Ny vecka, nya tag

Imorgon är det måndag, alltså ny vecka och nya tag. Ska till tandregleringen imorgon med, (vilket jag inte visste, fick ett sms nu). Tror jag ska ta väck tandställningen som sitter i gommen, och även spänna både uppe och nere.

Jag tränade idag, ficken genomgång av allt, och så gjorde han upp ett schema som jag ska följa varje gång jag tränar. Var faktiskt riktigt bra att få en liten genomgång på allt, så att man gör det rätt.

Nu har vi ätit pizza, och jag ligger i min säng med tända ljus och tittar på sista avsnittet av One tree hill, som är riktigt jäkla bra! Haha!


Nu ska jag titta klart, och sen sova. Hörs imorgon, Godnatt!
2010-01-31 - 21:12:44
Dagbok - 0 Kommentarer


Söndag igen

Gud vad veckorna går fort. Imorgon har jag varit 15 i en hel vecka, känns verkligen inte som det.

Jag ska strax åka till stallet och rida, tror det blir ridhuset, för det är inte så kul väder idag. Om det är ledigt ska jag nog hoppa. Ska nog ta med kameran, så det kanske kommer upp bilder! :)

Efter jag har varit i stallet, så ska jag in och träna, för pappa ska få en typ visning på allt, och då ska jag följa med så jag får en visning samtidigt, och så gör dom ett schema på vad man ska göra (hoppas jag också kan få ett ^^)


© Foto: Anders Johansson , På bild: Tilda Johansson, Runnbäckens Solstråle
Bilden är från i våras, jag längtar till våren/sommaren


Jag uppdaterar mer senare, pusshej!
2010-01-31 - 13:20:00
Dagbok - 0 Kommentarer


Sommaren med Göran

Bild lånad härifrån

Igår tittade jag som sagt på "Sommaren med Göran". Jag tänkte göra en liten recension om vad den handlar om (recensionen är lånad här)och vad jag tyckte och lite sånt.

Handling:
Sommaren har knappt börjat när Göran blir dumpad av sin flickvän. Han ligger rejält efter på jobbet och inkassobreven faller som höstlöv i tamburen. Alla ska dessutom till Doddes midsommarfest på hans lyxiga sommarställe på västkusten. Alla utom Göran. Görans kompis Alex är förstås bjuden men han måste vakta sin flickväns nakenhund Tingeling under midsommarhelgen. Efter lite övertalning seglar i alla fall Göran, Alex och Tingeling ut i skärgården mot Doddes sommarställe. En våt svensk midsommarhistoria tar sin början med jakten på den stora kärleken som lurar någonstans i vassen.

Vad tycker Tilda?
Jag tycker det var en bra film med lite humor och lite kärlek.  Alla ni som gillar romantiska komdedier, ni kan verkligen se den.

Betyg: 1 2 3 4
4/5

2010-01-30 - 18:38:55
Dagbok - 1 Kommentarer


Film-mys med.. nyttigheter?

Haha, rubriken stämmer, allt förutom nyttigheter. (a) Dipp och chips kanske inte är så nyttigt trots allt). Fast chips är ju potatis, och dipp är ju typ med grönsaker (lök, paprika och allt sånt vad det nu är) så vi låtsas att det är nyttigt. ;) Fast i och för sig så har jag ju varit duktig och tränat, så måste unna mig lite gottigt.

Nu tjatar jag bara en massa.. Jag ska iallafall titta på Sommaren med Göran, men innan det ska jag duscha, och sen ska jag lägga mig och titta på den och sen en film till om jag inte somnat, och bara titta på film tills jag somnar. UNDERBART!

Jag kommer skriva mer om filmen senare, så ni får veta vad jag tycker. Det är en "gammal" (från i somras) film, så det är säkert en hel del som sett den kan jag gissa!? Vad tycker ni om den?


"Puss & Kram så länge
2010-01-29 - 20:58:52
Dagbok - 0 Kommentarer


Ipod, Iphone, Mac...


Bild lånad från Apples hemsida

... Och nu ipad. Jag tycker den är riktigt cool, haha. Blandning mellan Ipod, Iphone och mac (datorerna). Den är inte så stor för att vara en dator, men om man andvänder datorn för att surfa och sånt mest, så är den ju kanon. Och det finns ju riktigt många apps ocks!

Jag trodde den var väldigt dyr först, men det är den tydligen inte, den kostar ungefär 5000-6000.


Vad tycker ni om Ipad?
2010-01-29 - 20:26:03
Dagbok - 0 Kommentarer


Kladdig kaka

Sitter i hemkunskapen nu, ska ha teori, men hon tyckte synd om oss, så vi bakade kladdkaka att ha medans hon pratar och vi skriver. ;)

Jag hann inte uppdatera igår, för dirkekt efter skolan så åkte jag till stallet, och red ut, mysigt. Sen åkte jag direkt på dans med Sara, på friskis och svettis, var kul, men måste nog gå ganska många gånger för att ens hänga med i dansen.

Jag uppdaterar när jag kommer hem från skolan.


Pusss
2010-01-29 - 10:40:27
Dagbok - 0 Kommentarer


Brr, vad kallt det är ute!

Ja, det är snöstorm ute, och snöar mycket. Har kommit typ 20 cm, och det är ganska mycket för att vara här. Och det fryser på vägen direkt, och det blåser så det är inte direkt något kul väder ute.

Själv tycker jag det är ganska mysig, eftersom jag ligger i sängen med filt och täcke och massor av kuddar (för att vara exakt, nio kuddar) och levande ljus, precis som innan, och har pluggat klart, kan alla glosor, och har tränat lite på spanskan och lite på matte. Jag känner mig nöjd.

Imon så ska jag till skolan, eftersom jag mår bättre nu. Men man kan ju hoppas att inte bussen kan köra, (haha!). På eftermiddagen så ska jag nog rida eller träna, eller bara plugga, eftersom det är spanskaprov på Fredag. ^

© Tilda Johansson

Bilden är dålig, för den är tagen med webbkameran, och jag är syns i bakgrunden och ser jättetrött ut, vilket jag faktiskt är! ;) Men ni ser iallafall hur naglarna ser ut.

 

Skriver mer imorgon, Puss & Godnatt

2010-01-27 - 20:55:34
Dagbok - 0 Kommentarer


Dagens bästa...

... Är helt klart min säng! Jag har tillbringat min dag i sängen, tillsammans med min gosiga filt, mitt täcke, min mattebok och glosboken.se (datorn), one tree hill och levande ljus (med doft).

Varför jag inte har varit i skolan var för att jag hade jätteont i huvudet när jag vaknade och var knappt levande (trött) och kände mig verkligen inte bra, så stannade hemma från skolan och sov, (har varit uppe sent två dagar i rad) och det var nog brist på sömn, för nu mår jag bättre.

Jag ska fortsätta plugga, och sen när jag är klar med det ska jag bara titta på film. :)


pics

Just det, naglarna igår, det var roligt att följa med, och jag fick vita långa toppar, Anna-Karin (faster) gjorde ena handen, och Helen gjorde ena andra. Den första (A-K's) blev bäst tycker jag. Tack för att jag fick följa med. :)
2010-01-27 - 14:44:22
Dagbok - 0 Kommentarer


Dags för Manikyr

Nu har jag kommit hem, och ska åka till Göteborg nu med min Faster, min kusin och mamma. Som jag skrev i detta inlägg förra veckan, så ska min Faster göra manikyr på oss (på hennes skola). Ska bli roligt.


Bilden är lånad & för att komma till länken så klicka på bilden!

Jag kanske tar med kameran, och då får ni självklart se bilder senare. :)
2010-01-26 - 13:52:22
Dagbok - 1 Kommentarer


Vad är det för nå'n dag...

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är ...


© Tilda Johansson,   gammal oredigerad bild.

TILDAS födesledag, Hurra! Hurra! Hurra! :D

Haha, jag ville bara säga att jag har haft en bra dag hitills, och den kommer bara bli bättre tror jag. Men jag hinner inte blogga just nu, för nu ska jag städa iordning lite här hemma så mycket jag hinner, sen blir det barngympa och sen ska vi fira mig här hemma. :) God mat, paket och allmänt trevligt tror jag, :D


Tack för alla gratulationer, ni är så fina allihopa! :)
2010-01-25 - 16:25:29
Dagbok - 1 Kommentarer


En varm, mysig brasa

© Tilda Johansson

 

Nu är det bara typ tre timmar kvar, tills jag är 15 år. Kan inte fatta det, haha! Shit, det är ju läskigt. Nu är jag 14, om några timmar är jag 15. ;) Haha! :)

 

Sitter och pluggar spanska, har pluggat jättemycket idag, och lärt mig fem olika gloslistor, som är lite olika många glosor i varje, men som mest typ 40 stycken. Har också skrivit en text på spanska, och räkneord ch massa annat. Känner mig stolt.

 

Nu ska jag gå och lägga mig. Pappa eller mamma har tänt en brasa på övervåningen, och braskaminen är precis utanför mitt rum så det värmer hela mitt rum, mysigt blir det. Ska lägga mig och läsa eller titta på film, och sen sova så att jag orkar upp imorgon, och äta god frukost och öppna paket. ^^ hahah!

 

Godnatt, Vi hörs när jag är 15 år! ;)

2010-01-24 - 21:17:25
Dagbok - 3 Kommentarer


Plugg hela eftermiddagen

Nu har jag kommit hem från tränigen, riktigt skönt var det! Sprang på löparbandet, och på crosstrainern, rodde på roddmaskinen och så gjorde jag några olika styrketräningar. :)

Har precis ätit en god stor räkmacka, så nu är jag mätt och kan börja plugga. Ska plugga mest Spanska, men också svenska och lite matte. 

2010-01-24 - 17:20:18
Dagbok - 0 Kommentarer


Nu blir det träning

Nu ska jag iväg och träna, skönt!

Jag tror det mest blir löparbandet, crosstrainern, cykeln och roddmaskinen. Sen får vi se, kanske lite styrketräning också. :)

När jag kommer hem så ska jag plugga, plugga och plugga. Och även färga håret! (y)

Bilden är lånad här!
2010-01-24 - 11:07:26
Dagbok - 0 Kommentarer


Jag har det underbart...

... Här är 35 grader varmt, och jag har det underbart! Har solat hela dagen, och ikväll har vi varit ute och ätit på en fin restaurang vid havet.

Nej, det var bara ett önsketänkande! Tyvärr.


© Tilda Johansson

Jag kan bara säga en sak.. Jag saknar Turkiet, sommaren. Jag längtar som bara den, till Turkiet, till sommaren, till stranden, värmen! Gud vad skönt det ska bli.

Bilden fotade jag i Turkiet, en skön kväll. Jag längtar inte alls tillbaka, nejnej.   JAG VILL BARA DIT NUUU!

Satt och kollade igenom massa bilder från i somras. Jag tror inte heller jag är ensam om att längta utomlands, eller till sommaren.

Nu ska jag lägga mig i min säng, här hemma i kalla Sverige, under ett varmt täcke. Imorgon är det träning på Friskis&Svettis på förmiddagen, sen på eftermiddagen kanske ridning, och sen på kvällen ska jag till kyrkan (konfiramtionen). Uppdaterar innan träning tror jag.

buenas noches mi querido, dormir bien y dulce sueño
2010-01-23 - 22:37:59
Dagbok - 0 Kommentarer


Oj, vad glad jag blev!!

När jag loggade in, och tittade på bloggen, såg jag att jag fått två nya besökare, bara idag. :) Hoppas ni ska gilla bloggen, och att ni andra som klickar in på bloggen, och gillar bloggen, klickar på ikonerna nedanför, och följer bloggen, precis som 38 andra! ;)

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin


Två nya prenumeranter, är inte mycket, men för en liten blogg som min, så tycker jag det är jättekul för varje ny besökare och prenumerant. :)
2010-01-23 - 14:42:20
Dagbok - 0 Kommentarer


Dagens "Att-göra-lisa"


Det blir ingen träning, för det är så ont om tid, eftersom jag vaknade sent (!!!) , men allt annat ska jag hinna med idag, + att jag ska försöka blogga mycket. :)

Träningen blir imorgon istället, i think, och då ska jag också till kyrkan, kanske rida och plugga.


Vad ska ni hitta på idag? :D

2010-01-23 - 14:37:10
Dagbok - 0 Kommentarer


Only Hope

Tänkte bara säga godnatt till er, mina sötnosar. :)

Och jag har kommit en bra bit på min nya design, men det är mycket som ska fixas, men jag orkar inte mer just ikväll, men fortsätter imon. Jag har inte riktigt planerat min helg, men den kommer nog spenderas i stallet, på friskis&svettis, i kyrkan, på mitt rum för att rensa min garderob och plugga massa, och även framför tvn, för jag ska titta på ONE TREE HILL med, gillaaaa.

Mandy Moore - Only hope, från A walk to remember
Jag älskar den, så vacker. ^^


Somsagt, ville egentligen bara säga godnatt, sov gott! :)

2010-01-23 - 00:24:59
Dagbok - 0 Kommentarer


I pimp your blog

Hela kvällen nu har jag suttit och pillat med en Design åt min Kusin. Hoppas hon blir nöjd, för hon vet inte om att jag har gjort den, utan det är en överraskning. ;)

Jag har också börjat pilla med en ny design åt mig själv, som ska bli annorlunda mot dom jag har haft innan, (hoppas jag). Jag vet ungefär hur den ska se ut, stilren och fin, hoppas den blir så bra som jag föreställer mig. ;) Tänkte att den skulle komma upp på min födelsedag, men har ganska mycket att göra, så det är inte säkert!


© Tilda Johansson , Sara Svensson

2010-01-22 - 23:28:31
Dagbok - 1 Kommentarer


Tilda goes hurtigbulle!?

Haha, jag sticker snart iväg och tränar, sjukt nice, för jag har överenergi som tusan. ;) Tänkte testa på lite idag, och så får jag se, ska kanske träna någon/några gånger till, och känner jag att jag vill fortsätta (vilken jag tror) så köper jag ett kort så att jag kan träna hur mycket jag vill. Nice! :)

Var bara tvungen att låna bilden, härifrån! Bara för att den var så söt!



Skriver såklart mer när jag kommer hem, ha en bra Fredagseftermiddag! :)

2010-01-22 - 15:30:28
Dagbok - 0 Kommentarer


Fin vinterdag med glittrande snö

© Tilda Johansson

Hej på er, :)
Jag har precis ätit god mat, och innan det var jag i stallet och red. Red ut faktiskt, och det var skitmysigt, glittrande snö, fin solnedgång och en underbar häst. :) Skulle egentligen ridit lektion idag, men min tränare var sjuk.

Nu ikväll så måste jag plugga och städa mitt rum (som jag inte hann igår, hade så mycket att plugga på). Har mycket att plugga på fortfarande, men jag hinner nog, hoppas jag. :)

Vad har ni gjort idag? :)  Byee
2010-01-21 - 19:47:54
Dagbok - 0 Kommentarer


Friskis&Svettis

Nu ska Tilda bli lite duktig och börja träna på gym. Tänkte träna några gånger i veckan (försöka) på friskis&svettis där man kan göra en massa olika saker, men jag kommer nog mest vara på gymmet och spinning. :)

Det är en helt ny lokal (tror jag?) och har hört att där är väldigt fint, så det ska säkert bli bra. ;)

Ska nog träna med Sara, ibland med pappa, och själv eller med någon annan kompis, det kommer såklart bli olika varje gång, men det är alltid kul att vara med någon annan och träna! :)


Bild lånad från Friskis&Svettis, Falkenberg


2010-01-20 - 21:27:23
Dagbok - 1 Kommentarer


Manikyr på tisdag

 

pics 1 , pics 2

 

Jag fick precis reda på att jag ska få mina naglar fixade av faster (eller någon annan i hennes klass, eller vad man säger) på tisdag. Hon utbildar sig nämligen till stylist och skulle ha prov, och då behövde dom någon att göra manikyr på, så jag frågade hon om jag ville följa med, och självklart ville jag det. Så på Tisdag åker jag till Göteborg direkt efterskolan, ska bli riktigt roligt faktiskt. :)

Nu kan jag englskan, både glosorna och texten, man ska träna lite mer på texten innan jag lägger mig. Men nu ska jag få massage av mamma, och ge henne massage, sen ska jag äta, duscha, titta på tv och annat! :)

2010-01-20 - 19:36:31
Dagbok - 0 Kommentarer


Plugg, plugg & plugg

Usch, sitter och pluggar en massa. Engelska, fast nästan klar, Matteläxa och plugga inför spanskaprov. Det är inte kul, men jag kämpar på! Har man bara något att äta, så går det bra. Litchi fick det bli, skitgott. För er som inte ätit det, det är en frukt, som är skitgod. (enligt mig iaf) ;)

Snart så ska jag ta en paus, och städa klart mitt rum, för jag hann inte igår, och sen ska jag göra hemmaspa, eftersom det inte blev något igår.

Har också gjort en ny design till Bella, men har inte lagt upp den på hennes blogg ännu, för hon måste godkänna den. Hahaha!


Skriver mer senare, men hejdå så länge!
2010-01-20 - 17:51:34
Skola - 1 Kommentarer


Prenumerera på min blogg, vid bloglovin'

Har fått två nya prenumeranter nu, nu när jag inte ens har bloggat så mycket! Riktigt roligt, hoppas ni gillar bloggen. Det är inte mycket, men jag är glad. :)

Om just du vill prenumerera på min blogg via bloglovin' så kan du klicka på ikonerna nedanför!


bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
2010-01-19 - 21:05:28
Dagbok - 0 Kommentarer


Hemmaspa


pics

Nu tänkte jag gå ner och göra lite hemmaspa, inte så mycket, men ändå lite. Antisktsmask, hårinpackning, måla naglarna och allt sånt enkelt som man kan göra när man har hemmaspa. Mysigt är det iallafall. Hade gärna haft det som hon på bilden just nu, haha!

Imorgon ska jag försöka börja blogga som vanligt igen, men ikväll blir det nog inte mer bloggande, för jag ska lägga mig direkt sen.

Godnatt på er, sov gott! :)
2010-01-19 - 21:02:37
Dagbok - 0 Kommentarer


100118

...Ja, så var det de här med rubriken! ;)

Jag har bloggtorka just nu, och hinner inte blogga heller just nu, och det är därför det är så lite bloggande just nu. Men ikväll har jag mycket att göra, men imon eller på onsdag lovar jag att det kommer bli som vanligt igen.

Jag håller på att städa i ordning på mitt rum, och packa upp väskan från i helgen, och packar väskan tills imon, och sen måste jag också planera lite inför barngympan som började igen idag, efter uppehållet. Jag har också 225 bloglovin' inlägg att titta, så jag har en del att göra.

Men somsagt, ska blogga mer såfort när jag inte har lika mycket att göra, för jag måste prioritera skolan, 'jobb' och allt annat som är viktigare än bloggen, sen kan jag blogga. :)

2010-01-18 - 20:25:29
Dagbok - 0 Kommentarer


Snowboardgirl

pic

Åkte snowboard idag, skitkul verkligen. Åkte med min familj och även familjen Gard (dom vi har varit hos i helgen). Jag har verkligen längtat efter att få åka snowboard jättelänge, så jag passade på nu, och det gick bra. Jag ramlade faktsikt bara två gånger (ramlade på riktigt) och nu har jag stora blåmärken på mina knän. :( Haha!

Nu ska jag sova, för man blir riktigt trött av att åka snowboard. ;)

Just det, skrev ju att jag skulle uppdatera i helgen, men deras internet funkade inte på lördagen, så det blev inget.. men skriver mer imorgon om vad vi gjorde! :D Lägger kanske upp bilder på vad jag köpte med! :)

Godnatt på er sötnosar!

2010-01-17 - 21:01:17
Dagbok - 3 Kommentarer


Några sommaroutfits!

 

Alla bilder är lånade ifrån H&M's hemsida. Riktigt härliga sommaroutfits tycker jag! :)

 

 

Förövrigt så kan jag passa på att säga att vi har kommit fram till Jönköping nu, och ätit god mat och sitter just nu och tittar på Let's Dance.

 

Jag skriver mer ikväll, så vi hörs senare! :)

 

2010-01-15 - 21:10:10
Inspiration - 5 Kommentarer


För det är fredag idag

Min fredag kommer se ut såhär...

.. Skola
.. Hem
.. Packa
.. Göra mig i ordning
.. Åka till Jönköping

Jag kommer vara i Jönköping hela helgen, men jag tar med datorn så jag uppdaterar som vanligt. Kanske inte på söndag, för då ska jag till Isaberg (Hestra) och åka snowboard, skitkul! :D



Nu börjar min lektion, men skriver mer innan jag åker tror jag! :)


2010-01-15 - 09:08:29
Dagbok - 0 Kommentarer


Längtan efter vår och sommar

Nu har längtan efter vår och sommar kommit till mig. Det var när jag tittade på lite kläder, så himla fina färger och så skönt med korta, tunna kläder. Jag hittade faktiskt en hel del, och eftersom jag ska till Jönköping i helgen, så ska jag åka och shoppa på A6, och då hoppas jag att jag får med mig lite välbehövda saker hem. Jag ska också städa min garderob, (eller, mina garderober) för det är massa som inte passar och som jag inte andvänder, så får jag mer plats i garderoben till nya fina kläder som passar. ;)

Det mesta var "bra-att-ha-kläder", typ som linnen (andvänds nästan alltid av mig, under tröjor o.s.v), lite tunna långarmade tröjor och sånt som alltid behövs. Men somsagt, jag vet inte exakt vad jag sak köpa, men jag hoppas jag kommer hem med saker som jag behöver och blir nöjd med.

Nu sak jag lägga mig, så skönt att lägga sig tidigt. Jag har börjat få ont i halsen, mest därför jag lägger mig så tidigt, för jag är inte så trött, men jag vill inte vara sjuk i helgen, för vi ska antagligen både shoppa och så ska jag åka snowboard, niice. Älskar att åka snowboard, så himla roligt.

Men nu ska jag inte skriva en masa tråkig lång text (som det redan är :/) så nu avslutar jag och går och lägger mig.

Godnatt på er, ingen bild i detta inlägget! Kommer imorgon! :)


2010-01-13 - 21:11:01
Dagbok - 0 Kommentarer


Jag är med och tävlar...

© Tilda Johansson

...hos www.nicolinajovic.blogg.se, i sammarbete med www.TVSPELSWEB.se. Temat är vinter, och jag tyckte bilden passade in. Man kan vinna ett CPL filter. :)

Du kan klicka här om du vill komma till tävlingsinlägget. :)
2010-01-13 - 17:08:48
Tävlingar - 2 Kommentarer


Nyklippt hår

Halloj på er!

Idag har jag varit och klippt mig, det var slitet och fult, så var tvungen. Fick klippa av mer än fem cm, ungefär sju-åtta tror jag, och nu är det jättekort, och jag gillar inte det. Men det är skönt att bli av med det slitna. Men jag får väl bara vänta tills det växt ut igen.. Men mitt hår växer jättesakta känns det som. :/

Nog om mitt hår... Andra skoldagen avklarad, och nu är det ganska softa dagar kvar. :)

Nu ska jag titta på tv, och sen sova. Så inget mer bloggande ikväll, men imorgon skriver jag såklart mer! :)


Godnatt på er. Dröm sött!
2010-01-12 - 21:14:57
Dagbok - 3 Kommentarer


Första dagen i skolan

Nu har jag kommit hem från skolan, och ätit lite våfflor med mamma. Gott! :)

Mamma beställde också klipptid till mig, imorgon... vet inte alls hur jag ska klippa mig, ingen aning faktiskt. Vet bara att mina toppar är väldigt slitna, så det kommer väl bli kort som vanligt! :(

Nu sitter jag och tittar på One tree hill, och ska snart leta fram kläder tills imon. Det kommer väl bli som vanligt, hittar inget jag vill ha, så det blir jeans, linne och kofta/tjocktröja. ;) Haha! Fattar inte hur det kan bli så, min garderob är proppfull, ändå hittar jag aldrig något att ha på mig, hur kan det bli så? ;)

© Tilda Johansson

Bilden tog jag när jag var på fotopromenad. ;) Haha. Dålig kvalité p.g.a Högt iso! :/
2010-01-11 - 20:02:20
Natur - 0 Kommentarer


Riktig myskväll

Nu har jag haft en riktig myskväll. Börja kolla på en film, såg dock inte klart den, för den verkade inte så bra, så jag gick ner och duschade, la en hårinpackning och ansiktsmask. Lät hårinpackningen sitta i en halvtimma med en plastpåse över (som när man färgar håret) istället för en varm handduk. Har läst att man ska ha det på Lindas blogg, som förövrigt är riktigt bra tycker jag! :)    

Nu har jag tänt levande ljus, smörjat in hela mig med fuktkräm, både kroppen, fötterna, händerna och ansiktet, och tänkte lägga mig och läsa tills jag blir trött och somnar. Lägger mig tidigt, för att kunne läsa tills jag blir trött, annars kommer jag inte somna innan jag ska upp igen, och efter skolan börjar imorgon för mig. Vissa har redan börjat vet jag, men vi börjar imorgon, och det kändes väldigt konstigt att ställa klockan på 6, istället för att kunna sova hur länge man vill.

Men nu vill jag bara säga Godnatt till er! Sov gott!

2010-01-10 - 21:11:54
Dagbok - 0 Kommentarer


Hur söt får man bli?

© Tilda Johansson

 

© Tilda Johansson

 

Nu har jag kommit hem från promenaden (okej, det var ett tag sen ^^) och har laddat in bilderna, och redigerat två stycken.

 

Gick i skogen, och så kom det fram en söt liten häst, fölet till en av hästarna i stallet där jag rider. Så underbart söt är den, haha.

 

 

 

 

2010-01-10 - 17:43:48
Djur - 1 Kommentarer


En liten fotopromenad

Nu ska jag gå ut på en liten pormenad med kameran, pappa och Ebbot. Jag hoppas man kan få någon bra bild! Ska bli skönt, för jag har huvudvärk och så, så kanske får bort den om jag går ut en runda.

Jag lägger upp bilder när jag kommer tillbaka, om det nu blir någon bra. Det är ju inte säkert, för det blåser väldigt mycket idag också. Usch!

Jag har också gjort en bloggdesign idag, dock inte till mig.. Men jag skriver mer om det senare, när den är klar, då jag även kommer länka bloggen! Så vi hörs senare! :)



2010-01-10 - 14:25:27
Dagbok - 0 Kommentarer


Godmorgon på er!

Just nu sitter jag i morgonrock, pyjamas och gosiga innetofflor. Har precis ätit frukost. Pappa hade lagat riktig hotellfrukost, med Te, stekt bacon, äggröra, macka, juice och även tänt en brasa. Tack pappa! <3

Nu måste jag skynda, för jag ska till kyrkan. -.- Inte kul, men det tar säkert inte så lång tid. (hoppas jag) Jag slipper iallafall vara hungrig. (a) Haha!

© Tilda Johansson


Jag skriver mer när jag kommer hem, puss!


2010-01-10 - 09:23:39
Natur - 0 Kommentarer


Det är storm ute!?

Det blåser riktigt mycket ute nu. Älskar att ligga inne i sängen och titta på film när det blåser eller/och regnar ute. Nu regnar det inte, som tur är, men det blåser riktigt mycket låter det som. Usch!

Bowlingen gick bra, fick fem-sex strikar, men ändå så vann pappa! :( Haha, men det var riktigt roligt iallafall. Jag fotade också lite, och pappa knäppte några kort när jag spelade med, så jag lägger upp på bloggen imorgon, ifall det blir någon bra! :)

Jag vill fota imon också, så jag hoppas på att snön ligger kvar, men det gör den säkert. :) Ska nog rida också, och gå till kyrkan, usch! Men det är bra, för då är det något jag måste gå upp till, annars lär jag ligga och sova halva dagen imon, och då kommer jag aldrig orka gå till skolan på måndag, (om jag ens kommer orka det ändå, haha!)

Idag har jag haft en riktigt bra dag faktiskt, Fota, Rida, Tolka, Fota, Bowla, Äta massa god mat och film! Så nu kan jag lägga mig och sova gott, och vakna upp och ta vara på den sista lediga dagen, innan skolan börjar! :)


Godnatt på er sötnosar, sov gott



2010-01-09 - 23:19:27
Dagbok - 0 Kommentarer


Macro mania

© Tilda Johansson

Nu har jag kommit hem, och det är svinkallt ute, känner inte mina tår. Vi red först ut i ungefär en halvtimma, och Sol var väldigt pigg, småtravade nästan hela tiden. Sen så red jag Carishma, och David åkte skidor efter. Haha! :)

Nu ska jag och pappa åka in till stan och bowla, och sen ska vi hem och äta och lite så. Bloggar med när jag kommer hem. Kanske också tar med kameran till bowlingen, så då lägger jag ut bilder sen.

2010-01-09 - 15:52:01
Natur - 1 Kommentarer


Snöflingor på nära håll

© Tilda Johansson

 

© Tilda Johansson

 

Var precis ute och fotade lite i snön, med objektivet som jag fått låna. I love it! ^^ Haha, synd att det är så dyrt bara, annars hade jag nog köpt ett, för det är verkligen bra. Man kommer så himla nära, och ser sånt man inte ser i vanliga fall..

 

Jag får passa på att fota macrobilder nu i helgen, så det kommer antagligen komma upp mycket bilder. Haha, i hope you like it! ;)

 

Snart ska jag äta lite lunch, och sen åker jag och rider, men jag bloggar mer antingen innan, eller efter. Idag ska det bli mycket uppdatering, för det har det varit dåligt med nu ett bra dag. Men nu får det bli ändring på det! :)

 

 

 

2010-01-09 - 12:00:17
Natur - 1 Kommentarer


Iyi geceler

Iyi geceler, betyder Godnatt på Turkiska. Skrev på Turkiska bara för att jag längtar så himla mycket till Turkiet.

Nu tänkte jag lägga mig, och försöka att vända tillbaka dygnet, så att jag orkar gå upp på måndag, då skolan börjar. Tänkte inte gå upp jättejätte tidigt imon, men senast 9 typ. (a)

Imorgon så ska jag fota, rida, fota, fota och fota, haha.. Nej, men jag har fått låna ett objektiv av fotografen på min pappas jobb, så jag ska fota så mycket jag bara hinner, kan och orkar imorgon. Och självklart kommer det komma upp bilder på bloggen, massor förhoppningsvis. ^^


Godnatt på er, sov gott & dröm sött



2010-01-08 - 23:03:47
Dagbok - 0 Kommentarer


Avatar, riktigt bra film

bild lånad härifrån

 

Nu är jag hemkommen från bion...

 

Den var riktigt bra, värd att se, även ni som inte gillar fantasy. Jag brukar inte gilla fantasy, inte när det är så mycket som det är i den filmen iallafall.. Men det var faktiskt riktigt spännande och bra.

 

Så jag kan reckomendera den till alla, jag tror ni kommer gilla den faktiskt, men se den inte för sent om ni lätt somnar, för den är långt, nästan tre timmar. :)

 

 

 

2010-01-08 - 21:52:20
Musik & Film - 0 Kommentarer


Sista dagen på lovet

Ja, idag är det ju sista dagen på lovet, (Fast vi har ju en helg också! ;))

Den tänker jag avsluta bra. Jag tog sovmorgon, och sen en god frukost. Efter frukosten blev det långpromenad med mamma, ebbot och kameran. Blev nog någon fin vinterbild hoppas jag, tänkte ladda in dom nu.

Nu har jag ätit god middag hos mormor och morfar, och tänkte spela lite Eye toy nu, bowling, vollyboll och andra roliga sporter. Längesen jag spelade det, så nu tänkte jag passa på, när jag ändå inte har något annat att göra.

Ikväll blir det Bio, med Sara och Saga, Avatar blir det. Skriver mer om den när jag kommer hem därifrån, eller imorgon! :)


© Tilda Johansson
2010-01-08 - 13:59:24
Djur - 2 Kommentarer


Svart/vit bild med färg på ett ställe

 

Så, där är en liten förklaring på hur man gör om man vill ha en svart/vit bild, men att något ska vara i färg. Ni får testa er fram, så lovar jag att ni kommer få det att funka.

Jag är inte så bra på att förklara, men jag hoppas att ni förstår, annars är det bara att fråga! :)


Är det något annat ni vill ha tips på hur man gör i photoshop så kan ni kommentera!


2010-01-07 - 21:31:40
Tips & Trix - 1 Kommentarer


One tree hill

 

Nu har jag ätit gott och värmt mig, och sitter och tittar på One tree hill. Lånade första boxen av Lisa idag, så nu ska jag titta på den.

 

Har varit med Lisa, Saga och Sara idag, åkt pulka och så. Skitkul! :D Sen följde jag med Saga hem och var där lite och så. :)  Ni är bra tjejer! <3

 

Tänkte göra ett photoshop-tips-inlägg sen med, men ska först titta lite på Oth.. Ni får vänta! ;)

 

 

2010-01-07 - 19:08:06
Musik & Film - 1 Kommentarer


Jodå, det finns snömonster

Haha, det finns faktiskt snömonster! ;)

Nu har jag tittat på två filmer, Hon är min och Yours mine and ours. Båda filmerna var helt okej! Kan skriva mer om dom om någon vill, annars så skiter jag i det! ;)

Nu tänkte jag lägga mig och sova, och imorgon blir det PULKAAA med Lisa, Sara och Saga. Riktigt roligt lär det bli! :D



2010-01-06 - 22:16:05
Tilda själv - 0 Kommentarer


En massa barr



Även fast det inte står att det är copyright, så är det självklart det

Två bilder från idag. Jag laddade upp en bild på Ebbot också, men den tappade jättemycket färg när den kom upp på blogg.se, och blev inte alls bra, så tyckte inte det var kul att ladda upp den, för den var så bra från början. Men jag lovar, jag laddar upp den senare, när jag redigerat om den. :)

Nu tänkte jag äta lite, och sen sätta mig och titta på en film som kommer på tv, hon är min tror jag den hette. Kan skriva lite om den när den är slut. Eller det kanske är för mycket "filmrecensioner" här på bloggen? ;) Kommentera om ni vill veta vad jag tyckte om filmen, annars skriver jag inte.  :)


Om ni vill se den, så går den på TV4 film klockan 17.40 - 19.15






2010-01-06 - 17:19:59
Natur - 1 Kommentarer


Välkommen mrs Doubtfire

Bilden lånad härifrån

 

Jag tittade på Välkommen mrs Doubtfire igår. Jag tycker den var bra. En kommedi som handlar om en familj, där mamman och pappan skiljer sig, och pappan inte får träffa barnen mer än en gång i veckan. När barnens mamma berättar att hon ska söka en "barnflicka" så bestämmer sig pappan för att klä ut sig till en tant och sökert "jobbet". Hans kompisar jobbar med att göra 'masker', och han jobbade själv med att spela in olika röster till filmer.

 

Om ni vill se en bra film som ni kan skratta åt, så är detta en film som du kan se. Väldigt bra skådespelare också, tycker jag!

 

 

 

2010-01-06 - 16:49:41
Musik & Film - 0 Kommentarer


Frost

 

Det är frost ute idag, och väldigt kallt. Vaknade och tittade ut genom fönstet, och såg.. SNÖÖ! En massa snö, säkert två-tre decimeter. (Ja, det är mycket för att vara här ^^) Så jag, mamma, pappa och Ebbot gick ut och gick en lång promenad i snön, var ute och gick i nästan två timmar. Riktigt skönt.

 

Såklart så fick kameran följa med, och det blev nog några bra bilder. Tänkte sätta mig och redigera dom nu, och sen lägger jag upp några på bloggen. Kul att ha lite nya bilder att uppdatera med, eftersom att det på sista tiden inte vart så mycket bilder här på bloggen.

 

Men nu ska jag redigera bilder, och sen laddar jag upp dom här på bloggen! :)

 

Ha det bra så länge! :)

 

 

2010-01-06 - 16:34:16
Natur - 1 Kommentarer


Snuten i Hollywood

Bild lånad härifrån


Nu tänkte jag sätta mig och titta på film, Snuten i Hollywood, tillsammans med mamma och pappa. Jag är mätt efter att ha ätit god mat, och massa glass till efterrätt.

Bowlingen gick väl sådär, haha.. Men det var roligt! Tack så mycket, mormor och morfar! :D

Imorgon så ska jag antagligen åka skridskor och rida, titta på film och bara mysa. Det ska bli snö, säger dom, så om det nu blir som dom sagt, så ska jag försöka fota en del också. :)

Byee,


2010-01-04 - 20:05:21
Musik & Film - 2 Kommentarer


Bowling

Bilden är lånad här

 

Nu åker jag och bowlar med mormor och morfar. Det blir säkert roligt, har ändå inget att göra idag. :) Skriver mer senare! ^^

2010-01-04 - 14:26:32
Dagbok - 0 Kommentarer


Damernas detektivbyrå

 

Nu har jag kommit hem, eller jag kom hem vid halv 9, men har ätit och tittat på film med familjen. Vi tittade på serien "Damernas Detektivbyrå", som var bra, inte jättebra, men bra. Lite konstig tycker jag. Man längtar tillbaka väldigt mycket till sydafrika, där filmen utspelar sig en del.

 

Nu tänkte jag lägga mig och titta på någon annan film, men tittar nog inte på en hel, för jag är ganska trött, men inte så trött så jag kan sova.. ;) Men det får bli en film så att man blir trött, och sen får jag sova.

 

Imorgon ska jag till tandläkaren, tråååkigt... Men sen så ska jag försöka hitta på något på eftermiddagen, kanske rida eller åka skridskor, men jag tar dagen som den kommer! :)

2010-01-03 - 22:28:17
Musik & Film - 1 Kommentarer


Bikinis

Jag tittade runt lite på bikini på internet, och hittade några, så jag la ihop ett litet "kollage" av dom. Berätta gärna vilken ni tycker mest om, alltid kul att veta! :)



Jag har min lilla favorit bland dom, och kanske köper den innan jag åker till turkiet, för det kan behövas ifallifall man inte hittar någon där nere! :)


Vilken gillar just du mest?




2010-01-03 - 12:44:15
Inspiration - 7 Kommentarer


Dåligt med bloggandet..

Igår så åkte jag ner till min kusin och var där och mös hela dagen. På kvällen hade vi gäster, och då hann jag inte blogga, så inget bloggande igår!

Idag kommer det antagligen inte heller bli så mycket bloggande, eftersom jag antagligen ska till skåne. Min syster ska dit och bo där i några dagar (nästan en vecka) och hon tar med hästen, så jag följer med och lämnar dom. :) Jag har egentligen innebandy ikväll, men jag har börjat få ont i halsen, så vill inte springa, för det brukar bli värre då, och det vill jag inte. ^^

Det var bara det jag ville säga - Att det antagligen inte blir så mycket bloggande idag. Men jag kan ju kanske blogga lite från mobilen! :)
2010-01-03 - 12:35:13
Dagbok - 1 Kommentarer


År 2010, ska bli bäst!

 

Detta året kommer bli riktigt bra, det känner jag på mig. Det är så mycket som kommer hända... Om 23 dagar fyller jag 15, och då får jag ta moppekörkort - vilket betyder att jag kan ta mig vart jag vill, när jag vill. Underbart!

 

Sen så ska jag till Norge, med konfiramtionen, och åka skidor. Det kommer bli riktigt nice. Längtar!!!

 

Och så fick jag ju en resa till Turkiet i julklapp, och jag längtar så sjuuuukt mycket. VILL ÅKA NUUUU! Shoppa, sola, bada, äta gott, ännu mer shopping och sol och bad, och bara njuta, lämna allt här hemma och bara ha det bra. Det gillar älskar vi!!!

 

Och sen så är det SOMMAREN, denna sommaren ska bli bäst. Ska vara mycket med kompisar, mycket på stranden, och bara ha kul, precis som det ska va! :D

 

Och jag ska göra detta året till det bästa, ha kul och göra det till ett händelserikt år som man kommer minnas. :)

2010-01-01 - 22:26:39
Dagbok - 1 Kommentarer


Filmmys hela dagen

Jag sov nästan till klockan 2. ;o  Det är för länge, men det blev ju ganska länge igår också. (a) Haha, somnade sent igår, så ja, det är väl ok att sova länge då, men kanske inte länge.

Sen har jag bara legat inne och tittat på film hela dagen, en riktig slappdag helt enkelt. Jag har tittat på A walk to remember, som jag älskar. Den är så jäkla bra! Ni som inte sett den, se den!

Bilden är lånad härifrån

Nu sitter jag och tittar på Harry Potter och fången från azkaban, men tittar inte så mycket, för den är seg. ;) Men nu tänkte jag titta på ännu en film, medans jag äter cheesecaken som blev över häromdagen, gott. Tänkte titta på The Notebook, (har inte sett hela ^^), en shopaholics bekännelser (som jag redan sett några gånger) eller någon annan bra film! :)
2010-01-01 - 18:47:04
Musik & Film - 0 Kommentarer


1 Januari 2010

Det kändes lite läskigt att skriva faktiskt. :) Haha, undra hur många gånger man kommer skriva 2009, fast än det är 2010.

Hoppas ni hade en riktigt bra nyårsafton, och en bra start på det nya året. Det hade iallafall jag. Mycket god mat, skratt, raketer och massa annat, riktigt kul. :)

Jag fotade även raketer, men det var kallt och jag hade min lilla kamera, så det blev nästan inga bra bilder iår. :/ Men ni kan få se några. Det var iallafall väldigt fint, och sjukt mycket raketer överallt. Kul, för det är så det ska vara på nyår! :) Synd bara att tiden gick så himla fort! ;)






2010-01-01 - 15:33:32
Dagbok - 1 Kommentarer


Ville bara säga...

GOTT NYTT ÅR! HOPPAS NI FÅR EN RIKTIGT BRA START PÅ DET NYA ÅRET!
2010-01-01 - 00:36:24
Dagbok - 1 Kommentarer


RSS 2.0