Bild från förra nyårsafton


Nu håller jag på och fixar mig, ska åka om en timma, och kom precis ut från duschen, tur att man bestämt vad man ska ha på sig, för det brukar jag inte ha gjort, men iår har jag faktiskt gjort det. Om jag får tid över innan jag åker, så tar jag en bild på min "nyårs-outfit" och slänger ut på bloggen, annars kommer den imorgon, jag lovar! ;)

Min nyårsafton kommer jag fira hos mamma och pappas kompisar, men som har barn som jag umgås med, det brukar blir riktigt kul faktiskt. :) Hoppas ni får en ritkigt bra nyårsafton, och även en riktigt bra start på det nya året!

Puss
2009-12-31 - 16:29:36
Dagbok - 0 Kommentarer


Skridskoåkning

Bilden är lånad härifrån

 

Eftersom det har varit kallt ute nu några dagar, så har det ju också blivit is, så idag passade jag, Saga och Gabriella (mina grannar)  på att åka skridskor. Det var faktiskt riktigt kul, för jag har inte åkt på jätte länge. Tyvärr så var mina skridskor inte så bra, för dom var inte slipade, så man kunde inte åka så bra, och så skavde dom.

 

Nu tänkte jag vara ännu hurtigare och gå ut och gå en långpromenad med hunden och mamma, kanske tar med kameran också. :)

2009-12-31 - 14:08:06
Dagbok - 0 Kommentarer


Enkla men snygga outfits

Igår när jag tittade runt på lite kläder på internet, så hittade jag en massor. Satt och pillade ihop lite "kollage" av kläderna som jag hittade, så att det blir som en "outfit". Jag gillar kläderna, dom är väldigt enkla, men ändå snygga, alltså en vardagsoutfit!

Allt detta är från H&M, utom skorna.



Det här är från lite olika affärer, bland annat Gina Tricot.

Båda två skulle kunna vara riktigt "tilda-outfits". ;) Jag skulle väldigt gärna ha alltihopa i min garderob! (a)
2009-12-30 - 22:40:28
Inspiration - 1 Kommentarer


Mätt och belåten

Nu har jag ätit, och är riktigt mätt. Maten var jättegod, speciellt min cheesecake med passionsfrukt och kiwi på. Mums! :)

Nu har jag suttit och kollat lite på bingolotto, för mamma köpte en lott så spelade jag, men vann ingenting. Men vann på en sverigelott innan idag, 50 kr. Alltid något! ;) Haha!

Är det någon mer som tittar på binolotto? Haha, isåfall.. Tycker inte ni att dom små barnen som ska förklara olika saker är väldigt, väldigt gulliga? Så himla söta.

Det är något konstigt när jag mobilbloggar, det blir stora bokstäver hela tiden, även fast jag valt att det ska vara små, och det är jättejobbigt, för jag måste ändra det hela tiden då, medans jag skriver.. Måste försöka luska ut hur man fixar det, för det måste ju ändå gå att fixa! ;) Jag tänkte ju faktiskt blogga från mobilen imorgon när klockan slagit 12, så att jag kan hälsa er alla ett gott nytt år! :D
2009-12-30 - 22:02:25
Dagbok - 0 Kommentarer


Gourmetmiddag här hemma

Jag har precis bakat cheesekake och skalat räkor, för idag blir det lite "gourmetmiddag" här hemma med familjen.

Till förätt blir det räkkrustader, till varmrätt blir det plankstek, till efterrätt blir det cheesekake med passionsfrukt och sen blir det godis framför tvn!

Efter allt det kommer man väl rulla fram, och imorgon blir det väl inte sämre mat eftersom det är nyårsafton. Haha!






2009-12-30 - 17:48:06
Dagbok - 0 Kommentarer


H&m, Gina Tricot och Bikbok...

... Varför finns inte dom affärerna i Falkenberg? Det tycker jag är dåligt, för det är många som gillar dom affärerna, (jag gör det) men ingen av dom finns i Falkenberg. Jag hittar nästan alltid kläder i någon av dom, men för att komma till dom måste man ju åka till halmstad eller varberg. Okej, det är inte så långt att åka dit, men ändå. ^^

Jag har tittat på lite kläder på internet, mest för skoj skull, och det finns så mycket fina saker. Och på h&m's hemsida har det redan börjat komma in sommarkläder, man börjar ju längta lite smått till sommaren. :)

2009-12-29 - 22:06:52
Frågor & Svar - 0 Kommentarer


Bloggar från mobilen

Idag har jag varit på stan med Felicia, mysigt var det! :) Vi gick runt i typ alla affären, men jag köpte ingenting, eftersom jag inte behöver något just nu, och inte hittade något speciellt. Vi fikade också på Café Blå. :)

Nu tänkte jag titta på tv, Jag ska bli stjärna, och efter det ska jag nog göra mig iordning för sängen, och sen sova, eftersom jag är ganska trött.

Hoppas ni har det bra, puss
2009-12-29 - 21:06:46
Dagbok - 1 Kommentarer


Godnatt på er

Nu testar jag att blogga direkt ifrån min nya mobil. Tänkte bara testa om det funkar och även säga godntt till er, för Nu ska jag sova. Godnatt
2009-12-28 - 23:19:51
Dagbok - 1 Kommentarer


Äntligen en ny mobil

Idag fick jag äntligen min nya mobil. Det blev faktiskt en Iphone som fick följa med mig hem. ;) Och jag bara älskar den! Klart den är lite klumpig gämfört med min gamla, men jag är nöjd att jag köpte den, för än så länge är den ju sjukt BRA!

Nu ska det bli mycket bloggande, även om jag inte har någon dator i närheten, det är ju bra! :D

2009-12-28 - 20:55:13
Inköp - 2 Kommentarer


Almost Lover

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik, Almost Lover spelas just nu, älskar den! :)

Ska snart iväg till min systers stall och fotografera när hon rider, kommer kanske ut några bilder sen om det blir några bra. Det är riktigt fint vinterväder idag. :)

Sen ska jag, pappa och mamma till Varberg och titta på ny mobil som jag sa igår. Har fyra stycken jag tittat på, hoppas det blir någon av dom som får följa med mig hem idag! ^^

En väldigt gosig tröja, som jag gärna skulle vilja ha i min garderob.

Vem vet, den kanske hänger där snart! ;)

2009-12-28 - 12:56:49
Dagbok - 0 Kommentarer


Myskväll med mina kompisar

Ikväll har vi haft myskväll, jag och mina kompisar. Jag och Sofie sover här hos Anna inatt, och imorgon åker jag och pappa till Varberg och tittar på ny mobil till mig (hoppas jag får med mig någon hem) och även en tv tror jag!

Har haft en riktigt mysig kväll, med paketlek och massa prat, massa godis, chips, grönsaker med dipp och även taccos. Nu känner man sig väldigt smal. INTE!

Hoppas ni har det lika bra som jag. Pusshej ! :)
2009-12-27 - 21:41:35
Dagbok - 0 Kommentarer


När lammen tystnar

Jag tog lång sovmorgon idag, och sen så åt vi middag hos mormor och morfar, och sen blev det Varberg. Tittade på ny mobil och ny tv, men vi ska dit igen på måndag, och då hoppas jag att mobilen får komma med mig hem! ;)

Nu har hela familjen ätit en mysig liten lyxmiddag med hummer, ostbricka och fruktfat. Väldigt gott, tack så mycket Farfar!

Bild lånad härifrån

Nu blir det lite film med familjen, När lammen tystnar. Den går på TV4 film för er som undrar, nu klockan 21.00.
2009-12-26 - 20:51:37
Dagbok - 3 Kommentarer


Mina julklappar

Tänkte ju visa er mina julklappar, och väntade tills idag för att kunna ta i ljuset. Men så glömde jag av det, och det hann bli mörkt, så jag fick ta blixtbilder vilket inte blir bra, men jag skriver också, så ni får reda på vad jag har fått! :)

Bild 1: Bra-att-ha-saker!

Bild 2: Parfym, bodylotion och duschkräm

Bild 3: Termobyxor

Bild 4: En Resa till Turkiet! :D:D:D:D

Bild 5: Tröja (som man kan ha under jacka och sånt när det är kallt) och en mössa

Bild 6: Pengar



 

Fondationborste, presentkort på en hästaffär, mineralsmink, maskara, läppglans, eyeliner och en borste.

 

Sen fick jag också av mamma och pappa, att jag får köpa en mobil eller tv, så betalar dom lite på den. Men har inte riktigt bestämt mig om jag vill ha en tv eller mobil! Vi får helt enkelt se. ;)

Tack så jätte mycket allihopa, jag är supernöjd!

2009-12-25 - 16:37:04
Dagbok - 1 Kommentarer


En riktigt bra julafton

Hej allihopa, hoppas ni har det lika bra som jag. Har haft en riktigt bra och mysig jul. God mat, Kalle Anka, ännu mer god mat, skratt och en massa paket. Jag är riktigt nöjd med mina paket. Tack allihopa! <3

Jag tänkte ta kort på vad jag fått, (kanske inte allt, men vi får se). Men så länge ni så kan ni ju titta på min snygga pappa, HAHA! Såhär ser han ut just nu. ^^



2009-12-24 - 23:00:28
Dagbok - 2 Kommentarer


God Jul

Jag vill bara önska alla er där ute en riktigt God Jul! Hoppas ni får en bra dag, och en massa paket! ;)

Bilden är lånad härifrån


Själv har jag varit i kyrkan nu en stund på morgonen, med mormor. Ganska mysigt faktiskt. Sen blir det tranditionellt "dopp i grytan" mitt på dagen hos mormor och morfar, och ikväll kommer mormor, morfar, farmor och farfar hit och firar jul med oss. Säger det en gång till Ha en riktigt bra julafton!
2009-12-24 - 11:13:18
Dagbok - 0 Kommentarer


Smakprov på julbordet

Nu ska familjen äta lite julmat, som ett smakprov på julbordet imorgon. Det är en tradition i våran familj, vi äter alltid julmat dagen innan julafton. :)

Efter det blir det lite myskväll med familjen, med lite julgodis och tv. Mysigt! :)

Bilden är lånad härifrån
2009-12-23 - 18:52:17
Dagbok - 0 Kommentarer


Jodå, snön ligger kvar

Idag när jag vaknade, tittade jag ut i fönstret direkt för att titta om snön låg kvar. Och självklart gjorde den det!

Ska snart ut och rida, så himla mysigt. (a) Ni tycker nog jag är konstig som tycker det är mysigt att rida när det är kallt och snö, men det är klart det är mysigt, snö och kallt, det är ju vinter. ;)

Tog bilden lite snabbt genom fönstret precis, den blev inte  bra, men man ser att det är snö iallafall!

2009-12-23 - 13:53:20
Dagbok - 0 Kommentarer


Dax att sova, en ny dag väntar!

Nu ska jag lägga mig och titta på någon film, och sen sova. Imorgon tar jag sovmorgon, och sen hjälper jag mamma att städa, fixa och dona (allt som inte hon kan göra med sin skadade hand) lite här hemma.

Idag slog jag in mina sista juklappar, har fixat till alla nu, vilket jag inte brukar ha gjort "så här tidigt" annars, brukar göra det dagen innan julafton oftast. (a) haha! Men i år var jag duktig smart, och gjorde det i tid. :)

Har ni fixat alla era julklappar, eller har ni kvar?

 

2009-12-22 - 22:41:47
Dagbok - 0 Kommentarer


Kanske det blir en vit jul?

Jag hoppas verkligen det blir en vit jul i år, annars är det ingen riktig jul ju! ;) Blev så himla glad idag när det började snöa, riktigt mycket också, nu är det säkert tio centimeter. Love it!

Vi har också fått in våran gran, och jag och mamma har klätt den, riktigt mysigt. Älskar allt som har med julen att göra. (a)

Självklart tog jag lite "ego-pix" i julgranskulorna! ^^

2009-12-22 - 22:34:01
Dagbok - 0 Kommentarer


Det är mycket som ska fixas...

... Nu innan jul, och därför hinner jag inte blogga så mycket. Mamma har skadat handen, och därför vill jag vara snäll och hjälpa henne med städning och julpynt, julgodisbakning, slå in paket och allt annat som ska fixas.

Jag lovar, jag ska blogga så mycket jag hinner, och det kommer minst ett inlägg till ikväll, kanske till och med mer! :)

Hoppas ni har det bra, vi hörs , puss!
2009-12-22 - 18:35:39
Dagbok - 0 Kommentarer


En heldag i Halmstad

Ja, en heldag i halmstad. Shoppde lite, jag hittade en jättegosig tröja, den som är på bilden!

 

Har spanat in den länge nu, men hittade den inte i Göteborg. Men idag, så gick jag in på Cubus så låg den där på ett bord, glad blev jag! ;)  Mjuk och gosig, perfekt som både vardagströja och en slapp tröja som man kan ha hemma. :)

2009-12-21 - 18:44:41
Nytt i byrån - 0 Kommentarer


Okej, bilderna kommer!

Det får väl komma några bilder iallafall då! ;) hahaha





Titta inte på mig.
2009-12-20 - 22:30:01
Porträtt - 0 Kommentarer


Jag har haft en toppendag

Ja, det kan man verkligen säga, en toppendag.

SKRATT, ÖVERENERGI, FLUMM, SKRATT, SHOPPING, FILM, ÄNNU MER SKRATT. Bara allmänt rolig dag!

Gick upp ungefär klockan  8, och gjorde mig iordning och åt frukost, sen tog jag, Sara, Saga och Lisa bussen till Ullared. Där inne var ingen mindre än ERIK GRÖNWALL. Han sjöng tre låtar och signerade hans nya skiva som kommer ut imorgon, fast där kunde man köpa den idag! ;) Han sjöng faktiskt mycket bättre i verkligenheten tycker jag,  grym.

Sen gick vi runt inne på Gekås och letade julklappar, och sen åt vi och efter det fortsatte vi leta julklappar. Jag har faktiskt köpt till alla jag ska köpa till nu tror jag. Har slått in några med faktiskt, men inte riktigt alla.

Detta får bli ett bildlöst inlägg, för jag håller på och göra julkort, och orkar inte hämta kameran, för ska snart lägga mig. Imorgon ska jag upp ganska tidigt då också, för att åka till halmstad, min syster ska röntgas, och sen ska jag, mamma och Emma (min syster) gå på stan. Mysigt! :)

Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig, för min har varit toppen! :)
2009-12-20 - 22:08:49
Dagbok - 0 Kommentarer


Saker att göra idag...

Sofie sov ju hos mig, och vi kom inte upp förräns nästan halv 1, och sen skulle vi äta och så, så det blev ingen förmiddag på denna lördagen. Haha!


Skrev inte i någon speciell årdning som jag ska göra sakerna i, men jag har slått in en julklapp, och gjort två julkort. Rummet är inte så mycket, det är bara tältsängen som ska bort och så, för det blir ju alltid lite stökigt när någon sover över, så det ska jag fixa nu.

Sen blir det duschen, och sen fixa med ipoden och datorn. Sen får vi se om jag hinner fota.

Mamma och Emma jobbar ikväll, så jag och pappa ska först in till stan och handla något att äta, och sen ska vi åka till Ästad gård och titta på fyrvärkeri och sånt, mysigt! :)

Fast nu ska jag upp till stallet också, för att mocka och fodra. Det är svinkallt ute ju! :( haha.

Puss,

2009-12-19 - 16:45:38
Dagbok - 0 Kommentarer


40 prenumeranter innan Julafton?

Jag har nu 35 prenumeranter, och det är inte mycket kanske, men för mig som har en väldigt liten blogg så är det rätt så mycket ändå. Jag är väldigt glad för det, för om ingen skulle läst min blogg, så skulle jag inte ha skrivit. :)

Men kan jag kanske till och med få 40 prenumeranter, innan Julafton? :) Det skulle vara en rolig julklapp!

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin

Klicka på ikonerna för att följa min blogg!
2009-12-19 - 01:49:51
Dagbok - 3 Kommentarer


Mysig kväll med bästavän

Jag har haft en väldigt mysig kväll med min bästa vän Sofie. Nu ligger hon och sover, och jag tittar på New moon. Älskar den filmen.

Vi har sjungt sinstar så att min röst har försvunnit nästan, haha. Vi har pratat en massa, spelat guitar hero, varit ute med hunden, skrattar, pratat ännu mer och skrattat tills vi fick ont i magen. Tack för en riktigt bra kväll Sofie! <3

Nu ska jag nog också sova, för jag är riktigt trött. Imorgon så ska jag bara ta det lungt, titta på film. Ska kanske rida, men vi får se! ;)


Bilden är ifrån somras, på mig och Sofie!

GODNATT SÖTNOSAR
2009-12-19 - 01:46:50
Allmänt - 0 Kommentarer


Världens gosigaste katter?

Jag måste nog ha världens gosigaste katter. När jag bäddade min säng, så la sig Tompa , (min ena katt) under täcket och tittade bara fram lite med huvudet. Min andra kisemise Mio ligger och sover på min kudde. Så himla gosiga.




Jag håller på och storstädar mitt rum (för det har inte blivit av dom andra gångerna jag har sagt det ^^) och sen ikväll kommer Sofie hit, och sover här. :)
2009-12-18 - 16:22:59
Allmänt - 4 Kommentarer


Jullovet har börjat

Äntligen är det jullov, och nu kan man bara ta det lugnt. Bara sex dagar kvar till julafton, och det är också bra!

Har varit i skolan nu på morgonen, haft avslutning, och många duktiga som sjöng, speciellt Anna J och Emmy, skitduktiga! :) Har filmat när dom sjöng, kan lägga upp kanske, om jag får för dom! :)

Vi fikade också, och sen fick vi våra betyg, jag är ganska nöjd. Det är skitkallt ute idag, fast inte lika kallt som igår, men jag hade bara leggings så det blev kall. Tänkte lägga ut en "dagens outfit" sen så att ni kan se vad jag har haft på mig. :)

Tyckte bilden var väldigt söt, den är lånad härifrån.
2009-12-18 - 11:52:20
Allmänt - 2 Kommentarer


Värme

Foto: Tilda (jag)

Idag är det riktigt kallt ute, så när jag kom in och hade ridit lektion så var det väldigt skönt med värme. En brasa i vedspisen och en filt omkring sig är inte helt fel en kylig vinterdag som den här.

Det var sista dagen i skolan idag, så imon är det bara avslutning. Riktigt skönt!
2009-12-17 - 18:06:46
Allmänt - 0 Kommentarer


Julgran

Jag och mamma var på gekås innan, och då köpte jag lite saker för att pynta min lilla julgran som min morfar har fixat. Tack morfar!

Det är en liten julgran, som jag pyntade i silver och vitt, fint blev det, tycker jag iallafall! :) Får väl lägga alla mina julklappar som är till andra där under sen! ;)

Bilden är väldigt mörk, men tänkte att man måste
ju se det mysiga ljuset! :)
2009-12-16 - 22:30:42
Allmänt - 1 Kommentarer


Voddler


Nu ligger jag och tittar på film. Voddler är bra, när det funkar. Haha! Det laggar oftast ganska mycket, men när det inte gör det är det kanonbra. :)

För er som inte vet vad voddler är, så är det en filmtjänst (ungefär som spotify fast med filmer). Men det laggar ganska mycket, och vissa filmer måste man betala för och ja, men när det funkar är det ju kanon! :)

Snart ska jag sova, för jag är trött efter en dag där jag har varit igång hela tiden. Imorgon ska jag kanske till Gekås med mamma, och köpa lite julsaker och kanske någon julklapp om jag hittar.

Godnatt på er sötnosar! :)

2009-12-15 - 22:36:34
Allmänt - 2 Kommentarer


Snålt med bloggande

Jag har inte bloggat så mycket nu. Varför? Jo, för jag har haft fullt upp. Igår så kom jag hem, och sen red jag och städade mitt rum (som inte blev klart i söndags) och fixade lite saker) och idag har jag spelat handboll hela dagen, och sen konfirmation.

Men nu så, och snart har vi ju jullov, då lovar jag att jag ska försöka både fota och blogga mycket. Låter inte det bra? :)

Nu ska jag vila, sen äta och sen titta på tv. Inga läxor (eftersom det är sista skolveckan) och det är sköööönt! Och jag måste ju bara säga att vi vann handbollen faktiskt! Vi var bäst. Nice! :)

Uppdaterar mer ikväll! :)
2009-12-15 - 18:40:21
Allmänt - 2 Kommentarer


Tredje Advent, Lucia

Bilden lånad här

Nu har jag vaknat, klockan är 11.11, och jag ska snart upp och äta frukost. Jag skulle egentligen varit i kyrkan, men jag orkade inte och har gått hyfsat många gånger. Jag kanske går till kyrkan ikväll, men tror inte det.

Nu ska jag somsagt upp och äta frukost, och sen ska jag julstäda mitt rum, pynta och lite så. Sen i eftermiddag är det julpromenad, och då ska jag kanske gå på den. Någon som vill gå med mig? (a)

Idag är det ju tredje advent, och även Lucia. Tänk när man var liten och gick upp och lussade, vad gulligt. Det blir väl att äta lussekatter och julmust, och pepparkakor till fika! :)
2009-12-13 - 11:20:22
Allmänt - 1 Kommentarer


Frost

Idag är det kallt ute, och frost. Mysigt!

Nu ska jag iväg på clear round, 'tävling', men innan det ska jag nog hjälpa Clara, för hon ska vara med på ej Julshow med sin lilla ponny. :)
2009-12-12 - 13:22:48
Allmänt - 3 Kommentarer


FINAL I IDOL!


Jag sitter och tittar på idol, som säkert dom flesta av er gör. Jag hejar på Erik. Vem hejar ni på? :)
2009-12-11 - 20:34:11
Allmänt - 2 Kommentarer


Godnatt

Gillar bilden på något sätt, vet inte riktigt vad det är, men det är något! :)

 

Nu ska jag lägga mig och sova, och förhoppningsvis vakna och vara pigg. ;)

 

Imorgon så är det Lucia i skolan, så då missar vi några lektioner, och sen har vi bara roliga. Efter skolan kanske jag går till gekås, vi får se! :)

 

Godnatt,

2009-12-10 - 21:29:20
Allmänt - 1 Kommentarer


Tilda saknar sommaren

Nu ska jag iväg och rida på lilla Sol. Kanske blir hoppning, för jag ska hoppa jul clear round på lördag!

När jag kommer hem så ska jag duscha och fixa lite saker, och sen ska jag nog titta på film och lägga mig tidigt ikväll också, för det är så himla skönt. :)

Men jag ska försöka skriva mer när jag kommer hem ikväll, puss! :)
Bilden är från början av sommaren, och jag saknar det. Helt oredigerad !
2009-12-10 - 15:53:26
Allmänt - 1 Kommentarer


Nu vill jag ha jullov

Jag verkligen längtar till jullovet nu. Det ska bli så skönt!

Idag har jag varit skittrött hela dagen, så nu ska jag duscha, sen äta och sen lägga mig, så tidigt jag bara kan, för jag vill bara sova. Och om jag inte kan sova när jag lägger mig ska jag titta på någon mysig julfilm tills jag somnar.

Jag skulle egentligen ridit idag, men orkade inte. Skulle även bakat lussekatter med mamma, men kommer inte orka det heller, så det får bli en annan dag. Hoppas dom blir bättre än sist när jag bakade. (a) Haha!


Det var dom här lussekatterna som blev misslyckade!
2009-12-09 - 19:31:42
Allmänt - 0 Kommentarer


Lite bättre bilder...

... På mina nya 'kläder'. Men bara lite, för jag ser ut som en tjock åsna. ^^

Till höger är det detaljer på byxorna, och på mössan. :)

Nu har jag fixat klart en julklapp som jag verkligen var tvungen att bli klar med, skönt. Jag har också tittat på Andra Avenyn, som är sjukt bra. Och så har jag målat naglarna. Nu ska jag sova, skööööönt!

Godnatt på er, <3



2009-12-08 - 22:16:29
Allmänt - 0 Kommentarer


Nya vinterkläder

Beställde lite vinterkläder (ny jacka, termobyxor, underställ, mössa och lite sånt) när jag och mamma var i Göteborg, och idag kom det. Provade det lite snabbt nu, och allt är supergosigt. Jackan älskar jag (okej, det gör jag med allt).

Tog bara lite oseriösa bilder precis, men jag kan lägga ut bättre bilder som är tagna med kameran, och inte datorn. Gör det ikväll! :)



Tänkte bara säga att ni ska följa Bellas blogg, (länk) bara för att hon är söt, och jag har gjort hennes design! (Y) :D
2009-12-08 - 18:33:19
Allmänt - 1 Kommentarer


Gymnastikavslutning

Har precis kommit hem från Gymnastikavslutning med dom små, hade uppvisning för föräldrarna, med den andra gympagruppen och pingisen. Dom var så söta, med tomtekläder och allt. Efter det så var det fika i matsalen, med lite lotterier och sånt, och sen så åkte jag hem.

Nu har jag lite plugg att göra, måste göra klart allt som ska sättas betyg på, för betygen sätts på torsdag senast, och då måste allt vara inne, så måste göra klart allt som jag inte är klar med.

Jag har även lite julklappar att fixa, kan inte säga vad, men det är lite som jag måste fixa ikväll, och så skulle det behöva röjas på mitt rum med, så jag har en hel del att göra ikväll, så det är väl bara att sätta fart.

Bildlöst inlägg, för blogg.se krånglar. Men testar sen igen och lägger upp lite bilder på några julklappar jag fick av barnen idag. :)
2009-12-07 - 19:25:25
Allmänt - 1 Kommentarer


Andra Advent

Idag har jag jobbat hela dagen, från 10-17, med typ 10 minuter lunchrast, då jag åt lite av julbordet. Jag jobbar på ett ställe som heter Ästad gård. Jag var mest i disken idag, men hjälpte till med lite annat också. Det var fullt ös hela tiden, och väldigt stressigt, men det är alltid skönt att tjäna extra pengar! :)

Sen fick jag åka direkt från jobbet till kyrkan, för konfirmationen var tvungna att vara där och sjunga. -.- Det tog ungefär två timmar i kyrkan, drygt men faktiskt ganska kul. Eller när vi sjung, stod och skrattade hela tiden.

Men nu måste jag plugga, för vi har idrottsprov imorgon, som jag kom på nu, så måste plugga.
Ungefär såhär såg det ut på jobbet, haha!
bild lånad här
2009-12-06 - 21:02:45
Allmänt - 1 Kommentarer


Lussekatter

Jag och pappa har stått och bakat lussekatter nu sent ikväll, för vi var typ tvungna att göra det till konfirmationen. Men när vi smakade på dom så smakade dom ingenting, och kom på att vi glömt socker, så får göra om dom. -.- Och när jag skulle ta ut plåten så brände jag mig, så nu har jag skitont i två fingrar. Inte bra!

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon ska jag upp tidigt och jobba hela dagen, eller från 10-17, och sen direkt till kyrkan (konfan). Så jag kommer inte hinna blogga imorgon på dagen, men imorgon.

bilden tog jag igår, när jag testade starfiltret, tyckte den blev rätt cool.
2009-12-05 - 22:38:26
Allmänt - 1 Kommentarer


Vad är en idolfinal utan Tove?

Nej, nu blev jag sur. Tove är inte i final (!!) Calle, vad gör han i finalen? Jag som trodde Tove skulle vinna alltihopa. Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig, för nu är jag sur.

Det skulle ju faktiskt vart Tove och Erik i finalen. :(

<- Bäst      ,        näst bäst ->
2009-12-04 - 23:10:13
Allmänt - 3 Kommentarer


Bara för att...

... Jag har världens bästa hund! Han är så gosig.
2009-12-04 - 22:29:49
Allmänt - 0 Kommentarer


'Nya' filter till kameran

Jag satt och funderar lite på vad jag ska önska mig i julklapp, och så pratade jag lite med pappa. Jag sa att jag kanske önskade mig något/några filter till kameran.

Jag: Kanske ett starfilter?
Pappa: Men det har jag ju ett !

Så gick han och hämtade en massa olika filter, så nu har jag lite olika som är rätt coola. Kul att ha ett starfilter nu vid jul, love it! Testa lite, och ni får se lite...



Första bilden är tagen med Starfilter, och andra bilden är tagen med ett Spectralstarfilter. Själv tycker jag det blev ganska coolt. ;)
2009-12-04 - 19:23:46
Allmänt - 0 Kommentarer


Dagens klädsel

Tänkte att det var väldigt längesedan jag la ut en "dagens outfit/klädval/klädsel/dresscode" eller var ni nu säger. :) Så nu tog lilla Tilda tag i sin krage och tog ett kort på kläderna. :)

Idag har jag alltså på mig det här...


Tröja JC | Jeansleggings Vila | Halsband h&m | Armband ? | Vitt Linne JC

Nu tänkte jag sätta mig och titta på filmer, med filt och täcke runt mig, massa kuddar och varm oboy. Mysigt! :)
2009-12-04 - 15:37:38
Allmänt - 0 Kommentarer


Kort kjol

Det brusiga som är i bilden har jag lagt till efter, för att det skulle se lite gammeldags ut.
Det blev misslyckat men jag orkar inte sitta och redigera bilden, (a)

Jag har precis läst lite, läser en bok som heter kort kjol, och den är faktiskt väldigt bra.

Men nu har jag tänt ljus och gjort mig iordning för sängen, och ska nu lägga mig och titta på en film och sedan sova. Och imorgon är det ju fredag, vilket är väldig skönt. I helgen tänkte jag ta det lungt, fota, rida och så ska jag faktiskt jobba. Jag har fått jobb på Ästad gård, ska jobba där lite på vissa helger tror jag, så på söndag blir det jobb från 10-17. Alltid bra att tjäna extra med pengar! :)
2009-12-03 - 21:52:46
Allmänt - 1 Kommentarer


Det är kallt ute nu

Ja, nu är börjar den riktiga vintern komma. Skönt att jag beställde vinterkläder igår, (jacka, termobyxor och sådant) och det kommer antagligen på måndag, och då visar jag er! :)

Nu när jag kom hem från ridlektionen, så hoppade jag in i duschen och det blev en låång varm dusch, vilket var väldigt skönt. När jag kom ut så tog jag på mig leggings/tights (det bästa som finns) ett långt linne och en gosig kofta och mina innertofflor. Det är ungefär det jag har på mig när jag är hemma. Love it! Sen så gjorde jag iordning varm oboy med grädde i, som jag sitter och dricker nu, samtidigt som jag tittar på film. Mysigt! :)

Dåligt bild som jag tog med datorn, ser väldigt trött ut, men det är jag inte! ;)



2009-12-03 - 18:31:35
Allmänt - 1 Kommentarer


Julshopping i Göteborg

Idag tog jag och mamma tåget upp till göteborg, för en heldag där. Det blev en mysig dag med mycket shopping. :) Åkte klockan nio, och kom hem klockan 7, så nu har jag ganska ont i fötterna. Men så ska det vara! Haha!

Orkar faktiskt inte ta kort på det jag köpte just nu, men kan ladda upp liter bilder från göteborg och på det jag köpte imorgon! :) Därför blir detta ett bildlöst inlägg, för jag ska fixa iordning lite, och duscha och sedan lägga mig, för jag är skittrött.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag. Tack mamma! <3
2009-12-02 - 21:04:32
Allmänt - 0 Kommentarer


Jag ska bli stjärna

Nu klockan 21.00 började ett nytt program som heter 'Jag ska bli stjärna', så jag sitter och tittar på det nu. Zara, som vann Talang 2009, är så himla söt, och så himla duktig, ryser när hon sjunger! :)

Detta blir ett program som jag kommer följa, haha! :)

bilden är lånad ifrån tv4.se

2009-12-01 - 21:42:14
Allmänt - 0 Kommentarer


1 december

Idag är det den första december. Så himla mysigt, julmusik, filtar, värme från kakelugnen, varm oboy och glögg, all mysig julbelysning, allt helt enkelt! :)

Fick en chokladkalender av mormor och morfar förra söndagen, och idag öppnade jag första, nu känns det som om julen är påväg. :) Bara 23 dagar kvar tills julafton, och bara 17 dagar kvar tills skolan slutar, (med helger). Så himla skönt! :)

Nu är det bara önskelista, sjukt svårt tycker jag, kommer inte på alls mycket, bara så saker! ;)




En nu ljusstake, och en stjärna. Mysigt!
2009-12-01 - 21:09:36
Allmänt - 0 Kommentarer


RSS 2.0