När man var liten

Jag i Thailand, 2003

Tittade på gamla bilder, från Thailand bland annat, och jag saknar det så himla mycket. Vill tillbaka, :(
Idag har jag varit väldigt trött, och haft ont i huvudet, så nu tänkte jag lägga mig och sova. Därför blir detta ett väldigt kort inlägg, för jag orkar inte skriva. :)
Godnatt på er sötisar :)
2009-11-30 - 21:42:43
Allmänt - 0 Kommentarer


En lång tävlingsdag

Nu har jag kommit hem efter en lång dag på tävling. Gick upp klockan halv 8 och kom hem vid 7, fullt ös hela dagen!

Det gick iallafall bra, första klassen fick jag 61%, och blev 7:a, av 20, precis utanför placering. Andra klassen så precis när jag skulle rida in på banan, så gick strömmen. Den var 'av' i 25 minuter, så då blev hon lite spänd och så, men det gick bra iallafall, fick 62% och blev 5:a, av 20, och det är jag jättenöjd med, för det är ett svårare program som jag aldrig ridit, så jag är väldigt nöjd. Det var klubbmästerskap också, och där kom jag 2:a, med jättelite skillnad från ettan, men jag är supernöjd! :)

Nu har jag duschat och tänkte sätta mig och varva ner lite, är riktigt trött, men nu ska jag titta bloglovin' , har 182 inlägg att titta. ;o

Puss
2009-11-29 - 20:14:25
Allmänt - 2 Kommentarer


Ordning och reda ska det vara

Just nu sitter jag och fixar så att alla inlägg kommer i rätt kategorier, men det är jobbigt, eftersom att det är så många inlägg. Men det blir skönt när det är gjort!




Idag har jag inte haft en lugn stund. ;)  Gick upp ganska tidigt, åkte till stallet och red Sol. Sen åkte jag hem och red och direkt efter maten åkte jag och red lektion på Pandan. Det gick jättebra idag, hoppas det går bra imon med. Efter jag hade ridit så tvättade jag hela hästen och fixade allt som ska fixas dagen innan en tävlingsdag. Sen åkte vi till stan och åt lite mat, och sen hem och packa och fixa det sista.

Imon blir det upp tidigt och åka på tävling, är där hela dagen så kommer inte blogga innan imorgon kväll. Men hoppas ni klarar er. ;)
2009-11-28 - 20:36:43
Allmänt - 0 Kommentarer


Ny vinterdesign uppe

Nu är den nya designen uppe, blev ganska nöjd, men har en del kvar att fixa för att bli helt nöjd. Den blev iallafall vintrig tycker jag! :)


Vad tycker ni? :)
2009-11-27 - 22:44:11
Allmänt - 5 Kommentarer


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Nu ska jag iväg och rida lektion, har ganska bråttom, måste hinna äta innan med, så detta blir inget långt inlägg. Men jag tänkte bara säga att designen är nästan klar, så den kommer upp ikväll hoppas jag, men så kommer jag att fixa med saker och så när den ligger upp här, som jag sa igår.

Men ni får vänta lite till, men som man brukar säga "Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge".
2009-11-27 - 16:54:27
Allmänt - 1 Kommentarer


Smygtitt på en ny design

Jag håller på och fixar en ny design, en vinterdesign. Lägger upp den såfort jag har fått den som jag vill, sen kommer jag fixa lite med den när den ligger uppe också. Det blir någon gång i helgen, kanske imorgon, annars på lördag eller söndag. Jag hoppas jag blir nöjd med den, för annars får man verkligen ingen blogglust alls, men det ska nog bli helt okej! :)



Nu tänkte jag hoppa in i en varm dusch, sen fixa mig för sängen (borsta tänderna, o.s.v) sen lägga ta en värktablett (har fortfarande ont i armen :/) och sen lägga mig på spikmattan en lite stund, och sen läsa tills jag somnar. Underbart! :)

Jag bloggar såklart mer imorgon, men så länge kan ni ju kommentera lite, vad tror ni om den nya designen? hur ser smygtitten ut? ^^

Sov gott allihopa, puss
2009-11-26 - 21:15:44
Allmänt - 0 Kommentarer


Mjukiskläder hör till vintern



Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan, var att byta om till mjukiskläder och mina sköna innetofflor som jag köpte igår. (Det är dom som är på bilden) Så nu sitter jag och lyssnar på massa bra lugna låtar och tar det lugnt. Skulle egentligen ridit, men har ont i armen fortfarande, så fick hoppa över det.

Skolan idag var helt okej, väldigt seg bara. Men imorgon är det Fredag, skönt! Sen är det helg, och då ska jag tävla, jag längtar, men är lite nervös! (a)
2009-11-26 - 16:24:53
Allmänt - 0 Kommentarer


Mysig dag på stan

Idag när jag kom hem från skolan, så åkte jag och hon direkt in till stan och hämtade min syster från skolan och åkte och fikade. Vi fikade på ett jättemysigt litet café som heter falkmanska, älskar det, det är så mysigt. Sen så gick vi lite på stan, och tittade, Emma och mamma köpte lite, och jag hittade ett par jättesköna innetofflor, visar bild imon kanske! :)

Sen åkte vi på utvecklingssamtal med Emma, jag fick sitta och lyssna, trågit. -.-

Men nu hinner jag inte blogga mer, har mycket att göra, men lovar att blogga imorgon! :) Tack för en bra dag, Mamma och syster. <3


Godnatt på er <3
2009-11-25 - 22:18:30
Allmänt - 0 Kommentarer


Bara en månad kvar

Nu är det bara en månad kvar. Exakt en måndag kvar till julafton, för idag är det den 24 november 2009. Jag längtar, jag älskar julen! :)

Sitter och och tittar på lite kläder, skor och smycken på internet nu, för att se vad det finns. Jag och mamma ska antagligen till Göteborg och shoppa någon dag nästa vecka, hoppas jag. Ska bli mysigt. Jag behöver lite nytt i garderoben, nu inför jul och nyår. :)

Idag har jag varit hemma från skolan, för jag fick feber av sprutan, och har haft ont i huvudet. Har fortfarande ont i huvudet, och svinont i armen, kan inte lyfta eller röra den. Haha. Men det är bättre det, än att jag skulle blivit sjuk av svininfluensan, för dom som blir sjuka av sprutan skulle blivit sjuka av svininfluensan, så det skulle jag antagligen blivit, och då är det bättre att ha lite feber och ont i armen och så en eller två dagar. Men nu ska jag ta febern, duscha och ta värktablett och sen sova. Imon får vi se hur det blir, hoppas jag är frisk, för jag måste typ rida.

Bilden tog jag i lördags. Jag gillar den, färgerna, det mörka, ja. allt! :)

2009-11-24 - 21:11:21
Allmänt - 0 Kommentarer


Färg vs Svartvit

Bilden är från när jag och pappa var ute på en liten fotorunda i lördags. Jag ser inte så glad ut, men det typ blåste i mina ögon, så kom det tårar, haha. Men svara gärna på vilken av dom ni gillar bäst. Svartvit eller färg? :)
2009-11-24 - 20:46:35
Allmänt - 1 Kommentarer


Hiss / Diss?

Vad tycker ni...
Hiss eller diss?

Jag tycker dom är rätt coola, men tror inte jag skulle köpa dom, eftersom dom inte passar till så mycket kanske! :)
2009-11-23 - 21:02:50
Allmänt - 0 Kommentarer


Svininfluensavaccinet

Ja, idag var det min tur att ta vaccinet för svininfluensa. Skulle gjort det inne i stan, men tror ni inte det hade tagit slut eller? ;o jo. Men jag fick ta det på vårdcentralen i ullared istället, så nu är det gjort. Det gjorde inte så ont, kände bara sticket, men så sprutade hon in det väldigt, väldigt fort, så jag kände när vaccinet kom in, och det gjorde lite ont, men ingen fara. Nu efteråt så mår jag bra, ingen feber, än iallafall, men jag har väldigt ont i armen, kan knappt lyfta den någonting. Men jag överlever, bättre det än att bli jättesjuk av svininfluensan.
Nu sitter jag och tittar på Ullaredsserien , som faktiskt är väldigt dålig, men man måste bara se det, men det är typ roligt. ;p Men stör mig på att dom kallar det Ullared och inte Gekås.

Jag hinner inte riktigt blogga, och denRna veckan har jag extra mycket..
Måndag: Skola, spruta, jobb (barngympa)
Tisdag: Skola, konfirmation
Onsdag: Skola, rida
Torsdag: Skola, rida
Fredag: Skola, rida lektion
Lördag: Rida minst en häst och fixa massa inför tävling
Söndag: Tävla, klubbmästerskap

Och så har jag läxor, och måste lära mig program till tävlingen, så jag har en hel del, därför måste jag prioritera, och skola och ridning är viktigare än bloggen, men ska blogga så mycket jag hinner.


Tänk om man skulle bli såhär efter? ;o  Fast frågan är om det är sant, verkar rätt sjukt.
2009-11-23 - 20:21:25
Allmänt - 2 Kommentarer


Firar pappa på hans födelsedag

Jag hinner faktiskt inte blogga nu, för vi friar pappa. God middag, först blir det drink med plockmat, sen en räktårta till förrätt, sen varmrätt - varm kycklingsallad med potatis (tror jag , något sånt) och till efterrätt blir det en malvapudding eller något sådant, något vi åt några gånger i Sydafrika, och sen blir det snacks. Kommer vara proppmätt.

Men jag kanske bloggar när gästerna har åkt hem, annars får det vänta tills imorgon.
Puss
2009-11-22 - 18:01:42
Allmänt - 1 Kommentarer


Grattis världens bästa pappa



Nu är det så att världens bästa pappa fyller år idag. Så jag skulle bara vilja säga Grattis till dig.
Du är verkligen den bästa pappan. Tänk allt du lärt mig, hur mycket du gör för mig.

Jag älskar dig, hoppas du får en toppen dag! <3
2009-11-22 - 00:34:59
Allmänt - 1 Kommentarer


Vampyrer

Ja, just nu är det mycket tjat om Twilight och new moon, överallt nästan. Så jag kan lika gärna prata lite om det jag också. (a) haha!
Jag har iallafall sett The twilight saga new moon. Twilight 2 kallar vissa den också, det stod båda två på biljetten. Filmen var iallafall jättebra, men slutet var så spännande så man vill bara se nästa film NUUU! Se den, jag lovar, den är verkligen bra!
Slängde ihop en liten bild, med vampyrtema, på min kusin, haha! (a) Gjorde den på 5 minuter, slarvade, men orkar inte, men ni får se den iallafall. Jag hade antagligen inte fått sett den i vanliga fall, men nu är jag så snäll. Haha!

Jag har ändrat ögonfärgen till röd/orange
Jag har gjort hyn blek och slät (prefekt)
Jag har lagt till två fula, riktigt slarviga vampyrtänder.

Haha, och jag vet att hon ler, men orkade inte leta efter någon bild!

2009-11-22 - 00:25:01
Allmänt - 0 Kommentarer


Dax att fixa sig inför bion

Jag har precis varit ute och fotat lite, men hinner inte ladda upp några bilder nu, för måste fixa mig inför Bion, vill se den nuu!

Men om jag får tid över sen, innan jag åker, så bloggar jag mer då och lägger antagligen upp lite bilder! :)

Efter bion, så ska jag och Sofie äta, blir väl kanske pizza eller något, och sen ska vi hem igen. Jag kommer nog skriva vad jag tyckte om filmen när jag kommer hem, men jag kommer inte skriva vad den handlar om, eftersom det antagligen är många som vill se den. :)
2009-11-21 - 15:48:47
Allmänt - 0 Kommentarer


New moon imorgon istället

Imorgon ska jag titta på New moon, men Sofie, bästa vän. Bokade biljetter innan. Nice! Bara det att vi har inte bredvid varandra, så får hoppas på att det finns lediga. :) Annars så har vi två platser som är bakom varandra, så det funkar ju också.

Nu tänkte jag lägga mig, för jag är trött. Har suttit och pluggat hela kvällen, skulle vara inskickat senast 23.59, och jag skickade in det prick 23.59, haha. Bra! ;)

Har tittat på idol också, tyckte det var bra att det var Reza som åkte ut. Nästa gång tror jag faktiskt Calle åker. :)

Godnatt, puss
2009-11-21 - 00:28:31
Allmänt - 3 Kommentarer


Fredagsmys med lasange och Idol

Ja, istället för New moon får det bli lite fredagsmys med lasange (vet inte hur den smakar än, för det tar ju en evighet att laga det) och Idol. Tove sjöng precis, hon är riktigt bra! (y) Idag hoppas jag att Reza åker ut, inte för att hon är dålig, men dom andra är mer idoler. :) Tove, Mariette och Erik är iallafall dom bästa enligt mig.


Bilden är lånad ifrån idols hemsida

2009-11-20 - 20:17:23
Allmänt - 0 Kommentarer


Alltid gör man fel

Bilden är lånad här

 


Jag är verkligen inte på humör just nu. Jag och Sofie tvekade på om vi skulle boka biljetter igår, till den nya filmen Twilight som har premiär idag. Men vi gjorde det inte, för vi trodde inte att vi skulle komma in (15 årsgräns) och så hade Sofie ont om tid. Men idag så ändrades gränsen till 11 år, och vi bokade därför två biljetter till klockan halv 4, det ända som fanns kvar idag, och blev skitglada. Bara det att när vi tittar busstidtabellen så står det att det inte går någon buss föräns 15.15 , då blir man ju inte lite sur (!). Alltid gör man fel, haha. Jag är sur! Men vi ska förmodligen se den imorgon, hoppas jag. Längtar! :D

2009-11-20 - 15:09:26
Allmänt - 1 Kommentarer


New moon, premiär imorgon

Nu har jag kommit hem, jag har ridit dressyrlektion för en ny tränare, Caroline, och det verkar bli jättebra. Ska rida varannan torsdag! :)

Jag har också hunnit duscha, äta, titta på Andra Avenyn (som jag typ missade i tisdags) och även pluggat lite. Nu ska jag plugga vidare, och sen titta på Riverside. Imorgon är det Fredag, det gillas. Men jag skulle gärna haft biljetter till New moon, vill verkligen se den. Men får väl se den någon annan dag. Någon som vill följa med? :)

Det kommer antagligen komma upp en liten överraskning på bloggen om ett tag, men inte helt säkert.

Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag!



Hittade en bild, som jag redigerade. Tror inte jag lagt upp den innan.
2009-11-19 - 20:18:14
Allmänt - 2 Kommentarer


Saknar Sydafrika

Idag spelade vi afrikansk musik på trummor, (afrikanska trummor) och dansade också. Ledarna kom från Afrika, och var så sjukt härliga, haha, man skrattade hela tiden åt dom. Den ena kunde nästan ingen Svenska, men dansade sjukt bra. Det var verkligen jättekul, och tror att nästan (!?) alla tyckte det.

Men när vi spelade och dansade så tänkte jag tillbaka på när jag och min familj var i Sydafrika för fyra år sedan, i en månad. Hade det så underbart, och det var bland det bästa jag gjort i hela mitt liv, med delad plats på resorna i Thailand! :)

Lite bilder från våran resa i Sydafrika, titta och njuuut! Endast på männsikor från en kåkstad vi var i, för det blir så många annars, men jag lägger gärna upp mer senare!












2009-11-18 - 21:42:43
Allmänt - 1 Kommentarer


Storm eller nått!?

Sitter och äter glass med varma jordgubbar (asgott!!) och tittar på Andra Avenyn på datorn, för jag missade typ igår. Senare, klockan 7, så ska jag rida lektion för Emily, hoppning, haha, får väl se hur det går! ;)

Det är skitväder ute, regn och typ storm, det gillar vi intee.

Men jag skriver mer när antingen innan jag åker eller när jag kommer hem!
2009-11-18 - 15:38:22
Allmänt - 1 Kommentarer


Tävling hos Foki

Jag är med och tävlar hos Foki (www.fokis.se), eftersom jag behöver ny mobil, så tänkte att jag ändå kunde vara med, inte för att jag kommer vinna. (a)

Jag tycker detta skalet var ganska coolt! :)
2009-11-17 - 21:38:26
Allmänt - 0 Kommentarer


En liten trött Tilda

Nu sitter jag och tittar på Andra Avenyn, har precis duschat. Red min systers häst innan, gick helt ok, men så sjukt stark, och hade ont i nacken innan jag red, och nu är det ännu värre.

Men jag orkar inte blogga ikväll, så nu så loggar jag ut, men skriver mer imorgon.

Puss & Godnatt
2009-11-17 - 21:26:10
Allmänt - 1 Kommentarer


Det här med svininfulesnan

Jag blir inte riktigt klok på detta med svininfulensan och vaccinet. Jag skulle tagit det när det första vaccinet kom, men jag var sjuk då, och sen skulle jag tagit det förra veckan, men så tog det slut, och sen skulle jag tävla, så ville inte ta det.. Nu hade jag bestämt mig för att ta det imorgon, men så får jag ett sms av mamma där det står att det har tagit slut igen. s-k-i-t! Ena stunden ska bara riskgrupperna ta den, sen ska alla ta den, sen ska alla ta den två gången, sen bara en gång, sen har dom beställt för mycket vaccin, sen tar det slut, och sen ska vi i riskgrupperna tydligen ta den två gånger. Fattar ju ingenting, allt är bara rörigt!

Så nu vet jag inte när jag ska ta det. Borde egentligen redan tagit det, eftersom jag har astma och är i riskgrupp.

Men nog tjatat om det, har haft barngympa nu, och ätit, så nu sitter jag och tittar på tv, inget att plugga på, inget alls, nice! :)

Oredigerad bild, som jag fotade i lördags när det var jättefin himmel.
2009-11-16 - 19:30:48
Allmänt - 0 Kommentarer


Godnatt på er

Nu tänkte jag lägga mig och titta lite på en film, för jag har pluggat klart. Nu har jag inget mer (vad jag vet) förräns på fredag, och det är spanska glosor.

Min syster har varit på julmarknad idag (åh, ett tecken på att det snart är jul, jag räknade ut att det bara är 38 dagar kvar till julafton, nice!) och då hade hon köpt lantchips (heter det så?), det är så gott. (a)

Innan hade jag överenergi, och nu är jag jättetrött, men på något sätt är jag ändå pigg. Konstigt!

Mörkt i rummet = högt ISO = brusigt , dåligt kvalité.

Ursäkta mitt sneda leénde och min trötta min, haha.

2009-11-15 - 21:36:53
Allmänt - 1 Kommentarer


Söndagsmys

Nu har jag duschat och ätit. Träningen gick bra, men det var inte så mycket folk, och alla var typ trötta! ;) haha!

Nu pluggar jag lite, och så tittar jag på tv, men inget bra program! ;) Ska nog lägga mig och titta på film istället, bara jag blir klar med pluggandet.

Innan när jag städade mitt rum, så tog jag lite bilder på lite detaljer i mitt rum, så gjorde ett litet collage som ni får se. Det är bara några saker, för orkade inte ta så mycket kort just då. (a)

2009-11-15 - 20:25:54
Allmänt - 0 Kommentarer


Jag kommer blir jättesnäll...

...För jag sitter och fikar på pepparkakor och varm oboy, blev ingen glass, för jag frös (a)

Tänkte läska er lite, så ...




Jag gjorde såhär när jag gjorde min varma oboy...
- Värm mjölk
- Hällde i oboy
- Sprutade på vispgrädde
- La i några marränger
- Hällde lite chokladsås över

Det blir verkligen super gott. :)
2009-11-15 - 16:29:59
Allmänt - 1 Kommentarer


Bilder från min lilla höstpromenad igår

Idag har jag varit i kyrkan, det var segt. Det var två dop, men som tur var så gick det hyfsat fort.
Annars så har jag bara städat klart mitt rum, och vilat. Skönt, eftersom jag har haft fullt upp hela veckan. Ikväll ska jag på innebandy, roligt, men jag är trött, men blir nog pigg när jag kommer dit, och skönt att få springa av sig. ^^

Nu tänkte jag gå ner och hämta något att fika på, kan inte bestämma mig om jag ska äta glass eller göra varm oboy, haha. Lite skillnad, jag vet, men kan ändå inte bestämma mig! ;)

Lite bilder som jag fotade igår, på en liten höstpromenad.




2009-11-15 - 15:56:51
Allmänt - 0 Kommentarer


Kvällsmys

Nu ska jag lägga mig och titta på en film. Ska upp ganska tidigt imon, eller typ vid halv 9. (a) Det regnar ute, smattrar på taget. Så mysigt att ligga med en gosig filt, massor av kuddar och två katter, och titta på film! :)

Jag gick ut och fotade lite innan idag, men hittar inte kamerasladden, så dom kommer antagligen imon, om jag hittar sladden.

Sara, från fotograferingen för en vecka sedan. Sjukt vad tiden går fort!
2009-11-14 - 22:26:39
Allmänt - 1 Kommentarer


Storstädning på gång

Nu blir det storstädning för min del, med hög musik, julmusik just nu faktiskt (a) längtar så sjukt mycket till julen!

Men jag ska iallafall storstäda mitt rum, för det ser verkligen förjävligt ut. Sen tänkte jag plugga lite, och sen lägga mig och titta på film och bara mysa. Tänkte gå ut och fota med, men det är inte så bra väder, men kanske går ut iallafall, och ser om jag hittar något att fota. Isåfall kommer bilder upp senare.

Pussss
2009-11-14 - 14:09:55
Allmänt - 0 Kommentarer


Fredag den 13:e

Nu har jag precis kommit hem från tävlingen. Det var tydligen en riktig dressyrtävling, bara det att min klass inte var riktig bedömning, utan det var som en programridning, där dom som fick över 50% fick rosett. För oss gick det skitbra, för hon har aldrig varit på dressyrtävling förr, och bara ridit innanför dressyrstaket en gång innan, och det var när vi tränade, och då hoppade hon över staketet, haha. Men idag gick det jättebra, och vi fick 60% , (till och med 60,7 tror jag ;)) Trodde inte det skulle gå så bra, för hon gick inte bra igår, eller hon bara sprang, och så är det ju fredag den 13:e, men jag har faktiskt inte haft någon otur alls idag typ. Haha!

 

Nu sitter jag och väntar på att idol ska börja, spännande att se vem som åker ut. Har precis ätit också, och nu sitter jag och äter godis!

 


Imorgon ska jag ta det lungt, städa mitt rum, kanske rida, och sen får vi se vad jag hittar på mer. :)
2009-11-13 - 22:22:34
Allmänt - 1 Kommentarer


Fullt upp hela dagen

Jag har haft det fullt upp hela dagen. Först skola, och när jag kom hem så åkte jag direkt till stallet och red Sol. Efter det åkte jag och mamma till stan och hon gjorde lite ärenden. Efter det så åkte jag direkt till min systers stall, och red igen, men min systers häst. Nu har jag precis ätit och duschat, och ska ta tag i läxor! Hade pluggat fel glosor, smart! -.-

Jag har också både Svenska och Engelska saker som jag måste göra klart, orkar inte. Blä!
Jag har fullt upp hela veckan.. så här har min vecka sett ut, och kommer se ut.

Måndag: Skola, jobba (barngympan)
Tisdag: Skola, konfirmation
Onsdag: Skola, rida, plugga
Torsdag: Skola, rida två hästar, plugga
Fredag: Skola, 'tävla'
Lördag: Kanske rida
Söndag: Kyrkan, kanske rida, innebandy

Men har bestämt att jag ska ta det lite lugnt på lördag, men kanske ändå rida! :)

Skriver kanske mer sen, men tror inte det. Puss & Godnatt
2009-11-12 - 20:31:56
Allmänt - 0 Kommentarer


Pluggat en massa

Nu har jag pluggat i en timma, och kan både spanskaglosorna och engelskaglosorna, skitgött! :) Så imon behöver jag bara gå igenom spanskan lite snabbt, för har dom tills på fredag.

Jag pluggar på glosboken.se, verkligen superbra förutom att dom lagt in massa skitreklam nu. Innan det var det super iallafall, men orkar inte byta till någon annan sida, så jag har fortfarande glosboken.se, men om ni inte är medlem så bli det, det är verkligen bra att bli "förhörd" på datorn, för då behöver ingen annan hjälpa till. :)

www.glosboken.se

Nu tänkte jag gå och ta en varm dusch, sedan fixa mig för sängen och lägga mig och titta på någon film. :)

Godnatt
2009-11-11 - 21:12:10
Allmänt - 2 Kommentarer


Black and brown

Satt och letade lite klänningar, och hittade några.. Lägger inte upp alla, men några. :) Ska köpa någon klänning att ha i jul och så, och nyår, men jag har inte hittat någon ännu, men jag och mamma ska till Göteborg någon dag, för Sofie fick inte :( Men då ska jag iallafall titta efter klänningar. :)
Vad tycker ni? Hiss eller diss?
2009-11-11 - 19:32:20
Allmänt - 14 Kommentarer


Jullängtan

Sitter och lyssnar på julmusik nu, så himla mysigt. Äter pepparkakor också! Jag vill ha jul nu, älskar julen. Men det är inte långt kvar, och tiden går fort! :)
Det är kallt ute, så sitter med min supergosiga filt, och tänkte titta på en film nu, sedan ska jag rida.

Jag får alltmer besökare, och en hel del kommenterar, det är riktigt kul! :) Om ni gillar bloggen så lägg till den på bloglovin. Länk


Bloggar mer senare ikväll, hoppas ni har det bra.. puss
2009-11-11 - 15:31:18
Allmänt - 3 Kommentarer


Familjekärlek i höstsolen

Nu har jag kommit hem från en god middag hos mormor och morfar. Åt lax, sås och potatis. Till efterrätt blev det ostkaka.

Nu tittar jag på 'halv åtta hos mig', och när det är klart ska jag titta på Andra Avenyn.

Älskar denna bilden, det ser verkligen ut som om familjen njuter tillsammans av höstsolen.
Bilden tog jag i Lördags när jag var och fotade Sara, min kusin.
2009-11-10 - 20:24:54
Allmänt - 1 Kommentarer


Andra Avenyn

Nu tittar jag på Andra Avenyn, missade förra veckan, så tittar på internet nu.. Men det laggar sönder, går knappt att titta, fattar inte varför, har inte gjort så förr. Och så börjar det om från början så får man leta upp vart man var. Hatar det!

Men snart ska jag sova, när jag tittar klart på A.a och sen ska jag kolla klart alla mina bloglovin' inlägg, har 119 stycken, fast har kollat några redan.

2009-11-09 - 22:01:22
Allmänt - 4 Kommentarer


Tävling hos Nicolina

Jag är med och tävlar hos Nicolina, i sammarbete med www.tvspelsweb.se. Temat är höst, och man kan vinna ett starfilter.

Klicka här för att komma till inlägget.
2009-11-09 - 20:56:47
Allmänt - 1 Kommentarer


Bad i november!?

I lördags när jag fotade Sara på stranden, så var det en kille, eller kille och kille, har inte en aning om hur gammal han var, men kanske mellan 20-30 år, som badade. Bada i november! ;o Usch, svinkallt ju.

Jag tog lite kort på han när han badade , haha, och sen klippte jag ihop i photoshop, men slarvade bara, så den är inte så bra. ;)

Jag tänker iallafall inte bada utomhus någon mer gång i år, fy vad kallt. Haha! När badade ni sist?
2009-11-09 - 19:04:54
Allmänt - 4 Kommentarer


Hemma efter en bra dag

Ja, nu är jag hemma efter en lång, men riktigt rolig dag. Först gick vi (Jag, min kusin & faster) upp vid 8 typ, åt frukost och sen åkte vi till Göteborg. Där blev vi sminkade av faster och hennes "klasskompisar". Sen åt vi lite, och gick i affärer och sen blev vi sminkade en gång till. Sen tog vi en fika och åkte hem.

När vi kom hem så hade vi ju redan smink, så vi fixade håret och bytade om, och sen gick vi till farmor och farfar på farsdags-kalas, åt god middag och god tårta!

Men jag orkar inte lägga upp någon bild eller något, utan jag ska sova. Men det kommer mer bilder från fotograferingen och det imorgon! (y) Jag tog faktiskt en bild för att visa er sminkningen, men det blev inte bra, och man ser typ inte alls hur det ser ut, så lägger inte upp den!

Puss och Godnatt
2009-11-08 - 22:05:23
Allmänt - 2 Kommentarer


Smakprov från fotograferingen

Nu sitter jag hos kusinen min, ska sova här inatt, och sen imorgon blir det Göteborg med kusin och Faster, för min faster går skola för att bli sminkös, så ska jag och min kusin vara "sminkmodeller", så dom som går på skolan ska typ sminka oss med massa olika sminkningar hela dagen, roligt!

Var ute och fotade innan, blev några bra kort.. Lägger ut en som blev sådär, men ni får se den som ett litet smakprov.



Nu ska vi titta på film, antingen 17 again, eller filmen Up, sen ska vi nog sova, eftersom vi var uppe tidigt imorse och ska upp ganska tidigt imon också. Hoppas ni haft/har en bra kväll, för det har jag. Puss
2009-11-07 - 19:58:14
Allmänt - 1 Kommentarer


Maskeradhoppning

Nu är jag hemma från maskeradhoppningen. Jag hade inte klätt ut mig, så det var la inte så mycket maskeradhoppning för mig, men aja. Det gick bra, hoppade 50 & 60 cm, men hon rev ett hinder i 60 men hon hoppade jättebra, så jag är nöjd!

Nu har jag duschat, ska äta och sen åker jag och min kusin (som var med på 'tävlingen', tack, kul att du ville följa med! :)) åka ner till henne och fota lite, och även jobba! :)

2009-11-07 - 12:17:21
Allmänt - 0 Kommentarer


Idol 2009

Sitter och tittar på idol. Mina favoriter är absolut Tove, Mariette, och Erik! BÄST! Hoppas verkligen ingen av dom åker ut ikväll.

Nu ska jag snart lägga mig, ska bara packa lite tills imon, får gå upp runt sex, inte senare iallafall. Usch, haha. :)

Vem/vilka är era favoriter i idol 2009? :)
2009-11-06 - 22:01:47
Allmänt - 1 Kommentarer


Överenergi!

Jag har jättemycket överenergi just nu, som säkert både Sofie och Sara märker på msn, haha. Jag kan knappt sitta still, och jag ska snart sova. Fast jag kommer inte kunna sova på flera timmar känns det som. Men nu tänkte jag borsta tänderna, chatta lite mer, och sen lägga mig och titta på en film och varva ner, haha.

Red idag också, hoppade... tänkte titta lite vilka höjder jag ska ta på lördag, och gick bra, men fortfarande inte bestämt vad jag ska ta! ;) Det kanske är hon som smittat av sig till mig, för hon hade överenergi, gick i 190 över hinderna och runt, runt. haha!
Nej, men nu måste jag gå och lägga mig, om jag ska orka upp imon, till ännu en skoldag, men känns inte så jobbigt, eftersom det är fredag, sista dagen och dessutom den goaste dagen på hela veckan. (y) BRA!

Ingen bild eftersom internet är konstigt, och inte vill ladda upp bilden som jag vill ladda upp! som vanligt!

Puss och godnatt!
2009-11-05 - 21:22:07
Allmänt - 1 Kommentarer


Snöstorm och kallt, brr!

Kom precis hem från stallet, ridit i ridhuset, gick kanonbra! I helgen ska jag hoppa henne på en cr, (en slags tävling), hoppas det går bra, men det gör det säkert, haha! :)

Nu har jag duschat och ätit, gott.. Tacopaj, som jag har gjort! Och nu sitter jag och pluggar och tittar på "bonde söker fru", imon ska jag nog rida, och sen plugga spanska.

2009-11-04 - 20:09:16
Allmänt - 0 Kommentarer


Låter bilden tala för sig själv!

Min dator dog precis, för den har inget batteri, så orkade jag inte ladda den, men så startade den igen, utan batteri. 0% batteri, Mysko!

Kände för att skriva på bilden, så låter den tala för sig själv.

2009-11-03 - 21:34:35
Allmänt - 1 Kommentarer


Jag har hicka!

Jag har hicka, jättemycket, haha, därför fick det bli den rubriken, fantasilös som jag är denna kväll.

Innan var jag på konfirmationen, ganska segt idag, skulle leta massa saker i bibeln. Men i den gruppen skrattar vi alltid väldigt mycket, så det är inga problem med stämningen! (y) Nu sitter jag och pluggar, skriver en artikel om försurning av naturen, fattar ingenting, så ja. Tittar också på "halv åtta hos mig".

Det har varit lite dålig uppdatering det sista, men jag har ju varit sjuk, och nu kommer det kanske också vara lite dålig uppdatering, för skolan måste ju gå före, och vi har ganska mycket läxor och prov nu, men jag skriver så mycket jag hinner.. Ska också försöka fota mer så att ni får se mer bilder. Bra va? ;)

Nu ska jag fortsätta plugga, kanske skriver mer senare! annars- Godnatt
2009-11-03 - 19:44:44
Allmänt - 1 Kommentarer


Nu blir det ullared

Eller, på tv. Det börjar ett tv program nu, om Gekås. Haha, ska bli rätt roligt och se vad det är. Jag bor ju nära, eller ganska nära, från skolan tar det ju fem minuer typ.


2009-11-02 - 20:00:44
Allmänt - 1 Kommentarer


En lite friskare Tilda

Ja, nu är det en lite friskare Tilda som skriver, ingen feber och mycket mindre hosta. Skönt! Fick ligga och sova i sängen i fyra dagar innan jag blev frisk. Får vila idag med, så att jag inte förtar mig och blir sjuk igen, för nu har jag varit sjuk tre gånger på 6 veckor. ;o

Jag skulle varit i kyrkan nu på morgonen (nu på morgonen? hmm.. klockan är halv 1) men jag sov ut i stället, vet inte om jag kanske måste gå ikväll istället, vi får se. Nu ska jag äta lite och sen skriver jag mer under dagen.
2009-11-01 - 12:36:50
Allmänt - 1 Kommentarer


RSS 2.0