Photoshop-tips: Montage av ett foto


Steg 1 - Klipp ut varje del

Välj View>Rulers och dra ett rutnät av stödlinjer över bilden. Gör markering på varje del och tryck på "Ctrl+J" för att kopiera den markerade delen till ett eget lager.

 

 

Fotsätt och gör likadant på alla "rutor".

 


Steg 2 - Gör en bakgrund

Förstora bilden ungefär 200 pixlar, på både höjd och bredd. Det kan du göra med Image>Canvas size. Fyll bakgrundslagret med den färgen du vill ha som bakgrundsfärg. Det kan du göra med Edit>Fill layer.

 

 

Steg 3 - Gör rameffekten

Ställ dig i översta lagret och välj Layer>Layerstyle>Drop Shadow. Ändra till Lighting Angle 120, Distance 5 och Size 20.

 

 

Klicka på Stroke längst ner i fönstret som är öppet och välj vilken storlek du vill ha på ramen och vilken färg.

 

 

Steg 4 - Kopiera effekten till alla lager

Välj Layer>Layerstyle>Copy layerstyle. Klicka på lagret under och välj Layer>Layerstyle>Paste layerstyle. Upprepa på alla lager.

 

 

Steg 5 - Rotera alla lager

Nu ska du rotera alla lager, men inte för mycket. Rotera med Edit>Transform>Rotate.

 


Steg 6 - Flytta om

Flytta varje del av bilden lite så att allt ligger som du vill. Gör det genom att dra ett lager över eller under ett annat lager.

 

 

För mer effekt...

Om du vill ha lite mer effekt på det, eller så att det verkligen ser ut som att man tagit vid olika tillfällen men på samma plats,  så kan du redigera t.ex Hue/Saturation och Levels, men gör det inte på hela bilden, utan förstärk t.ex färgerna på en bit, och dra upp nivåerna (Levels) på en annan, o.s.v.

 

 

Jag är inte så bra på att förklara, men jag hoppas ni förstår hur man gör, annars är det bara att fråga.

Om det är något annat photoshop/designtips ni vill veta hur man gör, så kommentera gärna så kanske jag kan hjälpa till.

2010-07-30 - 00:38:28
Tips & Trix - 0 Kommentarer


Det smattrar

Hej på er,

Nu har vi ätit lite sen frukost, plättar. Ligger i tältet och nördar oss lite vid datornerna. Jag får nog snart ta och åka hem, men måste fixa allt i tältet först och så.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men rida blir det väl, och sen får vi se vad det blir. Det är så himla tråkigt väder. Regn, regn och ännu lite mer regn.

Aja, vi hörs när jag kommer hem.
Puss
2010-07-29 - 14:48:22
Dagbok - 0 Kommentarer


Allt för min syster 

Nu har vi precis tittat klart på Allt för min syster. Ni som inte sett den, ni måste bara se den, den är så jäkla bra. Jag och Sofie har legat och gråtit mer än halva filmen tror jag. Så himla sorlig, men så himla bra.

 

Såhär beskriver nyheter24 filmen:

Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.Helt klart toppbetyg, SE DEN!
2010-07-29 - 01:38:44
Musik & Film - 0 Kommentarer


Tältaaaaa

Ligger just nu i tältet och tittar på film och äter B&J, godis och läsk. Tjockaaaaaa!

Vi tog moppedottarna in till stan och köpte allt det, och Sofie stanna mitt i en rondell för hon hittade inte vägen, I DENNA LILLA STAD, söt!!!!!


Nu ska vi titta på film,
puss
2010-07-28 - 22:43:54
Dagbok - 1 Kommentarer


Vackert

 

 

Här är två bilder från bröllopet i lördags. Det var vid havet, och var så himla fint. Just dom här två bilderna har min pappa fotat, men det kommer bilder som jag fotat också. Skulle nog vart bra med en reflexskärm, speciellt på den första bilden! Haha.. ;)


Idag ska jag bara ha det bra.. Sola, bada, kanske åka ut med båt på sjön, och sen ikväll tälta, och allt detta med bästa Sofie. Underbart!
2010-07-28 - 12:34:23
Porträtt - 2 Kommentarer


NattiNatti

Det blev en heldag på stranden, med mycket härligt väder. Dock badade jag bara en gång, för dom sa att det fanns mycket brännmaneter, men jag såg ingen faktiskt, men ville inte bränna mig, så det fick bli en gång bara! ;)

Nu ska jag lägga mig och titta på någon bra film, vet inte vilken ännu, men vi får se!

Har redigerat lite bröllopsbilder från i lördags, så det kommer upp imorgon.

Godnatt, sov gott!
2010-07-27 - 23:50:54
Dagbok - 0 Kommentarer


En dag på stranden?

Godmorgon på er!

Jag vaknade ungefär halv nio, somnade om och vaknade sen halv tio. Har precis ätit frukost (ute, sommaaar) och har nu duschat och bytat om.

Kanske ska till stranden idag med familjen (utom Emma), men det är fortfarande liite molnigt ute, så vi får se om molnen flyger bort! Hoppas på det, skulle varit väldigt skönt med en heldag på stranden. Dom har ju trots allt spått vädligt fint väder idag.

Jaja, långt tråkigt inlägg om typ.. ingenting!
Puss
2010-07-27 - 10:53:15
Dagbok - 0 Kommentarer


Guesthouse

Hej på er,

Idag hjälper jag mamma lite här hemma, för vi ska ha gäster denna veckan, och det är lite som behöver fixas. Jag håller även på med en ny design, och det går ganska bra. Håller på med grunden, sen måste jag ta lite nya bilder också.

Hoppas designen blir klar snart, och hoppas att jag får mer inspiration då, för nu har jag knappt någon inspiration för att fota eller blogga alls. Men det kommer nog.

Puss
2010-07-26 - 16:45:06
Dagbok - 0 Kommentarer


Tiden går för fort

 

Varför går tiden så himla fort? Det känns nästan som det var igår vi hämtade våran lilla busiga vovve. Så himla tjock och liten, och nu är han redan fyra år (20/7), vi har haft honom i fyra år snart. Han tror fortfarande att han är lika liten, och vill gärna sitta i knät när man sitter och tittar på tv. Det är tur att du har många år kvar tillsammans med oss (förhoppningsvis) men tiden får gärna gå lite, okej, myycket saktare nu. Allting bara flyyyger iväg.

 

Bilden är tagen två dagar innan Ebbots födelsedag, på mig och honom. Jag älskar dig Ebbot, min lilla sötnos!

2010-07-25 - 15:36:07
Djur - 0 Kommentarer


Reeeegn

Vaknade ganska sent idag,

men det gör inget, för det regnar, regnar och regnar lite till. Så himla tråkigt.

 

Har precis duschat, och ska nog snart äta lite mat. Annars har jag inget planerat idag, så om det inte dyker upp något så får jag väl vara hemma och titta på film och fixa lite här hemma.

 

Hoppas på bättre väder nu i veckan, då vi har några gäster här, så att man kan ligga på stranden och bara ha det skönt.

 

Kommer bilder från bröllopet senare,

pusss

 

2010-07-25 - 12:24:44
Dagbok - 0 Kommentarer


I'm tired

Jag var somsagt på bröllop innan. Det var ute, precis vid havet och var verkligen fint! Fotade lite, men inte så mycket, men det kommer bilder imorgon.

När vi kom hem så la jag mig i sängen och titta på film, och somnade, sov till klockan åtta, gick upp och åt, och nu ligger jag i sängen och tittar på film, redo för att somna. Jag har fått för lite sömn det senaste, så behöver sova ut ordentligt, så får titta på film tills jag somnar helt enkelt.


Bloggar mer imorgon,
Puss
2010-07-24 - 22:17:12
Dagbok - 0 Kommentarer


Ronja RövardotterHär är några bilder som är fotade från en teater som går här i Falkenberg just nu. Dom spelar Ronja Rövardotter i en skog. Jag och familjen var på den i Tisdags, på kvällsföreställningnen, som började klockan 22.00 och slutade klockan 00.30. Jag hade inga större förhoppningar, tänkte inte ens följt med, men det var faktiskt riktigt bra. Dom spelade jättebra, och miljön var perfekt. Den yngsta skådespelaren (den lille rumpnissen som pekar på Ronja på sista bilden) var bara fyra år.Nu ska jag snart iväg, jag ska åka och titta när pappas kusin gifter sig, och jag tänkte även fota dom, om det finns möjlighet.

2010-07-24 - 11:43:39
Musik & Film - 0 Kommentarer


Hoppas på en skön sommarkväll

Tänkte precis sätta mig och skriva ett blogginlägg, men nu kom det lite gäster, så måste gå ner till dom, och vara lite social. Det är min syssling och hennes föräldrar (alltså pappas kusin). Det blir nog trevligt.

Hoppas på lika fint väder hela kvällen, så blir det nog toppenbra!

Pusshej
2010-07-23 - 18:42:16
Dagbok - 0 Kommentarer


Hoppas på en skön sommarkväll

Tänkte precis sätta mig och skriva ett blogginlägg, men nu kom det lite gäster, så måste gå ner till dom, och vara lite social. Det är min syssling och hennes föräldrar (alltså pappas kusin). Det blir nog trevligt.

Hoppas på lika fint väder hela kvällen, så blir det nog toppenbra!

Pusshej
2010-07-23 - 18:42:16
Dagbok - 0 Kommentarer


Fixar här hemma

Idag är det ganska tråkigt väder ute, solen kommer fram en litenliten stund då och då, men det är mest grått. Därför hjälper jag mamma att fixa lite här hemma, för vi ska ha gäster i helgen, och sen även på tisdag kommer det några kompisar till mamma och pappa, och deras barn Nelly (jag tror hon ska med iaf, fast inte säker), som ska vara här i några dagar.

När jag är klar med det jag ska hjälpa henne med, så ska jag antingen redigera bilder på Brolle, fota lite eller börja på en ny design, spyr snart på denna. Den förra jag började på blev inte bra, så raderade den! ;)


Vad tycker ni, ska jag göra en fräsch, stilren design eller en söt design med mycket detaljer?
2010-07-22 - 14:07:51
Dagbok - 0 Kommentarer


Brolle JR

 

 

 

Var på stranden en stund innan, men det var inte så bra väder så vi åkte hem. Har också hunnit med att vara på donken och ätit Mcflurry marängswiss med Sofie, mys!

 

Nu har jag suttit och redigerat några bilder på Brolle. Jag vet inte om jag gillar den lite annorlunda redigeringen på första bilden eller inte! Vad tycker ni, Gillar ni den eller inte? Och vad tycker ni om bilderna för övrigt?

 

 

2010-07-21 - 19:19:23
Porträtt - 5 Kommentarer


Quack, QuackTog dessa bilderna igår, på några ankor som var vid scenen där Brolle spelade och sjöng. Ankorna var så sjukt snabba, så det var lite svårt att fota dom! ;)

Nu åker jag och äter hos mormor och morfar och sen till stranden och har det skönt.
Puss
2010-07-21 - 12:03:06
Djur - 1 Kommentarer


Brolle, black & white

Hallå på er nattugglor..

Gissa vad jag fotat?

JAG VAR OCH FOTADE BROLLE!
Han som jag praoade hos skulle fota Brolle egentligen, men så kunde inte han så jag och pappa fick fota istället, men det var mest jag som fotade. Har inte tittat på bilderna så noga i datorn, men jag hoppas det blev några bra! 

Jag valde bara ut några bilder och redigerade dom till svartvitt, jag orkar tyvärr inte lägga ner mer tid just nu, för klockan är snart 2 på natten, och ja, jag är väldigt trött, men jag lovar, imorgon ska jag redigera lite bra bilder från idag, så lägger jag upp dom! Såg nu att den sista var lite suddig och ganska brusig, men jaja, orkar inte ändra nu, för nu ska jag sova!

NattiNatti, Sov gott!

2010-07-21 - 01:44:06
Porträtt - 2 Kommentarer


Nu åker jag

Kom precis hem från stranden, riktigt skönt att bara ligga på stranden och lata sig och bada. Skitskönt i vattnet också, hoppas på lika fint väder imorgon, då blir det heldag på stranden!

Nu åker jag på en liten rolig utflykt, ska nämligen göra ett fotojobb som jag sa innan, fast jag sa inte att det handlade om foto, men jag laddar upp bilder senare, och då får ni också reda på vad det är jag ska på. Ska bli riktigt roligt!

Pusshej
2010-07-20 - 17:24:37
Dagbok - 0 Kommentarer


Jorgubbssmoothie

Min frukost blev en god jordgubbssmoothie, perfekt en sån här varm sommardag.


Photo: Me

Recept:

1 dl vaniljyoghurt
0,5 dl mjölk
2,5 dl jordgubbar
0,25 dl strösocker


Nu ska jag fixa lite på mitt rum, sen blir det stranden! Ikväll har jag fått ett jättekul 'jobb', men det får ni veta senare vad det är för någonting!
2010-07-20 - 11:41:44
Godsaker - 1 Kommentarer


Vad hände för ett år sedan?

Jo, för exakt ett år sedan, så tillbringade jag och min familj en vecka i Smögen, i ett jättefint hus, med den här utsikten:Inte helt fel kan jag säga. Man kan nästan tro att det är taget idag, för det är samma väder som här är nu faktiskt, fast hemma, inte i smögen. ;)

Ja, vem vet, kanske blir Smögen i år också, vi får väl se! :)
2010-07-19 - 13:38:24
Dagbok - 0 Kommentarer


Hemma igen

Nu är jag hemma från Glommen. Jag är ganska trött nu, men ska mest ta det lungt idag. Det är mulet och tråkigt väder ute så tänkte lägga in massa ny bra musik på både iphonen och ipoden, och sen titta på film. Mysigt!

Jag skriver mer senare idag, ville bara säga att jag var hemma.
puss

2010-07-19 - 13:32:37
Dagbok - 0 Kommentarer


Det behövs ingen dyr kamera

Såg denna videon, och tyckte den var väldigt bra.

 

Det är många som tror att man behöver en dyr systemkamera för att ta bra bilder, men det behövs det inte. Titta bara på denna videon, dom använder en iphone och fotar jättefina kort med, och jag har hört många som säger att iphone har så himla dålig kamera o.s.v. Men själv tycker jag den är helt ok faktiskt, och det visar dom ju att den är mer än ok på denna filmen!

 

 

2010-07-16 - 10:33:30
Musik & Film - 0 Kommentarer


Kräftfestivalen i Glommen

Jag kommer inte uppdatera så mycket denna veckan, för jag "bor" i Glommen tills på söndag, eftersom det är kräftfestival nu, och då bor vi alltid hos farmor och farfar hela veckan.

Jag åker hem och rider och så, så skriver nog lite när jag är hemma, men annars ingenting.

Hörs senare,
puss
2010-07-15 - 12:44:34
Dagbok - 0 Kommentarer


Sommarplagg

 

 

Var i varberg idag med pappsen. Det var väldigt utplockat, fanns nästan bara storlek 40 och 42 kvar. Men jag hittade somsagt ändå lite saker, som jag är jättenöjd med. Bilderna blev dock inte så bra, det var lite mörkt och dom blev lite oskarpa.

 

Bild 1: Tunika, perfekt att ha varma sommardagar till stranden. H&M

Bild 2: Blus från VeroModa shorts från GinaTricot

Bild 3: Sjal från H&M,  har en likadan fast rosa, som jag gillar, och så var det rea, så passade på.

 

2010-07-13 - 21:05:55
Nytt i byrån - 0 Kommentarer


Jag älskar sommaren

Kan bara säga en sak: Livet leker!

Igår var jag ju på winnerbäck, det var hur grymt som helst.

Idag har jag varit på gekås och köpt nödvändiga saker, klippt mig, varit på stranden och haft det bra, varit ute med båten och fiskat, ätit pizza vid havet. Ja, sommaren är bara för underbar!

Imon vet jag inte vad som händer, men resten av veckan är det kräftfestival, hela veckan, då bor jag i Glommen, och bara har det bra och roligt.

Jag orkar inte sitta inne vid datorn bara för att skriva i bloggen, jag vill vara ute och ta vara på sommaren, och bara ha det bra. Men jag bloggar någon gång varje dag, nästan iallafall.

Hoppas ni har det lika bra som mig,
puss
2010-07-12 - 22:38:40
Dagbok - 0 Kommentarer


Lars Winnerbäck Turné

Var precis och badade i sjön med Sofie, det var skönt!

Nu ska jag duscha och fixa mig inför kvällen, Lars winnerbäck står på listan! Det är Lars winnerbäck turnén jag och några tjejkompisar ska på, och där är även andra artister, bland annat Laleh och Melissa Horn.Det enda som inte är riktigt så nice är att det ska regna och åska, men får hoppas på det bästa att det inte gör det. Hoppas ni får en riktigt bra söndagkväll, för det ska jag ha. Tar nog med kameran så då kanske det kommer upp lite bilder! :)
2010-07-11 - 15:47:44
Musik & Film - 1 Kommentarer


Jobba i värmen

Hej på er,

Jag jobbade ju igår, det var jobbigt, men inte själva jobbet utan för att det var så himla varmt. Det var typ 30° i skuggan. Men det var inte så jobbigt att jobba, och jag tjänade väldigt bra, så det känns ändå bra! ;)

På kvällen kom två av mina sysslingar hit, med familjen, och vi grillade och lite så. Mysigt!

Idag är det också riktitg varmt ute, men inte så soligt, så blir inte stranden, som jag hade velat! :/  Men ska nog ut och fota lite nu.

Pusshej
2010-07-11 - 12:57:34
Dagbok - 0 Kommentarer


Sov så gott

Har inte gjort så mycket idag, bara varit i stallet typ. Vaknade klockan tio, sen vet jag inte vad som hände, för vaknade av att mamma pratade och blev livrädd att klockan var halv 5 på eftermiddagen (då hon brukar komma hem), men den var "bara" 1, hon hade fått sluta tidigare för hon skulle fixa saker inför deras firmafest. Jag sov alltså bort halva dagen, kul!

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, för jag ska upp tidigt imorgon och jobba.

Får väl se om jag kan sova, eftersom jag sov så länge, och för att vi bor bredvid motorbanan och där är det en stor tävling (stcc) denna helgen, och dom spelar hög musik och sånt, så vi får väl se!

Som sagt, jag ska jobba imorgon, tjäna pengar, gött! ;)
Godnatt
2010-07-09 - 23:17:01
Dagbok - 0 Kommentarer


Min vän hängmattan

Jag har precis ätit. Kom hem från Göteborg ungefär vid sju-åtta någonting. Har haft en toppendag i göteborg med mina vänner! Köpte inte alls mycket, men det var bara bra, för jag behöver inte så mycket kläder just nu.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, antingen bytar jag om och springer några kilometer, duschar och lägger mig i hängmattan och tittar på film, eller så lägger jag mig i hängmattan och tittar på film och skiter i att springa. Kan inte bestämma mig!Igår låg jag i hängmattan och läste på kvällen, och smsade med massa söta männsikor. Så himla mysigt.
2010-07-08 - 20:53:28
Dagbok - 1 Kommentarer


Mot Göteborg

Idag vaknade jag klockan 7, men låg kvar till halv 8. Har ätit en god frukost, mjölk och specialK och färska jordgubbar, juice och knäckebröd med prickigkorv på.

Nu håller jag på att fixa mig, och snart åker jag och några tjejkompisar till göteborg för en heldag där, med shopping och massa kul.

Nej, nu får jag gå ut med hunden, ha det bra idag, för det ska jag!
Puss
2010-07-08 - 08:54:57
Godsaker - 0 Kommentarer


Vart tog sommaren vägen?

Det är inte alls mycket sol ute idag, eller det är sol, men väldigt mycket moln. Till helgen skulle det nog bli bättre, men sen nästa vecka skulle det inte alls bli fint väder.

Jag har i alla fall bytat om till bikini och tänker lägga mig där det är lite lä och läsa. Får väl se hur länge jag stannar, men har inget annat planerat denna dagen och har ingen lust att vara inne, så så får det bli! :)

Hörs senare,
puss
2010-07-07 - 14:56:44
Dagbok - 1 Kommentarer


Bio & joggingrunda

Jag kan bara säga såhär: Eclipse, så himla bra!

Bion var riktigt, riktigt bra. Den bästa av alla tre filmerna, helt klart. Den kommer jag se många gånger, det är jag säker på. Till alla er som inte sett den, SE DEN!
Nu längtar jag tills nästa film kommer ut, och hoppas att den blir ännu bättre!

När jag kom hem, halv tio ungefär, så kände jag för att springa en runda, så bytade om och sprang 4-5 km, riktigt skönt. Nu har jag duschat och ätit lite, och ska lägga mig och titta på en film tills jag somnar.


Godnatt på er sötnosar, sov gott!
2010-07-06 - 23:46:37
Dagbok - 0 Kommentarer


The twilight saga: Eclipse

lånad bild, härifrån

Ikväll blir det bio, med Sara, Saga och Lisa. Blir Eclipse, hoppas den är lika bra som alla säger, men det tror jag faktiskt.
2010-07-06 - 16:31:38
Musik & Film - 0 Kommentarer


Amerikanska pannkakor med Jordgubbar


Photo: Tilda Johansson (me)

Jag vaknade ganska sent idag, klockan var nog runt elva tror jag. Somnade i hyfsad tid igår, och sov länge idag. Inte bra. Har varit seg hela dagen bara för att jag sov så länge.

När jag kom ner i köket stog där en skål med jordgubbar och jag blev sugen på amerkanska vaniljpannkakor med sirap och färska jordgubbar, så det blev min frukost/lunch, alltså brunch! ;)

Recept från kalasgott.blogg.se:

4 personer

Amerikanska Vaniljpannkakor
• 3 Ägg
• 5 dl Mjölk
• 5 dl Vetemjöl
• 1 msk Bakpulver
• 2 msk Vaniljsocker
• 1 knapp dl Florsocker

Gör så här
1.
Vispa upp äggen tillsammans med mjölken.
2. Sikta i resterande ingredienser och vispa tills smeten är slät.
3. Låt stå och svälla i en kvart.
4. Stek pannkakorna på båda sidorna i smör tills de fått fin färg.
2010-07-06 - 16:16:29
Godsaker - 2 Kommentarer


Ta dagen som den kommer

Nu har det redan gått tre veckor på sommarlovet, alltså bara sex kvar. Men det ska jag inte prata om! Jag ska verkligen ta vara på dom sex veckorna som är kvar, och göra precis vad jag vill.

På söndag (OJ! inte länge kvar) ska jag och några girls på Lars Winnerbäck konsert.
Veckan efter det är det kräftfestivalen, gillagillagilla! Ska jobba den veckan också.
Sen har mamma och pappa semester, och då hoppas jag på att det blir någon vecka i smögen eller liknande.
Sen är det diggelo i slutet av juli.

Sen har jag inte så jättemycket mer inplanerat, utan jag kommer ta dagarna som dom kommer, som jag har gjort precis alla dagarna de här tre första veckorna. Jag ska vara på stranden med goa kompisar, äta glass, sola & bada, ha picknick och grillkvällar med kompisar, sova i stugan och villavagnen, sova under bar himel, tälta, spela minigolf. Ja, göra sånt som man ska göra på sommaren helt enkelt. Men det viktigaste av allt är att göra det med vännerna. :)


Två bilder på mig och mina vänner från förra sommaren.

bjuder på hur jag ser ut..


Jag och Sofie
2010-07-05 - 14:04:17
Dagbok - 1 Kommentarer


I want, I want, I wantHär är lite saker som jag verkligen vill ha. En reflexskärm 80 cm, (5 i 1), ett batterigrepp och en trådlös fjärrutlösare.

Batterigreppet ligger nog längst ner på listan, eftersom det inte känns lika nödvändigt som dom andra, men jag skulle ju inte tacka nej till ett! ;)
2010-07-05 - 13:19:54
Inspiration - 1 Kommentarer


Solnedgång

Pappa fotade mig lite i solnedgången för någon timme sen. Tänkte ta bilder till nya designen, men blev inte så bra bilder så får ut och fota någon mer dag snart.

Jag vill så gärna få klart den nya designen, för är riktigt trött på denna. Men jag vill ändå bli nöjd, så det får vänta tills jag är nöjd helt enkelt.


© Photo: Anders Johansson  Model: Tilda Johansson (Me)
2010-07-04 - 23:56:06
Porträtt - 1 Kommentarer


My new bag
Photo: Tilda Johansson (me)

Tog lite bilder på mina nya väska som jag köpte häromdagen. Jag gillar den, för den är perfekt storlek, har både axelräm och lite kortare, men som ändå inte är ivägen.

Åkte till stranden direkt efter lunch och var där med två goa töser hela eftermiddagen. Nu ikväll har jag varit med några glommafamiljer i glommen och grillat, och påvägen hem blev det Mcflurry marängswiss. Mysigt! Jag bara älskar sommaren!
2010-07-03 - 23:08:43
Nytt i byrån - 2 Kommentarer


A good night

Jag har haft en bra kväll. Varit ensam hemma hela dagen, inte gjort så jättemycket. (fy skäms). Har fixat lite på rummet och så, varit ute med hunden på långpromenad.

Jag och Lisa bestämde oss för att dra till donken och äta, så det gjorde vi. Pratade lite och så, mysigt. Sen åkte jag till stallet, red ut med Clara och Ulle, och sen putsade vi sadlar och träns. Imon ska jag hoppa henne på en clear round.

När jag kom hem så var det jättefin solnedgång, gick direkt in och hämtade kameran och ut igen, men när jag kom ut var solen bakom träden. Bilderna blev mörka och ganska dåliga, men ni får se två som blev ok.

 

Photo: Tilda Johansson (Me)

2010-07-01 - 23:17:05
Natur - 2 Kommentarer


RSS 2.0