Bilder från Koh Lipe

2013-02-20 - 18:12:59
- 0 Kommentarer


Koh lipe

Nu har vi åkt vidare till koh lipe, och är alltså i Thailand. Här är riktigt varmt, 40-45 grader i luften skulle jag tro och 30-35 i vattnet. Jag tycker om ön jättemycket, den är liten, med knallblått helt klart vatten och kritvit mjuk sand. En liten gata med shopping och restauranger, och sen massa mysiga restauranger på standen. Kan snorkla precis inne vid stranden också! Men, he är väldigt mycket svenskar, och lite vattenloppor vilket jag hatar. Men vi stannar här i fyra nätter och sen åker vi antagligen tillbaka till Malaysia, men inget bestämt ännu! Vi har det iallafall helt underbart!

Lite bilder från Langkawi:

2013-02-20 - 17:37:58
- 0 Kommentarer


Kuala lumpur till Langkawi

Efter två dagar i Kuala lumpur med shopping och massa mys tog vi idag flyget till Langkawi, en ö. Flyget tog bara en timme, så det gick super. Bor i en stuga som ligger i havet, och här är fin pool och fräscht boende, men ligger inte så bra, så imon bytar vi hotell till ett vid en fin strand där det är lite mer liv. Blir nog superbra tror jag! Ikväll har vi varit på en shoppinggata och ätit jättegod kvällsmat och avslutade kvällen på en jättemysig pub.

2013-02-17 - 16:50:51
- 0 Kommentarer


Malaysia

Efter en lång flygresa, som gick bra, så är vi nu framme i ett varmt och skönt Malaysia. Är i Kuala lumpur (huvudstaden) två nätter och åker sen vidare till några olika öar, har inte bestämt vilka än.

När vi kom fram åt vi frukost och shoppade, sen har vi legat vid poolen bara och ska nu ut och äta. Är kväll här men morgon i Sverige så vi är lite trötta pga jetlagen men det går väl över!

Skriver när jag har tid och internet..

2013-02-15 - 10:30:17
- 1 Kommentarer


Lämnar kylan

Igår fick jag äntligen körkort (!!) och nu är jag påväg till Malaysia och Thailand för tre veckors semester. Ska bli riktigt skönt att komma ifrån skolan, kylan och alla måsten. Kommer dock sakna ihjäl mig efter mina Goa kompisar, men det löser väl sig hyfsat med internet hoppas jag!

Lyckligare tjej får man leta efter just nu!

2013-02-14 - 05:15:54
- 0 Kommentarer


RSS 2.0