Krångel med blogg.se, igen

Ja, nu har det varit krångel med blogg.se, igen, iallafall för mig. Men nu när jag kommer in, så kan jag inte ladda upp bilder, vilket jag faktiskt hade tänkt göra.

Jag har precis kommit hem från kyrkan, tog bara en halvtimma idag, så det var skönt, bara fyra gånger kvar.

I eftermiddags var mina sysslingar, hela deras familj här, och åt tacos och fikade och lite så, sen så åkte vi till Emmas stall så red Mikaela och Josefine.

Nu sitter jag och tittar på Gossip Girl, och ska snart äta. Jag testar senare ikväll om det funkar med bilderna! :)
2010-02-28 - 19:18:43
Dagbok - 0 Kommentarer


Myslördag

Hej på er,

kan börja med att berätta att gårdagen i göteborg var grym. Hade jättekul! :)

lånad bild


Idag ska jag bara mysa framför tvn, gossip girl. Ska kanske träna också, skönt. Jag uppdaterar mer senare, men just nu har jag ingenting att skriva, så blir ändå inget kul att läsa!

Puss
2010-02-27 - 13:27:19
Musik & Film - 2 Kommentarer


Ett snabbt kort inlägg..

Jag tänkte bara skriva lite, men tänkte bara skriva lite om dagen först..

Jag tåg tåget till Varberg, och sen så mötte jag Anna där. Vi gick i lite affärer, och sen när vi gick in på ett café för att fika/äta, så satt dom andra tjejerna med där, och det visste jag inte om. Jag blev allt lite chockad, men ni är grymma. <3

Sen åt vi, gick i affärer, och hade det allmänt bra. Tack så jättemycket för presenten (fick ett presentkort som jag köpte svarta jeansleggings för) , och för allt. Dagen var verkligen jättemysig, jag älskar er allihopa!

Nu måste jag lägga mig, ska upp jättetidigt imorgon, om jag orkar, hahaha.. Nej, jag måste, har inget val. Ska till Göteborg horse show, så förmodligen blir det inte något inlägg imon, men på lördag blir det inlägg när jag vaknar.


Sov gott


2010-02-25 - 22:02:59
Dagbok - 0 Kommentarer


Godmorning sunshines


Nu har jag vaknat, okej.. Jag vaknade av    väckarklockan. (a)

Ska snart gå upp och äta frukost, duscha, göra mig iordning och så. Sen tar jag bussen till Ullared, och Anna hoppar på påvägen. Sen tar vi bussen till Varberg och går på stan, myser, pratar.. Ja, har det bra helt enkelt.

Men nu måste jag gå ner och äta frukost, annars blir det säkert bara stressigt. Men jag hör av mig ikväll när jag kommer hem. :)

Anna Jarl

2010-02-25 - 09:33:21
Dagbok - 1 Kommentarer


Underbart bra dag








Hej på er allihopa!

Jag kom precis hem. Har haft en riktigt bra dag.

På förmiddagen städade jag mitt rum, så nu är det rent och fint. Efter maten åkte jag till min söta kusin och lekte med henne. Måste bara säga att jag älskar dig Sara, du är toppen! Vi gick också och hälsade på farmor och farfar, som jag inte träffat på länge.

Sen tog jag bussen in till Falkenberg, där jag gick lite i affärer. Sen kom pappa och då gick jag och piercade naveln. Gjorde lite ont, men gick fort. Men nu efter gör det sjukt ont.. Men det går över! :D

Nu ska vi snart äta tacos, och sen blir det mys framför tv'n, Gossip Girl. Riktigt nice dag, och morgondagen ser inte heller helt fel ut, berättar om den senare!

Puss, hörs senare.. :)

lånad bild, länk



2010-02-24 - 18:14:55
Tilda själv - 2 Kommentarer


Navelpiercing

bålden lånad härifrån

 

Jag funderar på att ta hål i naveln. Tycker det är jättefint på sommaren, till en brun mage. ;) haha! Men för att det ska hinna läka riktigt till sommaren, så måste jag ta det nu isåfall, så jag funderar faktiskt på att göra det! :)

 

Ni som gjort det, tycker ni jag ska göra det? Gör det ont? Är det svårt att sköta? :)

 

2010-02-23 - 15:14:44
Dagbok - 5 Kommentarer


Underbart väder

Idag är det underbart väder här, skitgött. Jättemycket snö och kallt, men solen är framme och värmer riktigt mycket. Jag har suttit ute och solat hela eftermiddagen, och det är riktigt härligt.

Jag längtar till Norge, hoppas vi får lika bra väder som det är nu, då blir det kanon! (y)

Ska snart åka iväg till stallet och rida lite, tror jag rider ute, man får ju passa på liksom. :)

Detta blev ett kort inlägg, men tänkte iallafall säga att jag lever.. ;)
2010-02-23 - 15:09:43
Dagbok - 0 Kommentarer


Mysdag med mamma och syster

Idag har jag varit i halmstad med mamma och min syster. Emma skulle röntgas på sjukhuset i halmstad, så efter det så gick vi ner på stan och åt och gick lite i affärer.

Vi åt på Mc Donalds, och bakom oss satt en riktigt skumm gubbe.. Han satt och pratade och gabflabbade, med sig själv. Jag började gapflabba åt honom med, så läsken kom nästan ut genom näsan. Hahaha.

Jag köpte ett armband på Gina Tricot, lägger upp bild senare. Jag köpte nästan ett par jeans från Replay också, men jag gjorde det aldrig, för kunde inte bestämma mig.. Vet inte om det var bra eller dåligt, men jag hittar väl andra jeans! ;)

Hoppas ni har haft en bra dag! :)
2010-02-22 - 20:39:27
Dagbok - 0 Kommentarer


En frusen liten Tilda

Jag sitter just nu i min säng, med en filt, ett täcke, en fårskinnspläd, en vetekudde (sån man värmer i micron) och jättegosiga innertofflor och försöker tina upp. Red ut med Sol och Carishma idag, i ungefär en och en halv timma, och det var inte så kallt när vi red, men det kändes när man hoppade av. Kunde knappt röra mig och kände varken tår eller fingrar.

Medans jag tinar upp så tittar jag på Gossip Girl. Sen ska jag duscha (vill inte duscha nu när jag fryser, för det gör så ont då ^^), och sen blir det kvällsmat. :)



2010-02-21 - 18:35:58
Dagbok - 2 Kommentarer


Clothes from topshop



Ännu lite klädbilder. Haha. Denna gången är allt från topshop, och jag älskar alltihopa. Dom stickade koftorna ser ju så gosiga ut. Skulle varit perfekt nu när det är så kallt ute. Även till våren/sommaren på kvällarna när det är lite kallare, och ett par jeans eller shorts till.

2010-02-21 - 14:05:27
Inspiration - 1 Kommentarer


Zebraaa

 

Målade precis mina naglar, för att dom ska hålla bättre.. Ville göra något annorlunda så målade dom lite zebraaktigt. Haha, det är rätt många som har det så nu ju. Jag kan inte bestämma mig om det är coolt ellet bara fult. ^^

 

Sen målade jag ett finger på varje hand helsvart, men det blev inte bra, så ska ta väck på dom fingrarna och göra om imon.

 

Vad tycker ni, coolt eller bara fult? ;)

 

2010-02-20 - 22:41:37
Dagbok - 3 Kommentarer


mysterious night


© Tilda Johansson

När jag var över och hämtade en sak hos mormor och morfar, så såg det så mystiskt ut, och jag såg det som en bild. Jag gick hem och hämtade kameran och försökte fånga det på bild, så att det skulle se ut så på bilden också, det blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, men man ser att det är mycket snö iallafall! Haha. ^^ Bilden är helt oredigerad.

Nu ska jag äta lite, och ikväll ska jag bara mysa framför tv'n. :)

2010-02-20 - 19:51:02
Natur - 0 Kommentarer


Önskeoutfit

 

Jacka - WESC | Skor - Converse | Halsduk - Gina Tricot | Väska - Svea | Vantar - Åhlens

 

Tittade runt lite på hemsidor, på kläder, väskor och skor och sånt, och hittade en del, som alltid. ;)

Kläderna på bilden skulle mer än gärna få flytta in hos mig. Jackan, vantarna och halsduken (fast i vit) ser så himla gosiga ut, och väskan och skorna är ju så snygga! Allt utom skorna är perfekt för denna vintern! ^^

 

Någon som vill ge mig detta, så är det helt okej.. Jag tar gärna imot det! ;)

2010-02-20 - 18:36:42
Inspiration - 0 Kommentarer


it's snowing outside

Ja, det kan man verkligen säga.. Det snöar inte lite heller, utan det har kommit typ en halvmeter från igår. Så idag ska jag väl inte göra något speciellt, får stanna inne, för går ju knappt att komma någonstans.

Just nu sitter jag och tittar på Gossip Girl, som jag förmodligen kommer sysselsätta mig med hela dagen. Har gått i pyjamas hela förmiddagen, men nu har jag faktiskt tagit på mig lite kläder, min "favorit-hemmaoutfit", tights, ett linne och en tröja, slarvigt uppsatt hår och gosiga innertofflor på fötterna. Underbart! ;)

Gossip girl på tv'n,  (bilden är tagen med webcamen).

Lägg märke till den snygga minen som tjejen i bakgrunden har! ;)


2010-02-20 - 14:11:49
Dagbok - 0 Kommentarer


Äntligen lov

Ja, nu har jag äntligen fått lov.. Fast jag har nog inte riktigt fattat det, tycker inte det var längesen terminen började! ;)
Men det är såklart skitskönt att vara ledig, en hel vecka.

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på hög musik. Jag är ensam hemma, men inte så jättelänge till. Ikväll ska jag bara ta det lungt och ha Gossip Girl-maraton. Det är underbart!

Jag uppdaterar mer senare, jag lovar. Även på lovet ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt, och om det blir som jag tänkt så kommer den nya designen upp innan skolan börjar igen! :)
2010-02-19 - 17:15:50
Dagbok - 0 Kommentarer


En snabb, uppdaterad data

Jag uppdaterade min dator idag. Mac är väldigt smidiga att uppdatera, allt sköter sig själv, och nu har jag en snabb dator igen. (den var inte seg innan, men snabbare nu). Laddade ner nya firefox också, och även ett tema. Ska nog inte ha det temat, men tog det bara sålänge! :)

Idag skulle jag dansat, men så kom det massa snö, så Saras mamma ville inte köra, och jag orkade inte ta bussen, för den gick fem minuter efter jag fick reda på det, så det blev ingen dans. Men nästa vecka ska det dansas! ;)

Mamma har lite gäster här, så det blev god mat, snart efterrätt och massa gott! :)

En dålig sak är att jag sitter och pluggar, riktigt tråkigt faktistk, men snart lov ju, bara en dag kvar! SKÖNT! :)

En bättre sak är att jag precis såg att jag fått 40 prenumeranter, hoppas ni vill stanna kvar, och att det kommer många nya! :)

2010-02-18 - 20:39:36
Dagbok - 0 Kommentarer


Gossip Girl

Nu tänkte jag lägga mig och titta lite på Gossip Girl, som jag fick låna av Saga, tack så mycket! :D


lånad bild härifrån


Godnatt på er! :)

2010-02-17 - 21:53:32
Dagbok - 1 Kommentarer


Grattis Sara!


Grattis på födelsedagen, fina Sara. 15 år idag! Hoppas du haft en riktigt bra dag.
Tycker alla ska säga grattis, och gå in på hennes blogg, & varför inte följa den? :)
2010-02-17 - 21:36:44
Dagbok - 1 Kommentarer


Krångel med internet

Ja, som rubriken säger så har jag krångel med internet. Ibland funkar det, ibland funkar det inte. Tänkte passa på att blogga lite nu när det funkar. Har egentligen inte så mycket att säga, men skitsamma! ;)

Efter skolan idag så gick jag till Gekås med Elinor, för jag skulle titta om dom hade en plattång, så var Elinor snäll och följde med!  tack! :) Plattången fanns iallafall inte, det är nog ett för bra märke för att finnas på gekås. Haha! ;) Får se om jag beställer den, annars får jag ha min gamla.

Efter Gekås, så åkte jag hem och bytade om och åt lite, och sen åkte jag till stallet. Det gick verkligen sjukt bra idag, både i dressyr och hoppningen, (jag hoppade lite på slutet). Allt gick alltså kanoners, förutom i början då hon var väldigt pigg.

Nu ska jag plugga, och sen blir det andra avenyn, men kanske bloggar efter jag pluggar klart! :)
2010-02-17 - 20:11:21
Dagbok - 0 Kommentarer


tan hermosa


© Foto: Tilda (Jag) , Modell: Felicia Nilsson

Nu sitter jag i skolan, och ska ha spanska nu. Är klar med kapitlet så får la se vad jag ska göra. Efter skolan blir det konfirmationen, men innan det blir det kanske Gekås, men tror inte det blir idag faktiskt, orkar nog inte.

Men jag uppdaterar mer senare, kanske på konfirmationen, annars när jag kommer hem.  Ha det bra sålänge! :)
2010-02-16 - 09:06:14
Dagbok - 0 Kommentarer


Livet leker, typ

Jag vet inte varför, men jag är just nu så himla GLAD. Vet inte varför, men jag bara är det. Mamma sa också precis att jag hade fått min moppekurs flyttad till mars istället för maj, så då blir man ju inte ledsen precis. :D

Hoppas ni är lika glada som mig, annars kanske ni kunde bli det när ni läste! :D haha!


Gjorde om mitt skrivbord på datorn, ljusare och renare! ;)
2010-02-15 - 19:43:56
Dagbok - 1 Kommentarer


Min fina vän


© Tilda Johansson


© Tilda Johansson

Felicia var här innan barngympan, och jag passade på att fota henne lite. Vilken redigering gillar ni bäst, svart/vit eller den andra? :)      Det är inte vanlig färg utan blandat svart/vit och färg, med softlight!
2010-02-15 - 18:34:06
Dagbok - 1 Kommentarer


I ♡ my shoes


© Tilda Johansson


© Tilda Johansson

Tog lite kort på mina nya skor, som jag lovade. ;) Men ljuset började försvinna, så dom blev ganska suddiga. :/

Jag redigerade dom också på ett lite annorlunda sätt, i like, fast man ser inte så bra hur skorna ser ut, men dom är vita, och så är det en röd rand längst ner (den som ser svart ut).

Jag älskar dom, men kommer nog inte börja använda dom riktigt än, för dom blir ju smutsiga ganska lätt, men vi får se hur länge jag kan vänta. (a)
2010-02-14 - 17:39:20
Dagbok - 0 Kommentarer


Happy Valentine

© Tilda Johansson
2010-02-14 - 15:05:52
Dagbok - 0 Kommentarer


Iphoneskydd



Tänkte köpa ett skydd till min lilla telefon, eftersom den blir repig ganska lätt (speciellt om man tappar den). Tittade runt lite på intenernet och hittade några stycken. Tror jag ska ha det svarta längst ner i mitten, om jag ska köpa något av dom.

Har precis kommit hem från stan, har varit och tränat. Nu ska vi snart äta, och sen ska jag nog åka och rida. Ikväll blir det kyrkan, (bara 5 gånger kvar sen!!!!) men det blir nog inte så långtråkigt, för det ska typ vara gospel.


Uppdaterar mer senare, Byee! :)
2010-02-14 - 14:07:10
Dagbok - 1 Kommentarer


Egentid behövs

Ikväll har jag haft lite egentid. Bestämde mig för att ha hemmaspa, så jag gjorde ansiksmask (eller lerinpackning faktiskt), ångbad, fotbad, hårinpackning och lite sånt. Riktigt skönt. 

Nu är mitt ansikte lent som en liten babyrumpa. ^^

Om ni vill göra som jag, så gör så här..
Släck ner lamporna, och tänd levande ljus, och sätt på din favoritspellista.
Tvätta håret med shampoo, och gnugga in det rejält, och skölj ut. Handdukstorka.
Lägg i mycket hårinpackning (jag andvände Loréals röda idag) och lägg topparna uppe på huvudet.
Sätt en vanlig plastpåse på huvudet och dra åt, och knyt en toffs där bak. (titta på bilderna).

Ta väck eventuellt smink.
Tvätta ansiktet med peeling.
Koka vatten, (jag kokade i tekokaren) och häll i en skål eller handfatet. Häll en-två deciliter i ett glas eller skål, och lägg i en tepåse, och låt det svalna medans du sitter över resten av vattnet.
Lägg på ansiksmasken, (fast idag andvände jag lermask, den på bilden, och den var super).
Tvätta bort med blöta pads.
Doppa några pads i det kalla vattnet (det med te i) och tvätta lite i ansiktet.
Ta lite olja (jag tog massage & badolja) på en pads och masserade in i ansiktet.

Skölj ut hårinpackningen. Handdukstorka och låt sedan håret torka av sig själv.

Gör fotbad med c-vitamin och badsalt i, och smörja in fötterna med fotkräm, händerna med handkräm och hela kroppen med bodylotion.

KLART!

Förlåt om jag har förklarat otydligt, men hoppas ni fattar. ;)


Hahaha, ser verkligen jätteglad ut på dom två första bilderna. Haha! skabbilder! ;)


© Tilda Johansson
På bilden: Lerinpackningen som var riktigt bra tycker jag! :)

2010-02-13 - 21:52:53
Tilda själv - 1 Kommentarer


Nya kläder i garderoben


© Tilda Johansson

© Tilda Johansson


© Tilda Johansson
Bild 1: Grå/svart Leopard tröja, från H&M
Bild 2: Blå tröja med 'pösiga' axlar, från H&M
Bild 3: Rosa/grå sjal, från H&M

På alla bilder: Svarta leggings med guldig dragkedja där nere, H&M 
Vita skor, från eurosko, kommer bilder på dom imon!

Jag är riktigt nöjd med mina nya kläder, billigt och bra var det också. Lite vårkläder känns bra! :)
2010-02-13 - 20:53:03
Nytt i byrån - 0 Kommentarer


Ga.Ma Ceramic CP1





Någon som har testat denna plattången? :)

Jag tycker inte min plattång är sådär jättebra, och tittade runt lite på någon ny, bra plattång. Såg att Linda Blom har den, så tänkte att då är den ju säkert bra..

Men om någon av er har testat den så får ni gärna skriva vad ni tycker om den. Är den bra eller dålig, värms den upp snabbt eller sakta, sliter den mycket (sliter, det gör ju alla, men mycket eller lite!?) på håret, ja, skriv gärna vad ni tycker! :)












2010-02-13 - 16:14:45
Dagbok - 1 Kommentarer


Bowling

I eftermiddag har jag varit och bowlat med några kompisar. Och vem vann, om inte jag? Woho, jag är bäst! ;) hahaha.


© Tilda Johansson,     dålig redigering, jag vet!

© Tilda Johansson

Bilderna är från förra gången jag bowlade, men har inte lagt upp dom så det passade ju bra! Redigerade dom bara lite slarvigt.

Nu ska jag byta om till mjukiskläder, tända ljus, hämta godis och krypa ner under täcket och titta på någon bra film. Men skriver nog mer senare, eller kanske iallafall! :)
2010-02-12 - 20:18:24
Dagbok - 0 Kommentarer


Let's danceee!


Bild lånad härifrån

Nu ska jag åka till stallet och rida. Dressyr i ridhuset tror jag. :) Efter det ska jag åka in till stan och dansa, om allt blir som planerat. Riktigt bra eftermiddag! :)

Skriver mer senare, pusshej!
2010-02-11 - 15:43:24
Dagbok - 0 Kommentarer


Vems födelsedag kan det vara idag?

Jo, Ellen Goiting och Saga Edwall.. Grattis till er tjejer! :)




Grattis tjejen, 13 år. Saknar dig, <3

 

Grattis Saga, 15 år! ;)

2010-02-10 - 16:41:30
Dagbok - 1 Kommentarer


Sitter i skolan

Helluu, 

Just nu sitter jag i ett gruppgrum med några från klassen och pluggar. Vi har So, men är klar med det vi håller på med så fick plugga engelska och no istället.

Efter skolan ska jag hem och plugga lite, och bara ta det lungt. Kanske ska träna, men får se om jag orkar. :)

Skriver iallafall mer när jag kommer hem, så det blir mer inlägg idag! Haha! ;)

2010-02-10 - 11:11:32
Dagbok - 0 Kommentarer


Lektion med Danny Saucedo

Idag så åkte hela skolan in till falkenberg, och hade en typ, lektion eller vad man ska kalla det, med Danny Saucedo, han visade oss hur vi kunde göra musik och så i ett program på våra datorer. Jag tycker det var kul, för man lärde sig mycket, och skrattade mycket, hahah!

Men jag måste plugga nu , så orkar inte skriva så mycket! Men jag lovar, det blir snart bättre uppdatering! :)


© Tilda Johansson (jag)
bara tog en bild på Danny, som jag tog när E.M.D uppträdde på Gekås!

2010-02-08 - 21:15:50
Dagbok - 0 Kommentarer


Ville bara säga...

... Godnatt till er!

Förlåt för att jag inte uppdaterat, men imorse kunde jag inte logga in på blogg.se (krångel som vanligt), och nu gick det jättesegt, men jag kom in iallafall.

Jag tänkte lägga mig nu. Imorgon ska vi till falkenberg, så får lite sovmorgon, men inte så mycket, men lite är bättre än inget. Sen får vi vänta där inne i en halvtimma typ. Ska på någon sak med skolan, Danny kommer dit. Får väl se om det blir kul eller inte.. ;)


Godnatt, sov gott!
2010-02-07 - 21:53:21
Dagbok - 1 Kommentarer


Good morning Saturday

Nu har jag vaknat, eller blev väckt. Men det var nog bra, för annars hade jag nog sovit ännu längre.

Jag och pappa ska in till stan och köpa något till mamma. Så nu ska jag klä på mig, och fixa iordning mig lite.

I eftermiddag så ska jag rida, ska rida både Sol och Carishma, och så ska jag nog ta med kameran, om jag kommer ihåg det, vilket jag inte gjorde förra gången. ;) Det är fortfarande mycket snö, och jättefint väder, så jag rider ut. :)



2010-02-06 - 11:37:12
Dagbok - 0 Kommentarer


Spotify, det är bra grejer de!


Nu fick ni se lite av min ena spotifylista, som heter 2010. Massa goa/bra låtar där ja. Tänkte rensa lite, för många är väldigt uttjatade, men vissa är fortfarandra bra. (a)

Nu sitter jag och chattar med en massa folk på msn, pratar med Lisa och Bella, (och Lisas bror som sitter gemte Lisa också) på skype, och lyssnar på musik och städar på mitt rum. Kul fredagskväll.. Haha!

Jag ska snart lägga mig och titta på en film eller något, och sen sova. Imorgon ska jag försöka gå upp i hyffsad tid så att jag får någorlunda med helg, och inte bara sover bort den. (a)

2010-02-05 - 23:03:38
Dagbok - 0 Kommentarer


Varför krånglar blogg.se?

Är det bara för mig som blogg.se krånglar? Igår kom jag inte in alls på hela kvällen, försökte jättemånga gånger, men det bara kom upp en ruta om att det inte funkade. Idag kommer jag in, men när man loggar in så går det segt. Det är inte internet, för det går snabbt på andra sidor, men inte blogg.se.

Jaja, nu är jag här iallafall, och sitter och äter lite och ska snart gå till busshållsplatsen för att ta bussen in och träna. Jag älskar att göra det på fredagar, för man blir så skönt trött efter man tränat, och så känner man sig så glad. ;) Haha!

Dålig bild, men tänkte bara säg att JAG VILL HA TILLBAKA MITT HÅR!

2010-02-05 - 15:29:17
Dagbok - 4 Kommentarer


Just nu..

.. Sitter jag och pluggar på spanska i köket, och äter krabbelurer som jag precis gjort. Så himla gott! (a)

Tittade precis ut genom fönstret, och såg .. SNÖ, SNÖ och ännu mer SNÖ. Visst, jag ska erkänna att jag gillar sån här vinter, på vintern ska det vara snö, men jag är sugen på vår och sommar nu.
Iallafall, så tittade jag upp, och såg att himlen var blå och solen sken, och så såg jag ett flygplan, och då blev jag så himla sugen på att resa till något varmt ställe.. nuuuuuuu.

Thailand tillexempel.. Dit längtar jag tillbaka en aning...

Varma sköna stränder...

Med varmt, skönt, klart vatten...

Kvällarna och nätterna i Bangkok, med massa ljus...

Solnedgångarna vid havet, med god thaimat och sen ett kvällsdopp.

Gud vad skönt det skulle varit. Eller varför inte Sydafrika?

Det klara vattnet...

Alla djur, som t.ex Lejon...

Flodhästar (suddig bild)...

Och giraffer?

Bilderna är lite suddiga (iallafall vissa) och helt oredigerade, men orkade inte sitta och redigera dom.

Jag kan inte säga annat än att JAG VILL TILLBAKA! Gärna nu!



Alla bilderna är fotade av mig, pappa, mamma eller min syster och får INTE kopieras. © på allt!
2010-02-04 - 16:14:49
Dagbok - 0 Kommentarer


Krypa ner i en varm, skön säng

Nu ska jag gå och lägga mig i min varma, sköna säng som är fylld med kuddar. Ska ta en värktablett och värma en värmekudde och sova.

Jag hoppas jag är frisk och kan gå till skolan imorgon, för isåfall blir det också dans på kvällen tror jag, annars träning. :)


Orkar inte skriva mer, ville bara säga Godnatt! :)
2010-02-03 - 21:12:25
Dagbok - 0 Kommentarer


Nackspärr



Jag har fått nackspärr tror jag, för jag kan inte röra huvudet åt höger, och det gör jätteont.
Så nu ligger jag och tittar på en film, och har en värmekudde under nacken, så får jag se om det hjälper.

Jag har faktiskt aldrig haft riktig nackspärr, så vet inte riktigt om det är det jag har, men jag tror det.

Mamma kom också precis upp med den semla, som jag äter just nu, mums! :)

Nu ska jag titta klart på filmen, och titta på lite
kläder, skor och smycken på internet.




2010-02-03 - 15:12:21
Dagbok - 2 Kommentarer


Hemma idag också

Jag är hemma idag också, för jag har (eller, hade) så himla ont i huvudet, typ migränhuvudvärk. Det har nästan gått över, men kan bero på att jag har tagit tablett (a) hahahah. Men iallafall, jag ska till skolan imorgon.

Jag har tittat på en film, och nu ligger jag och lyssnar på musik på spotify.

Innan så satt jag och kollade kläder och lite sånt på internet, så hittade jag lite söta påslakan. Jag har min favorit, men vill gärna veta vilken ni gillar mest, så kommentera gärna! :)



Jag vet en som jag verkligen vill ha, haha! :)
2010-02-03 - 13:41:55
Dagbok - 4 Kommentarer


Ingen skola imorgon!?

Jag tror det inte blir någon skola imorgon, för på hallandstrafikens hemsida står det att den är inställd tills vidare. Den måste ju typ vara inställd, det är ju typ farligt att köra när det är så mycket snö. Två bussar har fastnat nu två dagar på rad vid våran busshållsplats, och säkert mer någon annan stans. Dom kan ju lika gärna ställa in det.

Jag ska iallafall sova nu ifall, ifall... Men tror inte det blir någon skola imon, och då ska jag blogga mycket, haha! :D


Godnatt på er, sov gott inne i värmen! :)
2010-02-02 - 21:59:05
Dagbok - 0 Kommentarer


man kan säga att vi är insnöade?

Helluu,

Det är verkligen sjukt mycket snö ute, typ snöstorm. Kom inte till skolan, för bussen kom inte, och den senare bussen kom en halvtimma försent, och körde förbi oss. Så jag har varit med Saga, Lisa & Sofie hela dagen, plus lite Joanna, Josefine och Evelina.

Nu så ligger jag i min säng, och tittar på film med levande ljus (doftljus) och en brasa i spisen, massa kuddar och en film. Djävulen bär Prada, som jag redan sett flera gånger, men den är bra. (a)


Lånad bild, här


2010-02-02 - 18:30:12
Dagbok - 0 Kommentarer


Detaljer på dagens outfit

Tröja Jc, Halsband H&M, Armand (flätat) Ur&Penn, Armband (pärlor) Kicks, klocka ?, Ring ?

Det var alltså lite bilder på detaljer från min 'outfit' idag. Enkel, med ett linne, randig tröja och ett par jeansleggings. till det lite smycken då, som syns på bilden. Ni ser också lite av mina naglar, som jag gjorde förra veckan.

Jag har precis ätit. Innan det hade jag barngympa, och innan det var jag hos tandläkaren. Fick inte bort min tandställning från gommen, men nästa gång ska den bort. Jag fick bort gummibandet från framtänderna, och så fick jag dit fyra fjädrar, så nu har jag ont i munnen! :( Men jag ser det såhär: Jag får fina tänder sen! :D
2010-02-01 - 19:18:02
Dagbok - 0 Kommentarer


RSS 2.0