Just det, bloggen!

Har faktiskt lämnat bloggen helt bakom mig nu i jul, då jag velat umgås med familj och släkt så mycket som möjligt.

Julafton var riktigt bra och precis som en julafton ska vara - vit, bra sällskap, god mat, klappar och allmänt mysig. Började med brunch hos mormor och morfar, efter det fika och paketöppning vid Kalle Ankas jul. På kvällen var vi hos kusinerna med familjen, mormor, morfar, farmor farfar, kusiner+familj och kusinens pojkvän. Kanonbra! Där hade vi också lite paketöppning och även julklappsspel.

Igår hade vi julbord hos farmor och farfar med farfars sida av släkten, även där julklappsspel.

Idag har jag och mamma haft en riktig mysdag i göteborg med massa shopping. Hittade både klännig och skor till nyår, en liten handväska, lite andra kläder och smycken. Kanske kommer upp bilder på det imon eller något sånt.
Jag är riktigt nöjd med denna helgen, och nu väntar en skitbra nyårsafton!

Hoppas ni har haft det lika bra som mig i julen!
2010-12-26 - 20:55:54
Dagbok - 1 Kommentarer


Jul, jul, strålande jul

Idag har jag och mamma haft en liten förbereda-inför-julen-dag här hemma. Jag har klätt granen, och så fick jag även en liten gran till mitt rum av mormor och morfar, som jag ocskå har klätt. Jag har slått in julklappar, dock inte alla, resten fixar jag imorgon. Jag har julstädat rummet (julstäda = storstäda + julpynta). Jag har hjälpt mamma med lite pynt och fix, då hon inte kan göra så mycket med en arm. Nu ska jag lägga mig och titta på någon film eller någon gammal julkalender, och sen sova så jag orkar upp imorgon och kan fixa resten.

Min söta, lilla gran med lite paket under.


Ett litet paket!

 

Julgranskula i granen.  Ser ni mig? ;)

2010-12-22 - 23:18:51
Dagbok - 0 Kommentarer


Jobb på julkonsert

Igår, på kvällen, så jobbade jag. Det var julkonsert i Falkhallen och jag var där för att fota. Vet inte riktigt om jag berättat det så mycket, men jag har fått sommarjobb som fotograf, så hela sommaren så ska jag fota artister och såklart även publik på Vallarna, och så ville dom att jag skulle fota igår. Jag är riktigt glad, för det är ett så jädra roligt jobb, och det är verkligen inte många som får chans till ett fotografjobb vid femton års ålder, så jag är verkligen glad.

Här kommer iallafall ett litet smakprov på det jag fotade igår.

 

 

 

© Inget får kopieras, Foto: Tilda Johansson

2010-12-17 - 20:20:29
Porträtt - 3 Kommentarer


Elevens val

Just nu sitter jag i ett klassrum och har elevens val. Det snöar och blåser ute. Jag hade Luciaträning innan, men eftersom lucia är slut så har vi läxläsning nu, men våra läxor är slut, eller har den sista tills idag, men har redan gjort den, så jag tänkte att jag kunde blogga. Och eftersom läxorna är slut, och detta är våran sista riktiga dag i skolan, så kommer det ju antagligen bli väldigt mycket mer bloggande. Bra va?
Imorgon har vi innebandy, volleyboll och fotboll, alla niorna ska möta varandra, och på måndag är det pysseldag och på tisdag slutar vi. Det ska bli riktigt skönt att få jullov, helt underbart!

Foto: Jag, förra året.  Mysiga, mysiga vinter!

2010-12-16 - 09:57:59
Dagbok - 2 Kommentarer


Lucia

foto
Idag är det lucia. Så himla mysigt. Haft luciatåg i skolan, de 9or som ville vara med fick vara med, så vi har tränat varje torsdag och några dagar till i veckan.
Står i cafét idag, och det är faktiskt riktigt gött. Tre riktiga skoldagar kvar innan jullovet!
Hoppas ni har en mysig lucia, för det har jag! Puss
2010-12-13 - 12:26:20
Dagbok - 4 Kommentarer


Önskelista 2010

Jag satt och fixade ihop en liten önskelista, så tänkte att jag kunde lägga upp den här. Jag visste ingenting som jag önskade mig, men satt och tittade lite här och var, och kom då på en del saker.

Det är ingen speciell ordning eller så.

 

1. Platt-tv

2. Kamera Canon EOS 550D eller 7D, höhö, dream on baby... Kameratillbehör

3. Solsemester

4. Smycken

5. Pengar

6. Smyckesträd

7. Shoppingdag

8. Smink

9. Sminkborstar

 

Det är vad jag kommit på än så länge, men kanske fyller på, vem vet! ;)

Ni som inte kommit på vad ni ska önska er kanske kommer på något nu. Åh vad jag längtar till julen!

2010-12-12 - 13:56:58
Tilda själv - 2 Kommentarer


Next: Sex and the city

Nu går Sex and the city på 4:an. Perfekt en lördagskväll som denna, då jag ändå tänkte ha lite filmkväll, och har börjat kvällen med lite julfilm.

Lånad bild

2010-12-11 - 21:35:25
Musik & Film - 0 Kommentarer


Längtan till jullovet

Jag längtar riktigt mycket till jullovet nu. Denna veckan har jag suttit och pluggat/gjort en sak till klassen varje kväll i flera, flera timmar, gått och lagt mig sent, och knappt orkar upp på morgonen dagen efter. Imorgon sätts betyget, och jag har fortfarande två saker kvar som måste göras, plus den saken till klassen (ett annonsblad som vi tjänar pengar på, och jag och pappa gör alla annonser).

Nästa vecka är det inte alls lika mycket i skolan. På måndag är det lucia, och på fredag har vi någon idrottsdag, alla 9:or tävlar mot varanda i Innebandy, fotboll och volleyboll. Ska iallafall bli skönt att få några veckor lov.

Nu ska jag fortsätta med plugget och annonsbladet så att jag blir klar med det någon gång, och kan sova gott inatt!

Ska försöka blogga lite mer när jag inte har mer än fullt upp varje dag, så antagligen blir det bättre bloggning från och med helgen, förhoppningsvis! ;)
2010-12-09 - 20:26:10
Dagbok - 0 Kommentarer


Mysiga vinter!

Foto: Anders Johansson

Jag tycker faktiskt vintern är väldigt mysigt, i alla fall när det är snö ute. Så himla mysigt och roligt att rida i snön, busa med hunden (Han älskar!! snön) och att sitta inne och titta på film, och när man tittar ut så är det fullt medsnö. Jag gillar det, men måste ändå säga att efter jul och nyår, hade jag önskat att sommaren kom.

 

Jaja, nog tjatat om det. Ikväll blir det klassfest med min härliga klass, ska bli riktigt kul. Så nu måste jag gå och duscha och börja leta kläder (alltid ute i sista stunden, jag vet) och sen fixa mig lite.

 

Hoppas ni får en riktigt bra kväll, för det ska jag ha. Puss

2010-12-04 - 15:07:24
Dagbok - 3 Kommentarer


RSS 2.0