Tiden går

Jag hade en jättebra födelsedag och helg. Veckan har varit både bra och dålig, men inte mått så bra. Nu mår jag väl lite bättre och hoppas på en bra helg och en bra vecka nästa vecka, och veckan därefter åker jag ju till Malaysia och det vet jag redan att det kommer bli bra.

Har lång sovmorgon idag, så har precis gjort en god, nyttig och mättande frukost som jag sitter och äter framför tvn. Ska snart börja göra mig iordning och gå mot bussen.

2013-01-31 - 11:09:16
- 0 Kommentarer


Sista inlägget som 17-åring

Tog en mysig tur i det fina vädret istället för dressyrpasset, men lika bra att passa på. Sen körde jag slut på mig själv genom ett styrkepass och nu har jag städat och fixat lite här hos mig.

Nu ska jag sova och när jag vaknar är jag myndig. Puss godnatt!

2013-01-24 - 22:05:49
- 0 Kommentarer


Från 17 till 18

Kom precis hem från praktiken, jobbade 7-13, men klarade mig tack vare hotellfrukosten som är så lyyx!

Nu ska jag byta om snabbt och ta med mig P till ridhuset för ett dressyrpass, och sen tänkte jag hinna med ett hårt träningspass för mig själv innan kvällsmaten också. Sen ska jag plugga lite körkort och försöka somna tidigt, för imon vill jag vakna som en pigg och glad 18-åring!

2013-01-24 - 18:08:33
- 0 Kommentarer


Seg skolvecka

Sitter i skolan nu och har svenska, men har ingen lärare, och har inte det de närmaste 4 lektionerna heller. Alltså måste jag vara i skolan 8-14 fast vi inte har lärare, efter det har jag spanska med lärare. Känns så onödigt verkligen! Men snart kommer Olivia hit iaf så kan vi äta frukost tillsammans, myys!

Hade iallafall en jättebra helg, och det är bara två dagar kvar tills jag är 18 nu, helt sjukt!! Haha


2013-01-23 - 08:36:17
- 0 Kommentarer


Önskelista 2013

Eftersom det bara är exakt en vecka kvar tills jag fyller 18 (!!!) så tänkte jag att det kunde vara passande med en önskelista här på bloggen, så det har jag suttit och pysslat ihop nu.

Ansiktsrengöring från Maria Åkerberg, MUS concealer, Galmglow ansiktsmask, parfym (alla tre luktar underbart!), pengar, nya vita converse, en ny fin plastrong, ny tävlingsskjorta och en matt blå/rosa spooksväst.
 
2013-01-18 - 22:25:55
Dagbok - 0 Kommentarer


Låång sovmorgon

Den här veckan började riktigt skönt. Igår åkte jag till skolan halv 11 (fick dock reda på att jag kunde kommit dit halv 1 när jag var där, menmen) och slutade kl 2, och idag börjar kvart i 1 och slutar kvart i 2. Så idag tog jag lite sovmorgon och sen fixade jag stallet, städade, tränade och duschade. Nu sitter jag och äter god frukost och ska snart gå ut en sväng med hundarna innan jag går mot bussen.

Efter skolan har jag en körlektion och sen ska jag rida hade jag tänkt.


2013-01-15 - 11:36:50
- 0 Kommentarer


13 januari

Haft en jättemysig helg. Har hunnit med väldigt mycket och ändå tagit det lugnt! Igår red jag, var i Halmstad och shoppade och fixade med lite papper till bilen (läängtar tills den kommer), var på "rundvandring" på Lynga gård (Hannells dressage) med hkrk, sjukt fint ställe verkligen. Hann också med att träna, cykel + en maassa styrkeövningar och på kvällen kom Annie hit för lite myskväll.

Idag har jag ridit ett lyckat dressyrpass på pandi, tränat, varit på gekås och sen fixat massa nödvändiga saker. Nu ska jag lägga mig och försöka sova så jag orkar upp och göra lyxfrulle imon innan skolan hade jag tänkt!

Har typ bara ätit massa nyttigt i helgen med, såå gott! Gjorde en nyttig typ chokladpudding igårkväll och fruktfat idag.


2013-01-15 - 10:37:35
- 0 Kommentarer


Sista dagen på lovet

Godmorgon!

Sist dagen på lovet idag och klockan är halv 9 och jag sitter och väntar på Annie för att gå ut på en pw. Efter det tänkte jag fixa lite lyxfrulle och kolla på någon film, sen blir det full fart hela dagen. Hade tänkt plugga (har såklart skjutit fram det hela lovet), städa mitt hus, rida, fixa stallet, träna och göra hemmaspa.

Igår körde jag löpintervaller, styrka och lite cykel, så idag blir det nog cykel och styrka.2013-01-09 - 08:51:59
- 0 Kommentarer


RSS 2.0