Ute öser regnet ner...

Tycker bilden var mysig, lånade den härifrån.

Nu sitter jag och äter kvällsmat, dricker te och pluggar spanska. Har ridit i regnet, och när jag kom hem så hoppade jag in i en varm och skön dusch. Trodde jag skulle vara ensam, men pappa kom hem nu precis, så jag slipper gå ut med hunden i regnet, skönt, haha. Nu ska jag plugga vidare och sen ska jag titta på tv. Vad har ni gjort idag då? Godnatt. :*
2009-08-31 - 19:36:21
Allmänt - 1 Kommentarer


Hemma efter en väldigt bra helg.

Precis kommit hem, satt mig vid datorn precis, för jag lovade ju att skriva så fort jag kom hem. ;) Nu är klockan halv 9, och jag är skittrött, så när jag har packat upp och fixat lite saker så ska jag gå och lägga mig, ska bli väldigt skönt att få sova i sin egna sköna säng. ;)
Vi har haft superkul på Derbyt, tack alla som gjorde helgen bra. :D Resultatet från tävlingarna var väldigt ojämna, första dagen (ingen tävling, bara ridning) gick hon jättefint. Andra dagen (första tävlingsdagen) gick hon jättebra på framridningen, men på banan gick det skit. :( Tredje dagen så gick det skitbra, och det blev en 5:e plats på 69% (av 45 stycken, grattis bästa syster) och idag (sista dagen) gick det också ganska dåligt, eller ritten var bra och så, men galoppen gick inte bra och hon fick inte bra poäng, men dom har kämpat jättebra, och grattis till alla som det gick bra för! :D
Nu ska jag titta igenom bilddagboken, facebook och bloglovin' såklart, he-he-he , inte liiiiite mycket. -.-

2009-08-30 - 21:10:25
Allmänt - 1 Kommentarer


Nu så ...

Åker jag. Måste skynda, därför inget långt inlägg, och även detta får bli bildlöst. Skriver direkt på söndagkväll när jag kommer hem, men nu måste jag skynda. Ha det bra, Puss :*
2009-08-27 - 16:18:48
Allmänt - 1 Kommentarer


Bildlöst inlägg från skolan.

Nu sitter jag och några vänner i ett grupprum i skolan och gör inte så myckte, för jag och Sofie jobbade klart med våran uppgift igår, så nu har vi inget speciellt att göra. :)

Jag kommer inte kunna uppdaterar så mycket, eftersom att jag åker till Dagstorp när jag slutat skolan, men jag skriver iaf ett inlägg innan jag åker, men sen finns där ingen ström eller något där nere, så jag kan inte använda datorn, så därför tror jag inte ens att jag tar med datorn, men vi får se. 

Vad ska ni göra hela helgen då? 

Snälla, ta inte väck mig på bloglovin' bara för att jag inte kan uppdatera på några dagar. Lägg till mig istället ni som inte lagt till mig, så att ni inte tappar bort mig. Puss :*
2009-08-27 - 08:16:31
Allmänt - 1 Kommentarer


Shopping för hela slanten!


Nu sitter jag här och ska snart äta. Efter skolan så åkte jag till doktorn och gjorde spirometri (test för min astma). Sen så åkte jag och mamma och kollade på jeans, vilket tog en evighet för jag har alltid sån beslutsångest, och brukar inte hitta jeans som sitter perfekt, men idag så gjorde alla det, så fick jag ännu mer beslutsångest, men jag tog två jeans och två linnen. Sen åkte vi till en skoaffär, och så tittade jag på skor, beslutsångest där med, men det blev ett par Converse, den nya modellen. Och där var hela mitt förra barnbidrag + detta slut. Men jag ska prova och fundera i lugn och ro, så det är inte helt säkert att jag tar allt. Conversen är vita, och nu är det ju höst, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det, för dom blir ju skitiga väldigt fort, men jag får väl sova på saken. ;)      Kan visa bilder på det jag köpte också senare. 

Gjorde drink med snacks till förrätt idag, och sen ska jag göra efterrätt med hade jag tänkt, det blev lemonad och chips till förrätt, och efterrätten blir nog det gamla vanliga men sjukt goda: Jordgubbar med glass och Latté till det. :)
2009-08-26 - 19:10:26
Allmänt - 1 Kommentarer


Min telefon kommer snart.


Gick in på en hemsida för att titta hur långt min mobil kommit (den har varit inne på lagning) och den har tydligen gått igenom en stor operation, hahahhha. Men när pappa ringde till dom så sa dom att dom tycker det hade tatt lite väl lång tid så att min mobil skulle komma före i kön, (han ringde igår) och nu hade den lämnat verkstaden, wie! Hoppas jag får den innan Derby (åker på torsdag). 

Nu mår jag bättre, och ska till skolan imon, och då är det fotografering. ;p Det var några som ville att jag skulle göra ett videoinlägg, så jag får väl se om jag kan göra något, om jag inte kommer på ngt spec att göra om får jag väl bara göra ett. ;)


2009-08-25 - 20:29:52
Allmänt - 0 Kommentarer


Sjuk idag.


Nu tänkte jag uppdatera, vilket jag inte gjort på hela dagen, haha, men jag har iaf varit hemma idag, för jag mår inte så bra. Ont i magen, sprängande huvudvärk och typ kallsvettig men ingen feber, konstigt. Men jag hoppas att jag är frisk imon, eller iallafall på torsdag. Men mår lite bättre nu. Har mest vilat idag, men jag mååååste verkligen städa mitt rum innan mamma får spel på mig, för jag har sagt typ i en vecka att jag ska städa mitt rum, men hur har det blivit med det Tilda?  hahah (a)

Men nu ska jag städa mitt rum iaf, och sen ska jag försöka välja kläder till fotograferingen som är imorgon (skolfotografering). Kan lägga ut förslag på bloggen, så kan ni ju hjälpa mig. ^^


Tänkte fråga er en sak, vill ni se videoinlägg? Om ni inte vill så tänker jag inte göra det, för det känns ju så dumt att sitta och prata med en kamera, haha, men om ni vill se så kan jag göra det. ;)
2009-08-25 - 15:46:46
Allmänt - 4 Kommentarer


En fråga till er om Twilight.

Lovade ju ett litet inlägg, så här kommer det. Jag har precis färgat håret, blev ganska bra tycker jag. Eller, helt okej iaf (jag blir aldrig nöjd när jag färgar, klipper eller gör någonting, haha). Nu tänkte jag lägga mig och läsa "om jag kunde drömma", och sen sova.

Just de, tänkte fråga er en sak, jag har inte sett filmen "twilight", men håller ju på att läsa första boken "om jag kunde drömma", men så ska jag ju till Derby i Dagstorp, och det är en bit att åka, tycker ni att jag ska se filmen, fast än jag inte kommit så långt i boken, eller ska jag vänta med filmen tills jag läst boken? Svara, snälla! (a


(bilden är härifrån)
2009-08-24 - 21:53:32
Allmänt - 6 Kommentarer


Precis kommit hem, åker snart.

Skrev ett inlägg i skolan idag, men har inte hunnit lägga upp det, för jag var inte helt klar, och precis när jag skulle skriva klart så började lektionen. -.-  Men nu har jag iaf kommit hem, men ska åka till stallet strax, ska bara byta om och så. Men jag skriver såklart när jag kommit hem :)


Juste, spa igår, skitmysigt var det. Först fick mamma massage, sen jag. Efter det blev det fika med ett stort fruktfat med annanas, melon, kiwi, vindrovor, persikor och apelsin och choklad. Sen blev det ansiktsbehandling mer lermask. Tack för allt, verkligen skitmysigt! :)

2009-08-24 - 16:14:45
Allmänt - 0 Kommentarer


Spa.

(Bilden är lånad härifrån)

Nu städar jag mitt rum (eller, ja, jag tog en liten paus nu, men ska fortsätta strax). Väntar på att klockan ska bli typ, 2-3, för då ska jag åka på "spadag". Min faster är massör och gör ansiktsmasker och sådan, så fick jag ett presentkort när jag fyllde år typ, så jag, mamma, min kusin och min faster ska ha en spadag idag. :) Jag tror jag tar med kameran, så om jag tar kort så kanske dom kommer upp här när jag kommer hem. Vad ska ni göra idag? :)
2009-08-23 - 11:59:49
Allmänt - 2 Kommentarer


Mysig kväll nere vid Glomstenen.

Kräftorna var goda, men det blev lite kallt efter ett tag. Fotade en del, men har inte laddat in dom i datorn, och orkade inte göra det nu, så jag tar en fin bild på min kära kusin som jag tog för några dagar sedan. Nu tänkte jag sova, och imorgon kanske jag ska på spadag hos min faster, ansiktsmask och massage och sådant, mysigt om det nu blir av, annars så ska jag nog på fölvisning eller vad det var, haha. Men nu ska jag sova i lillsugan med mamma och Ebbot som just nu ligger PÅ mina ben och sover. Godnatt! :*


UPDATE:Såg nu att ansiktet blev inte så bra, ser helt knottrigt ut, men det är det inte, vet inte varför det blev så. :S
2009-08-22 - 23:39:04
Allmänt - 1 Kommentarer


Bildlöst.

Nu ska jag fixa mig och sedan ska jag nog åka till Glommen, får se om jag följer med eller inte, för varken Emma eller Sara ska med, men jag vet inte hur jag gör. Detta får bli ett bildlöst inlägg, för jag hinner inte leta upp någon bild. Vi hörs!
2009-08-22 - 16:45:46
Allmänt - 0 Kommentarer


Grymt duktig söt liten tjej.

Har precis varit ute och letat blåbär, men dom var slut, eller där fanns liiiite, men dom var ruttna, så det blev inga blåbär. Men nu fick jag tid att städa mitt rum istället, så det är vad jag ska göra nu.

Hittade en video på youtube, så grymt söt och duktig liten tjej, bara 4:a år. ;o

2009-08-22 - 13:26:09
Allmänt - 0 Kommentarer


Fin fotobok!



(Bilden är lånad härifrån)
Jag kikade precis in här, och nappade på en fin fotobok från dom. Det är ju jättebra att man kan göra en helt egen med sina foton. Tänk vad kul att öppna en bok och se sina favoritbilder. Det ser väldigt proffsigt ut när man tittar på deras sida. Man får bestämma hur många bilder man vill ha, och var och hur dom ska placeras. Man laddar hem ett program och gör boken helt själv.

Jag antar att många redan nappat på erbjudandet, men ni som inte gjort det tycker jag ska gå in här och beställa en egen fotobok.
2009-08-21 - 22:16:59
Allmänt - 0 Kommentarer


Min data är snygg, hahah.


Nu är min data finfin, hahah, jag har dekorerat den lite, och jag blev ganska nöjd, förutom kanterna som blev liite buckliga och där min "stöld-grejs" sitter, blev lite konstigt, men det blev fint ändå, haha! :) Gillar också när man har igång den och äpplet lyser. :)
2009-08-21 - 21:05:37
Allmänt - 3 Kommentarer


Tilda har gått och blivit kock.

Ja, jag låter bilden tala för sig själv. Kan säga att det är ett recpet från Jarl, (min kompis familj) och är riktigt gott.
2009-08-21 - 20:57:46
Allmänt - 1 Kommentarer


Sitter i skolan.

Nu sitter jag på spanska lektionen, ska sjunga för Julia som fyller 14 år, GRATTIS! :D

Idag är det inte fint väder, regnar och är inte alls varmt. BLÄÄ! Efter skolan ska jag och Sofie till Gekås, jag måste köpa lite saker, så jag skriver när jag kommer hem. Puss.


2009-08-21 - 09:32:41
Allmänt - 1 Kommentarer


Det är mycket man vill.

Nu har jag kommit hem från ridnignen. Red ut och galopperade på ett fält, skitmysigt. :D Det är riktigt varmt ute idag, 29° var det ute när jag åkte till stallet. Hoppas det blir lika fint väder imorgon, för då ska jag steeeeka när jag kommer hem från skolan. Imorgon blir det ganska soft dag i skola, först Engelska, språk, No, Musik och sen Hemkunskap (bara en lektion med hela klassen och det är engelska, resten är språkgruppen och halvklass)

Min mobil är inne på lagning, och den har varit det i 4:a veckor, och idag så när jag var i stallet så dog min gamla mobil som jag har så länge, så nu har jag typ ingen telefon, och när pappa ringde och frågade när min kommer, så sa dom att den bara hade kommit till verkstaden, inte blivit lagad. :( Jag trodde jag skulle få den till helgen juuuuu. :(

Nu ska jag inte sitta här och ska nog röja lite på mitt rum, för nu är det stökigt igen. haha, jag är sämst på att hålla iordning på mitt rum. :p Men nu ska jag faktiskt försöka hålla liiiite ordning liiiite längre. (A)

Vill tävla just nu, så därför kommer här en bild från div II tävlingen, när det var prisutdelning.
2009-08-20 - 18:42:15
Allmänt - 0 Kommentarer


Ayo!

Nu har jag precis fikat lite, mackor och så gjorde jag glass med värmda jordgubbar (så att dom bli mosiga) skiiiiit gott. :D Nu ska jag gå ut med Ebbot och sen ska jag åka och rida. 

Skolan idag var helt okej, vi gör ju inte så mycket ännu, och på gympan så låg vi typ och solade. ^^ Här är jättefint väder idag, riktigt varmt till och med, så kanske rider ut. :)

Foto: Pappa            -    Redigering: Jag

2009-08-19 - 15:33:12
Allmänt - 0 Kommentarer


Första dagen i 8:an är avklarad.

Nu är första dagen i skolan avklarad, första dagen som åtta, från och med nu måste jag gå upp 6 - halv 7 varje dag. Nu känns det också att hösten har börjat, det har varit kanonfint väder, men kaallt. Nu går det mot mörka tider, och usch. Men som jag skrev i förra inlägget, så har vi fått ett bra schema, och det är väldigt skönt. 

Efter skolan så åkte jag och Sofie till stan, fikade och shoppade lite. Jag köpte en borste med svinborst och en sportbag, för min gamla var väldigt sönder. Jag kan lägga upp bilder på det jag köpte senare. 


En till bild på min fina kusin,   såg nu att den blev liiite mörk i ansiktet , ;/ Jag får redigera om den lite. ;)
2009-08-18 - 18:25:47
Allmänt - 0 Kommentarer


Sista sommarlovsdagen.

Ja, detta var sista sommarlovsdagen, och jag ska snart lägga mig och läsa, för att orka upp klockan 6 imon. >.< Jag är väldigt nöjd med vårat schema, vi har ingen sovmorgon, men våran skola har inte det (skulle vilja ha) men vi slutar innan 3 alla dagar. Väldigt skönt, eftersom jag har en bit att åka, tar en halvtimma ungefär till där bussen stannar, och om vi slutar tre så är jag inte hemma innnan klockan 4, men när det blir mörkt typ vid 4:a, så kan det vara skönt att redan var hemma då, så jag är supernöjd. Vi har ganska korta raster, men oftast så kan det var ganska skönt med inte allt för långa raster. :)



Skriver mer imon när jag har kommit hem från skolan, puss och godnatt! Och ni som fortfarande har sommarlov, njuut!
2009-08-17 - 21:27:21
Allmänt - 2 Kommentarer


Porträttfotografering.


Med min söta kusin, jag stylade och fotade henne. Ni får ett litet smakprov här, kommer nog mer bilder senare, för det blev många fina bilder. :)
2009-08-17 - 19:10:36
Allmänt - 2 Kommentarer


Sjönevads marknad.

Så ser min lilla katt ut just nu , hahaha! :)

Jag har varit på Sjönevads marknad hela dagen, för mamma har sålt mössor där. Det har blåst och så. Men nu har vi precis ätit pizza med mormor och morfar, och jag ska göra ansiktsmask nu, om jag har någon hemma (vilket jag hoppas). Imorgon så ska jag se om min kusin vill komma ner och bli fotad av mig (om du ser detta innan jag hinner fråga så kan du ju svara här :D). Jag vill gärna börja ta mer porträtt, men har aldrig någon att ta på, men så ville hon gärna, så då passar det ju bra. Hoppas bara det blir hyfsat väder isåfall, behöver ju inte vara sol, för bilderna blir ju nästan finare om det är lite sådär mulet, men bara det inte blåser allt för mycket och regnar. Men vi får se om hon kan. Jag bloggar mer imon tror jag, eller kanske kommer något ikväll, vi får väl se! Vad har ni gjort idag då? 

Puss
2009-08-16 - 19:38:24
Allmänt - 3 Kommentarer


Bilderna ifrån tävlingen.

Okej, nu tänkte jag berätta lite om tävlingen, ska försöka få det ganska kortfattat, om det går. Gick upp halv 6-6, åt frukost och packade in allt i bilen, körde till stallet, fixa hästen och lastade henne. När vi kom fram till tävlingsplatsen, anmälde jag mig och pratade lite med folket i laget och tog det lungt, gick igenom program o.s.v. På framridningen så gick det helt okej, men efter en stund så säger Emma (min syster som hjälper mig väldigt mycket före, under och efter tävlingen, tack för allt hjälp) att tränset gått sönder. FAN! Tänkte vi båda, men en väldigt snäll kompis i laget som precis hade ridit lånade ut sitt träns, (TACK så jättemycket Louice). Det programmet gick sådär, hon var spänd och väldigt seg, men vi skrapade ihop 64% och jag är jättenöjd med det. Kom delad 5:a och precis utanför placering. Sen var det några timmar tills nästa klass, så jag åt, vilade, tittade på dom andra, gick igenom program, åt igen, vilade och sen lastade vi ut och det var dags igen. Då kändes hon jättebra, och på banan blev hon inte spänd och ganska pigg, så det var bra. Hon kändes bra genom helt programet, förutom i en halt, då hon ryggade (hon har ju ridit program där det är ryggnign, så hon tror att det ska vara det) och så gjorde jag två missar som drog ner lite på poängen, men jag är superduper nöjd med den ritten, för den kändes skitbra, och jag fick 66,56% och kom 2:a, av 17, så jag är jäääättenöjd. Sen var det laget också, och vi kom 2:a, av 12 stycken lag, HKRK är ju bara sååå bra, (y) ;D haha! Louice, Rebecka och Ellen, ni var skitduktiga allihopa! Och nästa gång vinner vi! haha.

Kort sammanfattning av dagen, för er som inte orkade läsa: Första klassen, delad 5:e plats på 64%, precis utanför placering, Anda klassen (lagklassen) 2:a placering på 66,65% och laget kom 2:a av 12 lag. HKRK!



Min syster Emma, Jag och Pandora på framridningen.

Jag och Pandan inne på banan.

Ellen Goiting, Jag, Rebecka Good, Louice Axelsson och lagledare Karina Axelsson. HKRK!
2009-08-15 - 22:21:09
Allmänt - 3 Kommentarer


Tävling med laget.


Bilden är inte så bra, men det kommer en hel drös (tror jag) med bilder senare ikväll.

Jag har varit och tävlat hela dagen, med laget. När vi hade lämnat hästen så åkte vi till Sjönevad markand en liten stund och nu så ska vi gå till mormor och morfar och äta grillat. Men jag skriver resultat och så från dagen direkt när jag kommer hem, ville bara säga att jag lever! Någon som kan gissa på ett ungefär hur det gick? ^^ hahaha.
2009-08-15 - 19:01:03
Allmänt - 0 Kommentarer


Osis+ Dust it.

Jag har varit och klippt mig idag, men klippte bara de slitna topparna, men det blev ganska kort ändå, :( Men jag ska spara ut till långt nu tror jag, någon som har något tips på hur man gör för att slita det så lite som möjligt? :)

Jag köpte också en sån här...

Osis+ Dust it. (Bilden är lånad härifrån)
Jag har testat det nu, och jag tycker det är jättebra, och det sliter ju inte på håret så mycket. Fast det var ganska dyrt, så vi får hoppas att det är bra! ;)

Om en stund ska jag åka och rida lektion, sen ska vi fixa allt inför tävlingen som är imorgon. Jag kan programen, och det är ju tur, hahahah, så det ska säkert gå bra (får vi hoppas). Ett lycka till kanske? (a)
2009-08-14 - 13:32:23
Allmänt - 3 Kommentarer


Bilder från Diggiloo.

Jag har inte hunnit eller orkat blogga idag, har varit så himla trött och så har jag ridit, sen när jag kom hem så åskade det, så då kunde jag inte ha på internet. Men nu så. Bilderna från igår är det som kommer upp. Jag hade med min "lilla" kamera, så ja, bilderna blev inte precis världsbäst, men ni får se dom iallafall. 




Ja, där var bilderna, :) Jag tycker nog dom bästa artisterna var Molly, Brolle, Sara Löfgren och Thomas Pettersson. ;) Vi hade kanonfint väder hela första delen och även i pausen, men i andra så kom regnet, och det bara vräkte ner så det kändes som man hade pissat på sig, och man var helt dygnsur, usch. Men allt utom vädret var väldigt bra. :D
2009-08-13 - 19:08:11
Allmänt - 0 Kommentarer


Hinner inte blogga så mycket idag.


Bilden är ifrån måndagskväll, när vi firade Fille. Vi bjuder på bilden, ;) 

Jag ska snart åka och rida, så jag hinner inte skriva så mycket här. Men jag skriver nog mer när jag har ridit. 
Ikväll ska vi på diggiloo som jag skrev igår, det blir säkert jätteroligt. Men skriver mer senare somsagt, ha det bra. Puss!


2009-08-12 - 14:27:55
Allmänt - 2 Kommentarer


Gårdagens outfit.


Tunika - Turkiet
Tights/Leggings - Skräddargården
Cardigan - GinaTricot
Skor - Vet inte
Väska - Turkiet
Plånbok - Dinväska (tror jag)

Bilden är väldigt dålig, och blixt i kamera, det är inte bra, haha! ;)
2009-08-11 - 21:48:14
Allmänt - 2 Kommentarer


Bloggen har inte fungerat idag.



Min blogg har inte funkat idag, eller jag har inte kunnat logga in, ;s Men nu så gick det. :)

Idag har jag inte gjort så jättemycket, sovit, fixat, laddat in bilder i datorn, och nu ikväll har jag ridit, och nu ska jag fixa lite med en sak. ;)

Men jag ska bli bättre på att uppdatera också nu (fast idag var det ju inte mitt fel, ^^) Men jag ska göra rätt mycket denna veckan...

Onsdag: Rida, Diggiloo på kvällen
Torsdag: Rida, kanske fota
Fredag: Rida Lektion, Fixa allt inför tävlingen
Lördag: Tävla Pandan :D     Ett litet lycka till kanske? (a)
Söndag: Hjälpa mamma att sälja på Sjönevad marknad , tjäna pengar! 

... Men jag ska ändå försöka blogga mycket, och fota mycket som jag kan lägga upp här på bloggen. :D

Det blev visst ett långt inlägg, utan bild >.<  Men nu ska jag fixa en sak och sen ska jag lägga mig och läsa, Godnatt sötnosar. :)
2009-08-11 - 21:38:11
Allmänt - 0 Kommentarer


Grattis Felicia!

Kvällen blev riktigt lyckad. Jag och 3 av mina närmsta kompisar, fixade en kväll åt vår andra kompis som fyller år idag. Vi överraskade henne, så först hämtade jag och pappa henne hemma hos hon, och så hade jag sagt att vi skulle till stranden och bada, så hon hade med badkläder, men sen släppte pappa av oss i stan, och när vi gick in i gallerian så stod dom andra tjejerna där, och så gick vi till banken och badade i deras pool. När vi började frysa så gjorde vi ansiktsmasker och åt chips, och sen duschade vi och gick och åt pizza (och vissa åt kebabtallrik). Vi skrattade så sjukt mycket. Men sen gick två av tjejernas buss, så då kom pappa och hämtade oss. Riktigt rolig kväll, tack tjejerna! <3

Måste ju självklart säga : GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN, FELICIA! :D<3 


2009-08-10 - 22:51:14
Allmänt - 0 Kommentarer


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, efter en mysig, rolig och bra helt i min farmor och farfars stuga. Första natten sov jag där med min kompis Sofie, och andra natten sov jag där med min kusin Sara, tack tjejer! :)

Nu sitter jag och ska fixa en sak, som ni inte får veta vad det är ännu, men ni kommer få veta. Jag har precis ätit och duschat, gjort hårinpackning och så. :)

Jag har inte kunnat skriva i helgen ju, och det märks på statistiken. Men men , inget jag kan göra åt. ;)

Skriver mer senare, puss!                Vad har ni gjort i helgen? 



2009-08-10 - 14:55:25
Allmänt - 2 Kommentarer


Jag lever.

Ingen bild i detta inlägget heller, men sitter på farmor och farfars dator. Kan inte internetlösenordet och vet inte hur jag kan få reda på det, för farmor och farfar vet inte det heller. ;)

Jag väntar nu på att sofie ska komma, men tror inte att hon kommer på några timmar, men jag får väl se vad jag kan hitta på undertiden. :)

Tänkte bara skriva så att ni vet att jag lever, höhö. ^^ 
Tack för en ny prenumerant, hoppas du ska gilla bloggen, gör som henne/honom - lägg till mig på bloglovin' .
2009-08-08 - 13:56:54
Allmänt - 0 Kommentarer


Sov gott sötisar!

Nu ska jag sova, för imon ska jag upp tidigt och åka till farmor och farfar, ska nog vara där hela helgen, sola och bada och så! :) Men jag skriver mer när jag har kommit dit!

Och ja, jag kom med i Div II laget här i halland, riktigt roligt, så nu blir det plugga program och hårdträning! ;D

Godnatt, Sov gott, dröm sött! :*
2009-08-07 - 22:48:27
Allmänt - 0 Kommentarer


Stranden idag!

Bilden är tagen typ i början av sommaren, och vi är väldigt oseriösa!

Nu ska jag snart äta, och sen ska jag och Sofie (på bilden, till -> höger) cykla till stranden och bada och sola och så. :) Skriver mer ikväll, för nu ska jag fixa lite saker och så! :) Puss
2009-08-07 - 11:44:44
Allmänt - 1 Kommentarer


Ebbot, våran hund!

Bilden tog jag igår, med det nya objektivet. Kommentera vad ni tycker! :)

Jag har precis kommit hem från ridningen, vi red ut en långrunda, jag och Ulrika, hon red på Ronja, en häst som inte rids annars, så hon tyckte det var kul att komma ut. Nu har jag ätit och pratat lite med Sofie, hahaha, mycket skratt. Imon ska jag och hon cykla till stranden och sola och bada och så, mysigt. :)


Har ni haft en bra dag? :)

Update: Besöksräknaren funkar ju inte , det är ju minus 10 (minst 10) hela tiden, ;o  någon som vet varför? Det är iaf det om man går in på blogg.se statistiken, ;o
2009-08-06 - 22:42:59
Allmänt - 2 Kommentarer


Färg / Svartvit

Lite dålig kalité, men vilken är bäst? Färg eller svartvit, Svartvit eller färg? Kommentera vad du tycker.

Idag har jag mest legat ute och solat, solat, solat. Väldigt skönt att sommarvädret är tillbaka. Nu ikväll ska jag rida, men får vänta lite tills det har blivit lite svalare. :)

Vad har ni gjort idag? Solat?
2009-08-06 - 17:19:52
Allmänt - 3 Kommentarer


Fototävling!

Jag är med och tävlar i fototävlingen "Din bästa semesterbild" hos Jakob Andersson, priserna i tävlingen är sponsrade av Fotofyndet - fototillbehör du inte har råd att vara utan  och första pris är ett presentkort värde 400:- på valfria fotoprylar hos fotofyndet.se, även de som kommer tvåa och trea kommer att vinna pris. Vill du också vara med och tävla? Klicka då in här och läs mer om tävlingen!
2009-08-05 - 23:29:00
Allmänt - 0 Kommentarer


Motljus.




Jag och pappa var ute och gick med hunden precis, och självklart testade jag det nya objektivet. Funkade bra. Lekte lite i motljus, och själv tycker jag faktiskt bilderna blev ganska fina. Vad tycker ni? :)

Kan ni inte komma med några förslag på vad jag kan göra bättre med bloggen, vad jag kan skriva om, vad jag ska göra för "tips-inlägg", vad ni vill se för bilder? Det är ni som kan göra bloggen bättre. Så snälla, kommentera vad ni tycker. (a)

Imorgon om det är fint väder, så ska jag nog ligga ute och steka i solen, så himla skönt om detta vädret ska fortsätta nu sista tiden på sommarlovet. :)  Nej, nu ska jag nog fixa mig för läggdags och lägga mig och läsa lite. Godnatt.
2009-08-05 - 22:55:16
Allmänt - 0 Kommentarer


Nytt smidigt objektiv!

Jag och pappa var och köpte ett nytt objektiv, eller egentligen så köpte vi det i måndags, men så gick det sönder efter vi typ tagit 20 testbilder, så vi fick byta det. Det är tar väldigt fina och skarpa bilder, perfekt till porträtt men det är dock lite plastigt. Men det ska säkert bli bra. :)  


Bilden är lånad härifrån! 
2009-08-05 - 22:32:41
Allmänt - 0 Kommentarer


Bebisbilder.

Idag har vi haft lite gäster, mammas kusin och hennes kille, dotter och hund. Deras hund och våran hund busade och sprang runt här i trädgården med världens tubrofart, haha. Jag fotade deras dotter lite också, och hon gjorde en hel del grimarser som ni ser på bilden här nere. ^^



Jag och pappa ska kanske iväg och fixa en sak nu snart, men det är inte helt säkert. :)

Jag undrar om det är någon som kan hjälpa mig lite med min bloggdesign? Adda isåfall: [email protected]       , skulle vart jättesnällt! 

bloglovinbloglovin bloglovin bloglovinbloglovin
2009-08-05 - 17:32:53
Allmänt - 0 Kommentarer


Idag köpte jag...


Det är verkligen världens skönaste ridhjälm, men nu är jag ett antal tusen fattigare, men so what, jag har världens skönaste ridhjälm. (y) 

Nu tänkte jag fixa lite med bloggen, se om jag kan få ordning på den, och så tittar jag på hajen 3, fast slötittar bara. ;)

Vad har ni gjort idag?  Pussar
2009-08-04 - 21:08:37
Allmänt - 4 Kommentarer


Besöksrekod igår.

Nu ska jag och mamma iväg och göra lite ärenden. 
Skriver mera när jag kommer hem. 

Glöm inte rösta på mig här. Jag är nr 4. :)


Måste också bara säga att jag hade besöksrekod igår, 73 besökare, TACK! <3
Klicka här för att lägga till mig på bloglovin så att ni inte tappar bort mig.
2009-08-04 - 12:48:10
Allmänt - 0 Kommentarer


Lite shopping har det blivit.


Saker som jag köpte idag, ett par örhängen och 3 böcker, twilight, i pocket. Sen köpte jag också hårfärg och ett påslakan, och några mer småsaker, men det blev inte så jättemycket.

Det var mysigt i stan, med två av mina kompisar, Anna och Linnéa. Vi fikade och gick lite i affärer. Har inte träffat dom på hela sommarlovet, eller jo Anna har jag träffat en gång, så dom var väldigt sakande och det var kul att träffa er tjejer! :)

Gå gärna in på Josefines blogg och rösta på mig i hennes tävling, jag är nummer 4. Skulle bli väldigt glad isåfall! :)
2009-08-03 - 22:26:43
Allmänt - 2 Kommentarer


Jag hatar vädret!

Nu måste jag skynda mig, ska iväg till stan med några kompisar, fika och gå i affärer. Mysigt! Ikväll ska jag nog till Gekås med mamma och Emma, tror inte pappa följer med, men kanske. ;) 

Jag tar med lilla kameran till stan, så det kanske kommer upp lite bilder senare ikväll. :)

Jag hatar verkligen värdet också, jag vaknade imorse, klockan halv 7, av att det åskade sjukt mycket, och spöregnade. Jag gick ner och la mig hos Ebbot för han var nog lite rädd. Sen så ställde jag klockan på 9, men vaknade halv 11. Inte bra!

Men nu måste jag gå! :) Pusshej,            Vad ska ni göra idag?
2009-08-03 - 13:44:05
Allmänt - 1 Kommentarer


McFlurry Marrängswiss



Nu är jag hemma, har ätit thaimat och kollat bloglovin', så nu tänkte jag lägga mig i min underbara säng och kolla på någon gammal film, haha. Vi får se vilken det blir. :)

Idag åt jag också McFlurry Marrängswiss på Mcdonalds , och den var faktiskt väldigt god, haha. ^^

Imorgon får vi se vad som händer, men jag kanske ska vara med en kompis, som jag bara träffat 1 enda gång på lovet, och då så gick vi på stranden och pratade typ en halv timma, ;o     jag saknar alla sjukt mycket, men tänkte se till att träffa mer folk nu den sista tiden på lovet, får se hur det går med det. Sommarlovet har iallafall gått vääldigt fort, och börjar nu lida mot sitt slut, men jag hoppas på fint väder, så ska jag ta vara på sista tiden av lovet. (y) 

Men jag skriver mer senare ikväll eller imon. Om jag inte skriver mer ikväll, så kan jag ju passa på att säga Godnatt på er!


Är du ny läsare? Om du inte vill tappa bort mig och min blogg, så klicka här!

2009-08-02 - 21:06:06
Allmänt - 1 Kommentarer


Dressyrtävling!

BILDEN JAG TÄNKTE LADDA UPP GÅR INTE ATT LADDA UPP. SKIT OCKSÅ!!!!!!

Nu åker jag på tävling med min syster. Har inget att skriva om just nu, och hinner inte heller, men jag skriver mer ikväll. Kommer också bilder!

Lycka till syster! <3
2009-08-02 - 09:52:54
Allmänt - 1 Kommentarer


Frågor till er.

Kvalitén på bilderna blir urdålig när man laddar upp dom på blogg.se , någon mer som tycker det?

Idag har jag varit lite med Nathalie, som jag sa innan, vi fotade lite. Jag har också grejjat lite med bloggen, men inte fått det att funka men jag fixar klart det ikväll eller någon annan dag här framöver. 

Nu vill jag att ni kommenterar vad ni ...
1. Vill se mer av i bloggen?
2. Vad ni tycker kan bli bättre med bloggen?
3. Vill ni ha någon tävling? isåfall, förslag på någon? :)
2009-08-01 - 18:03:01
Allmänt - 0 Kommentarer


Passa-hunden-dag idag!


Bilden är tagen i Turkiet 2008. 

Idag är det lite bättre väder ute, fast det blåser lite. Jag ska alldeles strax gå ut med hunden, får se om det blir en långrunda eller en lite kortare. Jag skulle egentligen varit på tävling idag, min syster tävlar, men så har våran hund blivit sjuk, så jag måste vara hemma och passa honom för mamma jobbar och pappa är med Emma på tävling. Men om han blir frisk (eller iallafall bättre) så ska jag nog följa med imorgon, för det är en meeting, så hon tävlar hela helgen. Vi får se hur det blir! Men Nathalie kommer till mig typ halv 2 och är här till typ 4, så jag slipper vara ensam heeeela dagen. TACK! :D Haha. Vi får väl se vad vi hittar på, men kan tro att vi ska fota, så det kanske kommer upp bilder senare, fram mot kvällningen. Jag har suttit och grejat lite med bloggen också, inget som syns ännu, för jag har inte riktigt fått det att sitta på rätt plats, men det kommer nog snart. 

Men nu måste jag gå ut med hunden, haha, pussar!
2009-08-01 - 10:37:36
Allmänt - 2 Kommentarer


RSS 2.0