Droppar

 

 

© Tilda Johansson, 2011

2011-02-27 - 19:49:21
Övrigt - 2 Kommentarer


Turkiet 2011

Har glömt att berätta för er att tre dagar efter skolavslutningen i sommar, så åker jag till Turkiet och solar, badar och shoppar en massa. Gud vad jag längtar, speciellt nu när det är så kallt och tråkigt här. Kan verkligen inte bli en bättre start på bästa sommarlovet någonsin. Kommer också hem dagen innan midsommar, så kan verkligen inte bli bättre.

De två översta bilderna tog jag när vi var där sist, men hade inga mer bilder på denna datorn där ifrån, så lånade en bild från compoundets hemsida, här.

Det här är alltså ett sådant hus vi bor i när vi är där, hos mammas kompis, det ser inte ut exakt så i trädgården o.s.v, men ett likadant hus. Helt ok faktiskt!

2011-02-26 - 19:26:11
Världen runt - 2 Kommentarer


Skåne - Göteborg - Hem

Jag har tillbringat några riktigt bra dagar i skåne hos min syster. Vi har pratat en massa, ridit en massa, ätit en massa, kollat på en massa film och bara haft det allmänt bra. Igår åkte vi och två kompisar till min syster upp till Göteborg för att gå lite på mässan på GHS. Det tog fem timmar upp, eftersom vi först blev stoppade av polisen för att vi körde för fort, och sen fick vi bensinstopp på motorvägen. Men vi kom tillslut upp iallafall, och då gick vi lite på mässan.

Jag har inte fotat så jättemycket, men lite har jag, så det kanske kommer upp senare. Nu ska jag pilla lite med en ny design, och sen duscha och dra mig mot Ullared för att träffa Elinor där.

Pusss,
2011-02-25 - 11:47:37
Dagbok - 0 Kommentarer


Wallander: Tjuven

 

Ligger i min mysiga säng på mitt nystädade, fräscha rum, och kollar på Wallander: Tjuven. Just nu är det paus, men det har varit paus rätt länge, så det börjar nog snart tror jag. Älskar söndagskvällar när man kan ligga och titta på wallander, speciellt när man är ledig dagen efter.

Oj, nu börjar det igen, pusss!

2011-02-20 - 21:31:04
Musik & Film - 1 Kommentarer


Frånvarande

Jag tänkte bara göra ett litet inlägg och visa att jag faktiskt lever. Jag har legat sjuk hela veckan, sen i söndagskväll, med hög feber, runt 40 grader, och knappt orkat röra mig, så jag har inte ens tänkt på bloggen. Men idag så mår jag bättre, febern har gått ner, så nu är det bara en helt vanlig dunderförkyldning med hosta och sånt. Jag ska vila upp mig så att jag är frisk på lovet, som precis började faktiskt.



Foto: Jag
Känner man inte våååren när man kollar på bilden?
2011-02-18 - 14:42:03
Dagbok - 0 Kommentarer


La fiestaa

Vaknade för lite mer än en timme sen, och ska snart fixa i lokalen där vi ska vara ikväll, då jag och en kompis ska ha fest. Är lite trött just nu, men blir piggare och piggare, så det blir nog bra! Nu ska jag byta kläder och packa ihop lite saker som ska med till lokalen. Vi hörs senare, pussss

En bild från igår på klassmiddagen, då jag och en kompis hade hand om bingo! ;)

2011-02-12 - 12:04:26
Dagbok - 1 Kommentarer


14 timmar i skolan

Nu har jag äntligen kommit hem efter att ha varit i skolan i 14 timmar, hur sjukt är inte det?
Nej, men vi har bara slappa lektioner, spanska pratade vi bara, musiken spelade vi lite, planerade för klassmiddagen på no:n, och bakade på hemkunskapen! Inte så jobbig dag. Direkt när vi slutade gick vi till bygdegården, och där har vi varit sen dess. Vi har nämligen gjort en middag med uppträdanden och lite tävlingar för föräldrar och vänner för att tjäna ihop pengar till klassen.

Jag orkar inte berätta så mycket mer, utan jag går och lägger mig nu så att jag är pigg imorgon, då det är feeest!


Vill bara säga att jag älskar 9B , <3
2011-02-11 - 23:50:04
Dagbok - 0 Kommentarer


Nationella proven

Nu har nationella proven börjat för alla oss som går i nian. Det första är avklarat, och det kändes riktigt bra faktiskt. Nästa är på Torsdag, alltså i övermorgon, och då är det uppsatsen, i 2 timmar och 40 minuter, puuh.

Jag hade det riktigt bra i skåne, och det var en riktigt lyckad helg med mycket skratt och roligt sällskap. Denna veckan är det klassmiddag på fredag och fest på lördag, kanon!!


Drömmer mig bort. Tänk att få gå klädd i shorts och ett pösigt linne utan att frysa. Eller varför inte ligga på en strand i vattenbrynet?
Åååh, hur underbaaart!?
2011-02-08 - 21:36:59
Dagbok - 1 Kommentarer


Skåneland, here we come



Nu har jag precis packat färdigt min väska, eller, mina väskor. Jag har duschat, jag har satt kameran på laddning, och är nu redo att gå och lägga mig för att vara pigg imorgon. Jag och några kompisar ska åka ner till Skåne, där min syster och hennes kompis har en stor fest. Kommer bli så jäkla kul. Vi tar tåget ner på förmiddagen och när vi kommer ner så lunchar vi väl och shoppar förhoppningsvis, och sen går vi till stället där vi ska bo och fixar oss, och sen till festen! Så som ni förstår blir det nog ingen bloggning, eftersom jag inte tar med datorn, kanske kommer något inlägg från mobilen, men annars hörs vi på söndag kväll när jag kommer hem, och har förhoppningsvis massor med bilder! Kanske hinner blogga imorgon innan jag åker, det beror på lite hur mycket tid jag har över! Ha iallafall en jädrigt bra helg, för det ska jag ha, puss! :)
2011-02-04 - 23:18:18
Dagbok - 4 Kommentarer


Stylisterna

Sitter och kollar på Stylisterna just nu, och äter lite fika. Ska gå ut en runda med hunden när det är slut, och sen blir det lite tv/sova, och packa väskan för imorgon åker jag till skåååne!!!

2011-02-04 - 15:50:23
Musik & Film - 0 Kommentarer


Full rulle hela dagen

Jag har verkligen haft fullt upp idag, först skola, sen Gekås med några härliga girls, sen stan, sen frisören sen hem och plugga. Men har inte tyckt att det varit så jobbigt, men det ska ändå bli skönt att gå och lägga sig. Men ni kanske förstår att jag inte hunnit blogga! ;)

Jag har pluggat spanska ett bra tag nu, från jag kom hem, vid åtta ungefär, till nu, elva, alltså tre timmar, fast med lite upphåll. Duktigt tycker jag, och det känns bra inför provet nu, så hoppas att det går bra imorgon!

Nej, nu ska jag plugga klart det sista så att jag kan sova och vara hyffsat pigg när jag ska göra provet, det kan ju vara en fördel. Bloggar imorgon, godnatt!


weheartit.com




2011-02-03 - 22:57:37
Dagbok - 0 Kommentarer


GLÖM INTE ANMÄLA DIG!

Nu är det sista chansen att vara med i "Veckans blogg", så klicka här för att vara med!
2011-02-03 - 08:18:35
Dagbok - 1 Kommentarer


Plugg, plugg & Plugg

Jag sitter just nu och pluggar, och äter lite fika. Ska skriva en typ uppsats i Engelskan, och plugga till Spanskaprov. Hade även matteprov idag, eller ena delen, andra har vi imorgon, och det kändes faktiskt väldigt bra. Vet att jag har fel på en uppgift, och jag har säkert fel på mer, men det kändes bra iallafall.

 

Med min dator och min Engelskabok börjar nu skriva lite på uppsatsen!

2011-02-02 - 16:37:48
Skola - 0 Kommentarer


BikBok - Spring Collection

Bilder ifrån Bikbok

 

Herregud vad mycket snyggt det finns i BikBok's vårkollektion. Har spanat in några saker där ett tag nu som jag bara måste ha, och hoppas att vi kan få en stund över i Malmö till helgen så att jag kan springa in på BikBok och hoppas att det finns och att det passar! Våren, kom till mig nuuu!!

 

Med detta inlägget säger jag också Godnatt, för nu hade jag tänkt fixa mig inför sängen och lägga mig och titta på ett avsnitt av något tvprogram, inte bestämt vilket än dock, och sen sova!

2011-02-01 - 22:44:49
Inspiration - 0 Kommentarer


Feburari - ett steg närmre våren

Godmorgon på er,
Sitter i skolan nu och kom precis på att det är 1 februari idag, vilket betyder ett steg närmre våren, vilket jag gillar riktigt mycket. Tänk när man kan ha på sig ett linne utan att behöva ha en tjock kofta + jacka över när man går till skolan, riktigt skönt!

Två bilder jag fotade i lördags vid havet!

 

Foto: Tilda Johansson

2011-02-01 - 09:44:53
Natur - 1 Kommentarer


RSS 2.0