Don't you worry child

Haft en superbra jul verkligen. Har inte orkat blogga bara.

Igår jobbade jag hela dagen, sen tog jag, Jennie och Elinor tåget till Varberg och kollade bio, tillbaka till Fbg och åt pizza och sen hem.

Nu ska jag snart ut i stallet och fixa lite där, sen direkt in i duschen, fixa mig och åka till Fbg och möta upp Elinor, Maja och Jennie och kolla fotboll, sen hem till Jennie efter det! Blir nog super!

2012-12-28 - 15:02:00
- 0 Kommentarer


God jul

Ätit julfrukost, julmiddag och julfika.. Bara massa mat! Nu väntar vi på Kalle Ankas jul och sen blir det julbord och julklappar ikväll. Älskar julen, så mysigt!

Hoppas ni får en mysig och bra julafton!

2012-12-24 - 14:52:12
- 0 Kommentarer


Dan före dan

Julfrukost framför grinchen, perfekt start på dagen.

Nu ska jag byta om till varma gosiga kläder och gå ut i stallet. Ska rida och julstäda lite i stallet och sadelkammaren. Efter det ska jag slå in de sista julklapparna och Storstäda mitt hus. Skulle gjort det igår, men hann inte, så det är bara att sätta fart, för sen ska jag spendera kvällen framför tvn med familjen, som alltid dagen innan julafton!

2012-12-23 - 12:39:55
- 0 Kommentarer


The best time of the year

Äntligen jullov! Behövde jag verkligen, har haft så mycket att göra och varit så stressad, men nu ska det nog bli bättre.

Hade avslutning i torsdags, körde halkan igår (vilket var sjukt kul) och bakade lite julgodis, och idag har jag handlat de sista julklapparna och julfixat lite här hemma.

Hjälpte mamma med att klä granen, och självklart måste jag ju ha en gran i min lilla lya också, så det fixade jag och har klätt den med. Har också börjat att slå in julklapparna, men får fortsätta imon för jag är riktigt trött, så lägger mig i sängen och kollar på någon mysig julfilm nu!

2012-12-22 - 23:47:49
- 1 Kommentarer


Lääängtar

Har precis haft körlektion i snön, men de gick bra de med. Innan de så har jag jobbat hela dagen, skönt med lite extra pengar.

Sitter nu och väntar på att mamma ska sluta jobba så vi kan åka hem, för har plugg jag måste göra och så kommer Hovslagaren.

Tur man har saker att längta till så att man orkar med denna kylan och allt som ska göras...


2012-12-11 - 16:53:41
- 0 Kommentarer


Mysig helg

Jag har inte kunnat komma in på blogg.se på hela helgen, så har inte kunnat blogga.

Men jag har iallafall haft en supermysig helg i Varberg med Annie. Bodde i min systers hus och passade hennes hund eftersom hon var i Skåne. Mysiga frukostar, promenader vid havet, bio, ätit god mat, kollat filmer och bara tagit det lugnt och vilat upp mig eftersom jag var/är sjuk.

Imorgon ska jag jobba hela dagen, och sen har jag körlektion, så ska snart gå och lägga mig och kolla lite tv och sova så att jag inte är allt för trött!



2012-12-10 - 20:41:38
- 0 Kommentarer


Filmmys och snö

Natten till tisdag så fick jag världens förkylning, helt plötsligt.. Konstigt hur fort det verkligen gick! Men idag är jag lite bättre, så hoppas på att kunna gå till skolan imorgon.

Har spenderat den mesta tiden i sängen och soffan och bara kollat film och vilat. Just nu ligger jag och dricker en stoor moccalatte och kollar på ensam hemma 2, och utomhus är det fullt med snö, snacka om julkänslor!

2012-12-06 - 13:49:44
- 0 Kommentarer


Brrrr

Kom nyss hem från skolan, som var helt ok faktiskt, tack vare min Goa klass!

Gjorde en god moccalatte nu för att orka gå ut i stallet och rida, inte överdrivet sugen på det just nu med tanke på all snö. Menmen!



2012-12-03 - 15:47:15
- 0 Kommentarer


RSS 2.0