen, tack!


Åh, jag älskar den klänningen. Leta runt lite på internet efter klänningar, behöver till julafton, nyår och allt sånt. Visst är den väl fin? Haha. Jag ska titta på klänningar i Göteborg på torsdag, och se om jag hittar någon fin.

Nu ska jag lägga mig och titta på en film, och sedan sova. Imorgon så ska jag nog rida och på någon slags mässa, och sen vet jag inte mer. Fotografera om det är fint väder, nya bilder behövs känner jag. ^^

Godnatt, sötnosar.
2009-10-23 - 22:04:34
Allmänt - 0 Kommentarer


Höstlov ♥


Okej, jag har inte bloggat mycket alls på några dagar, men min syster har legat på sjukhuset, så det har varit lite oroligt och jag har helt enkelt inte orkat blogga, och blogga ska man göra för att det är kul, för sin egen skull, inte för någon annans skull.
Trodde jag hade tappat prenumeranter, men nehe, två nya dessa dagarna, välkomna! Hoppas ni ska gilla bloggen och fortsätter att vara prenumeranter. Snart 30 ju. :)

Nu sitter jag och gör lite saker på datorn, ska fixa lite saker och så tänkte jag se om jag orkar plugga. Men tror inte det, lixom, en fredag, första dagen på lovet.. Nae, tror inte det. Men hade ju varit skönt att bli av med lite. Har inte mycket, men lite. Ska snart äta plankstek, så sjukt gott. Sen blir det mys med familjen, eftersom syster kom hem från sjukhuset idag.

Lovet kommer säkert bli bra, hoppas jag. Har bara två saker inplanerade, Göteborg och shoppa, med Sofie. Och sen vara med kusinen, fotografering på g. ;) Jo, en sak till, jag ska vara med Felicia på måndag också. Men dom andra dagarna är jag ledig, så om någon vill hitta på något så är det bara att höra av sig.


Till min kusin, ni andra behöver inte läsa:
Sara, om du ser detta, kommentera vilken dag du kan, helg eller på veckan?
2009-10-23 - 18:32:40
Allmänt - 1 Kommentarer


Frukcocktail.

Har precis ätit lite mat, lagade köttfärssås och spagetti, till efterrätt blev det fruktcocktail, mums. Innan maten var jag ute med Ebbot, våran hund, skönt att komma ut. :)
Nu ska jag plugga, titta på tv och ta det lugnt, sen sova. Vad hittar ni på idag då?


Bilden tog jag samma dag som min gamlafarmor skulle fyllt år.
Jag gjorde en bukett och satte på graven.

2009-10-21 - 20:29:13
Allmänt - 0 Kommentarer


Saknar min Trolle.

Nu sitter jag i skolan, har precis ätit och ska ha våran första lektion om 20 minuter. Vi har varit på brandutbildning i Falkenberg, segt, men skönt för jag fick sovmorgon, och det var väldigt skönt, kunde sova 1 timma längre, och kunde ta det lugnt.
När jag kommer hem ska jag äta och så, och sen kommer Ulrika och hämtar mig så ska jag rida. Jag var ju sjuk en vecka, och sen så red jag inte i helgen, så det var länge sen jag red, saknar det.
Riktigt go dag detta, sovmorgon, två lektioner, rida "istället" för konfirmation, efter som det är uppehåll som jag skrev igår, och så ska jag bara ta det lugnt ikväll.
Bilden är på lilla Trolle, min förrförra ponny som jag red in, saknar dig mest! <3
Var tvungen att sudda över ansiktet, eftersom jag inte vet vem tjejen
på bilden är, och vet inte om hon vill vara med på bilden eller inte.
2009-10-20 - 12:03:10
Allmänt - 0 Kommentarer


Dålig uppdatering, förlåt!

Okej, riktigt kass uppdatering igår, men jag var inte hemma.. Var på tävling i Borås från typ, 8 till 5, och sen åkte jag på innebandy och sen hem och äta och plugga, så hann inte.

Men nu så.. Jag har precis kommit hem från barngympan, tjänat yttligare lite pengar, haha. Nu ska jag snart äta, och sen tänkte jag plugga lite, så att jag blir av med lite, har dock inte så jättemycket nu, för jag har gjort spanskaprovet idag, och nu har vi inget mer prov vad vi fått reda på. Skönt! Men har lite som jag blev efter i när jag var sjuk och så, och lite läxor, så jag tänkte plugga idag, och även titta på lite tv-program på datorn som jag missat avsnitt av. :)

Och nu kom jag på att jag får sovmorgon imon, en hel timma. Haha, mycket för mig, eftersom vi aldrig har sovmorgon. Lite dåligt, eftersom typ alla andra skolor har det, men vi börjar alltid klockan 8. Får åka klockan 20 över 7. Ingen konfirmation imon heller, "lediga" från den i två veckor, gött. Jaja, nu ska jag iallafall sluta tjöta, skriver nog mer lite senare. Puss



Min lilla katt, ligger på mina fötter just nu, mysigt.
2009-10-19 - 18:44:44
Allmänt - 1 Kommentarer


Natti Natti.

Nu kommer det lite "resultatbilder", jag har ju fixat en del på mitt rum och lite utanför också.
Var bara tvungen att visa bild på det fina vädret som har varit idag, tagen runt klockan 4.


Min lilla "myshörna", tog bara bild på fåtöljen, eftersom det inte är klart med resten ännu!


Min hylla, som stod upp innan.


En till bild på hyllan, ur en annan vinkel. Hade högt ISO, för det var mörkt, därför är den grynig.


En av blommorna jag fick av mamma i onsdags, passade in väldigt bra. Tack!

Nu har jag borstat tänderna och bytat om till pyjamas, ska lägga mig och titta på "en ö i havet" och sedan sova. Godnatt!

2009-10-17 - 22:59:49
Allmänt - 0 Kommentarer


Blog Awards i tv?

Någon som vet om Blog Awards visas direktsänt i tv? För det står lite här och var att det går ikväll på tv400, men jag har på tv:n och ser inget? Inte att det ska komma senare heller. Tittade på tvplaneten.se också, inget där heller. hmm, jag vill se... Är det kanske bara jag som är seg, och inte hittar det? Eller?
Snälla, om någon vet, så skriv, för jag vill se det!!!!!

Okej, jag vet nu att det inte kommer sändas, men det kommer nog sändas nästa vecka eller vad det var, så då får jag väl titta. Nu blir det väl att fortsätta fixa, och sen kanske det går något bra på tv! :)
puss


2009-10-17 - 19:43:09
Allmänt - 1 Kommentarer


Man behöver förändringar.

Bild på min syster Emma.
Idag har jag och pappa fixat och donat här hemma. Jag har lagt in en massa i min nya garderob, så nu finns där kläder. Undertiden som jag flyttade om kläderna, så rensade jag också, så nu har jag iaf lite mindre kläder. Jag har jättemycket kläder som jag inte använder, antingen för att jag inte gillar dom eller för att dom är för små. Onödigt. Men nu har jag iallafall lite mindre kläder. Har också hjälpt pappa att flytta ner deras säng, så nu har jag typ hela övervåningen för mig själv.
Ska göra om lite på mitt rum, och flytta ut min fåtölj och fixa lite i min "myshörna".

Idag är det verkligen riktigt fint väder ute, riktigt höstväder. Skönt. Tänkte springa en runda idag, men eftersom jag är lite förkyld fortfarande, och vill vara med på innebandyn imon, så blir det nog bara att jag går en runda, men det är skönt det med. Synd bara att det är älgjakt, så man kan inte gå i skogen. :(

Jag skriver mer senare, och lägger ut lite bilder på hur det blir med det nya. :)

2009-10-17 - 17:16:27
Allmänt - 1 Kommentarer


Snö i oktober, inte okej!

Nu har vi hemkunskap snart, ska baka scones, och havregrynsgröt, men det tänker jag inte äta, och ingen vill ha det, men så säger dom att vi ska göra det ändå, och slänga det. Bra att vi i Sverige slösar på mat, och att dom i Afrika knappt får någon mat.

Sjukt soft dag idag, först engelska, lyssnade bara på någonting, sen teater, sen rast i typ 1 timma, eftersom våran lärare inte kom till No:n, sen skulle vi haft musik, men gick och åt istället och hade musik sen, och nu hemkunskap.

Skriver mer ikväll, innan familjen ska till några kompisar, eller, min gudmor och gudfar, alltid trevligt. :)

OCH FÖRESTEN, DET SNÖAR UTE, NUU, I OKTOBER!! SNÖ I OKTOBER ÄR INTE OKEJ!
2009-10-16 - 12:25:37
Allmänt - 0 Kommentarer


Lite söta höstkläder.

Kikade runt lite på internet, och hittade en massa söta gosiga höstkläder, som jag gärna hade haft på mig..

En liten outfit, :)

Och även en mysig cardigan, som finns i 3 olika färger, babyrosa, marinblå typ, och ljusgrå. Tänk er den rosa, och ett par snygga jeans till... Mmm, vad fint, och dom ser ju så gosiga ut! :D  Kanske köper någon av dom på höstlovet när jag och Sofie ska till göteborg. Längtar!
2009-10-15 - 20:35:12
Allmänt - 1 Kommentarer


Nu är det verkligen höst, brr!

Idag är jag typ frisk, ska nog gå imon. Var hos doktorn idag och gjorde spirometri, och det gick väl bra, så sjukt sega är dom bara, tar ju typ 1 timma. Jaja, är man seg så är man, inget dom kan hjälpa. Haha!

Efter det åkte jag och mamma och köpte blommor, så nu har vi massa nya fina blommor. Köpte även clementiner, ååh! Det är så gott.

I helgen, så ska jag antagligen fota Sara, min kusin, och även göra en design åt henne, om båda är friska, och så ska vi även på kalas, till min gudmor och gudfar, även min barndomsvän. Sen hade vi också tänkt att "flytta om" lite här hemma, som jag berättade häromdagen, så Emma flyttar ut, och mamma och dom flyttar ner, så jag har lite att göra om. Jag ska städa på mitt rum, och mitt "extra-rum" som jag kommer få, och även toan som är typ min, flytta om mina kläder från ett ställe till ett annat (skönt) och även möblera om lite. Och så ska jag ju till kyrkan på söndag, konfirmationen, och på kvällen är det innebandy!!! Ska bli riktigt kul att testa på det. :)
2009-10-14 - 19:53:40
Allmänt - 0 Kommentarer


Äppeltjuvar.

Mår lite bättre idag, men får stanna hemma minst en dag till, eftersom jag fortfarande har feber. Missade tandläkartiden idag, fast det gjorde såklart inget (a), men imon ska jag nog till doktorn, astmagrej, men får se om jag går eller inte, vi får se hur jag mår.

Fixar lite smådetaljer på bloggen, så den kommer förhoppningsvis bli lite finare här och var. ;)

Och dessa stora maffiga typerna står i våran trädgård och äter våra äpplen. -.-
Älgar är läskiga.             Bildens kvalité är sämst, men hade ISO 1600, eftersom det var så mörkt.
2009-10-13 - 21:05:34
Allmänt - 2 Kommentarer


Fortfarande sjuk.

Jag är fortfarande sjuk, så har inte orkat blogga, men nu så kände jag för att göra det. Man ska blogga för att det är kul, inte för att man måste. Jag mår lite bättre idag, men blir ingen skola imon, sen får vi se hur jag känner mig, om jag kan gå på onsdag eller inte.

Har suttit och funderat lite på hur jag vill ha mitt rum, när min syster "flyttar ut" ur huset, till mammas gamla affär, där hon håller på och inreder, där hon får ett rum och ett "dressing room" och lite extra förvaring till familjen, även en tvättstuga ska byggas där, till mamma, och så ska nog pappa fixa iordning hans studio där ute också. Och när min syster då har flyttat ut (hoppas hon gör det i helgen (a)) så ska mamma och pappa flytta ner på hennes rum och då får jag "hela" övervåningen, fast vi har ju tvrum där uppe, och toa, så dom andra kommer ju såklart vara där, men jag får större yta, och nu har jag  kommit på hur jag vill ha det på mitt rum, på min "data+mys-hörna" och lite så, plus att jag får mer plats för mina kläder. (a) Önskar mig en 32" LCD TV i julklapp också, som jag kan ha på mitt rum. ^^ Så det har jag suttit och funderat på nu ikväll, medans jag tittat på Svenska hollywoodfruar.

Går inte att ladda upp bilder jue -.- Jag som redigerat bilder på min syster. Blä! :(
2009-10-12 - 22:08:50
Allmänt - 2 Kommentarer


Bildlöst inlägg från en sjukling.

Jag har inte orkat skriva något i helgen, för jag har mått piss (för att vara helt ärlig) hög feber, skitont i halsen och huvudet, tät i näsan och öronen, spytt och mått allmänt piss. Idag mår jag lite bättre, för febern har gått ner, har också fått i mig lite mat, vilket jag knappt fått på två dagar.

Jag mår inte bra idag heller, så kommer antagligen inte komma något mer inlägg (kanske ikväll, men tror knappast det). Jag som skulle haft innebandy-träning idag, första gången, eller tittat på innebandy match, warberg mot något annat lag, och så ligger jag i sängen och mår dåligt. Och imon ska jag ju ha barngympa, men det kan jag antagligen inte ha, och massa saker denna veckan, fast tandläkaren och doktorn står jag gärna över. ;) haha!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, men det gör ni väl? :)
2009-10-11 - 12:14:52
Allmänt - 3 Kommentarer


Otursdag...

... Man kan ju tro att det är fredagen den 13:e. Först så stannade inte bussen som jag skrev i förra inlägget, så jag fick gå hem. När jag skulle ta cyklen, så funkade den inte, så fick leda den (som jag också skrev i förra inlägget) och nu så har jag blivit sjuk, feber och ont i halsen. Kommer säkert inte kunna träna innebandy på söndag. :(

Jag kommer antagligen inte skriva något mer inlägg ikväll heller , för jag ska titta klart på "just my luck" passande film idag -.- , och sen ska jag göra mig iordning och titta på en film till, och sedan sova tror jag, vill bara sova, vakna upp och vara frisk!

Hoppas ni har en bättre dag än mig, puss.
2009-10-09 - 19:32:42
Allmänt - 0 Kommentarer


Nybakta brödbullar!

Jag kom hem för ungefär en halvtimma sen, efter att ha varit på Gekås med Sofie. Köpte inte så mycket, skrittäcke och 2 grimskaft till Clara, lite matvaror till mamma och shampoo, balsam, tuggummi, chips och lite andra småsaker.

När vi skulle hoppa av bussen, så glömde vi trycka på stoppknappen, så bussen körde förbi, så vi fick hoppa av på nästa hållplats, för Sofie var det inte längre typ, men för mig så var det dubbelt så långt tror jag. Tog iallafall 40 minuter hem, istället för 20. Haha. Men som tur var så stod min systers cykel halvvägs hem (där vi egentligen skulle hoppat av) så jag tog den, men fick leda den hem för den dampade.

Jaja, nu sitter jag iallafall här hemma, äter "nybakta" bröd-bullar, som vi gjorde på hemkunskapen för 3-4 timmar sedan, sms:ar med några kompisar, och ska snart titta på "en ö i havet". Ikväll så är det bara jag och pappa hemma, för mamma och min syster ska jobba, så det blir väl chips och någon film kanske, och så ska jag nog fixa lite med bloggen, för den ser inte så bra ut just nu, haha!

Långt inlägg, men det kommer en bild från i söndags när det typ var storm ute. Har ni haft en bra dag? :)


2009-10-09 - 17:28:01
Allmänt - 2 Kommentarer


En ö i havet.

Nu ligger jag och tittar på "En ö i havet", pratar med Sofie på skype och har precis pluggat Engelska. Jag är redan trött, och klockan är bara 8, trodde den var över 9, haha. Men jag ska bara titta klart på "En ö i havet" och färga håret på mamma, och sen ska jag lägga mig, för jag är väldigt trött nu.

Bilden är ifrån söndags, från skogen. Ingen speciell, men jag gillar den faktiskt på något sätt..
2009-10-08 - 20:08:31
Allmänt - 0 Kommentarer


Gratismode.se

Jag är medlem på en sida som heter Gratismode. Jag tycker sidan är jättebra, särskilt om man älskar att shoppa men inte har så mycket pengar. Jag blev medlem på sidan för att testa om den funkade (gratissidor brukar ju inte funka så bra) men jag testade, och har bara samlat poäng en liiiten stund och har redan fått ihop nästan 150 poäng.

Om just du vill bli medlem så kan du klicka här.
2009-10-07 - 15:10:56
Allmänt - 2 Kommentarer


Prov.

Sitter i skolan nu, har precis gjort ett prov, gick nog väldigt bra, kändes det som iallafall. :) Och nu när vi var klara så fick vi göra vad vi ville, så jag lägger ut en bild från helgen.

Har jag sagt att jag ska börja spela innerbandy? Tror inte det, men det ska jag iaf göra. Söndagar. Börjar nog på söndag, om jag inte följer med familjen och tittar när WIC spelar mot något lag.

puss
2009-10-07 - 10:50:38
Allmänt - 2 Kommentarer


Höst.


Bilden är faktiskt oredigerad, bara förminskad. Kommentera gärna!

Ja, hösten är verkligen här, som jag skrev i förra inlägget. Bilden tog jag i fredags, när solen var framme. Jag gillar verkligen höstdagar, men dom måste vara riktiga höstdagar. Inte med en massa regn, utan det ska vara lite kyligt men sol, höstlöv och ja, en fin höstdag helt enkelt. Man kan titta på film utan att ha dåligt samvete, men ändå kunna gå ut utan att blåsa eller flyta iväg. Det är så fina färger på hösten också!

Ja, nu städar jag lite, tänkte titta på Svenska Hollywoodfruar, men vet inte riktigt, för jag borde verkligen städa, och måste duscha också, så tror jag skippar det och tittar på det imorgon istället, för man kan ju titta på datorn, eller spela in på boxern, super (y).

Nu ska jag tillbaka till städandet, och sedan duscha och lägga mig och läsa. Godnatt!
2009-10-05 - 21:05:10
Allmänt - 2 Kommentarer


Grattis morfar!

Nu ska jag iväg på barngympa, jobba (eller ja, vad man ska kalla det, får ju iaf pengar för det, så det är väl som ett jobb?) :)
Det här vädret som är nu, det är ju bara för tråkigt. Det är riktigt höstväder. Blä! Storm och regn typ, fast just nu så lyser solen igenom liiiite grann. Får väl ta och njuta!? ;)
Kommer bilder från helgen ikväll,  jag lovar!

Måste bara säga grattis i efterskott morfar, (han fyllde år i lördags).
2009-10-05 - 16:27:19
Allmänt - 3 Kommentarer


Klickade några bilder igår...

... Och här är två till!

Gud vad bilderna försämras när man laddar upp dom på blogg.se

Nu ska snart lägga mig, måste bara packa klart (det som jag inte packar ner imorgon, tandborste, smink och sånt) och fixa lite på rummet. Det blir till att gå upp tidigt imorgon, vi ska åka härifrån senast halv 10, och jag ska duscha och fixa mig, äta och så. Sen bär det av på en liten "hemlighets-weekend" eller vad man ska kalla det. ;)

Jag tar med datorn, för jag ska titta på film, har tre nya filmer som jag verkligen vill se. Tack så jätte mycket Saga, (och även Lisa, för att du försökte), Nu har jag något att titta på hela vägen dit och hela vägen hem, och det är ju bra, för det blir en del timmar i bilen denna helgen.

Jag tror inte jag kommer ha internet i helgen, så... Sakna mig inte för mycket. (a) Hahahaha! Men självklart bloggar jag såfort jag kommer hem. Puss
2009-10-02 - 22:04:34
Allmänt - 5 Kommentarer


Hösten har kommit.

Ett snabbt inlägg, eftersom min data dör väldigt snart. Och jag orkar faktiskt inte hämta laddaren. (a)
Sitter just nu och tittar på Twilight , bara för att jag älskar den filmen så sjukt mycket, och böckerna! <3 Så himla bra. Ni som inte sett den, ni måååste se den.

Var ute och fotade innan, i det fina men kalla höstvädret. Brr! Lägger upp några bilder här nedanför. Kommentera gärna!



Imon är det skola, fast ganska soft dag. Älskar slutet, Musik och Hemkunskap. Sen ska jag hem, städa mitt rum (blir stökigt väldigt fort (a)) och sen ska jag packa inför helgen. Kameran följer med, men vet inte om datorn följer med, vi får se! :)

Har ni haft en bra dag? puss.
2009-10-01 - 20:01:26
Allmänt - 2 Kommentarer


RSS 2.0